sarasvensson

Alla inlägg den 8 april 2011

Av Sara - 8 april 2011 18:10

Hoppas att ni har en fin fredag, allihopa ♥ Jag har precis duschat och gjort iordning mig. Som jag skrev tidigare, så blåser det storm här hemma och man är inte sådär jätte pigg på att vara ute så mycket. Solen har dock varit framme, så då passade syster och jag på att vara ute en stund med Embla och Troja. Jag släppte ut dem i hagen en stund, medans syster städade buren och jag själv plockade iordning i kaninhörnan, som numera står uppe på altanen. Efter att vi städat klart och allt var rent och fint, tog vi varsinn prinsessa, i koppel en stund i trädgården ♥


Idag blev det också pälsborstning, vilken gick jätte bra. Och vet ni vad? Våran tunnel har försvunnit...!! :( Prinsessornas älsklings-leksak ♥ Jag fattar inte vart den har tagit vägen. Antingen har den blåst bort, och finns i samhället, eller så är det någon som har tagit den :( Så jäkla trist! Syster och jag har bestämt oss för att ta oss en promenad i hela samhället imorgon och kolla om vi ser den, annars så får vi helt enkelt köpa en ny. Den var faktiskt inte sådär jätte dyr, gav nog bara 79 kr för dem, men ändå! Det är ju jätte tråkigt. Ni som bor i Gudhem: Om ni ser en lila/gul tunnel (knalliga färger, så den syns rätt väl), så kom ni mig och lämna den!! :)


Här kommer lite pics från när vi var ute idag...


 

 

 

 

 

 

 

 

 


   

                                                  
                     

Nu håller mamma och syster på att greja i köket, så snart blir det middag!! Lite senare ikväll är det fredagsmys framför tvn som gäller, med "Talang" och massa gott. Lovely! Hoppas att ni har en fin fredag ♥


Stor kram!!

Av Sara - 8 april 2011 16:04


Videoblogg, där jag visar mitt magnethjärta och mina nya fotomagneter, som jag köpte på vårmarknaden igår.


Hoppas att ni mår braaaa!! ♥ Jag har tyvärr inte hunnit med bloggen tidigare idag, men nu så :) Som jag lovade er, så blev det ett videoinlägg även idag. Kommer fler i helgen...!! Idag hade jag kort dag i skolan, vilket alltid är skönt, speciellt en fredag. Jag började halv nio och slutade tio över två. Nu i eftermiddags har jag fikat gott med syster:) Mysigt!


Det blåser storm här hemma, även idag!! Det är kallt så oerhört blåsigt!! Usch, på vädret!! Nu håller jag tummar och tår för soooool i nästa vecka:) Om en liten stund, ska syster och jag ut med E och T och så blir det storstädning av buren och pälsborstning. Pics kommer..!!


Vi hörs om en stund ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards