sarasvensson

Alla inlägg den 29 april 2011

Av Sara - 29 april 2011 21:41

Det känns som det var väldigt längesen jag bloggade på kvällen, så nu kör vi ett "kvälls-inlägg";) Hoppas att ni mår bra, allihopa! Och att ni har en fin kväll. Jag har tillbringat min kväll här hemma tillsammans med familjen ♥ Åh, vad jag älskar hemmakvällar! Att bara vara hemma och ta det lungt! Det blev först en god middag, som faktiskt min syster yster tillagat :) Mycket gott!

Senare under kvällen, närmare bestämt klockan åtta, var det mys framför tvn som gällde! Talang...!! Åh, vad det är spännande! Jag tycker att det är så himla kul att se en massa duktiga människor, som verkligen kan det dem gör. Jag menar, hur många nya talanger har inte upptäckts i det där programmet!? Så roligt! Och det här året är det ju grymt många bra med också!


Om en liten stund ska jag krypa ner och sova gott...♥ Imorgon har jag fullt upp med skolan, djur och massa annat som måste göras. Jag ska försöka hinna med att ge mig ut på en låååång promenad med syster och så ska rummet städas. Det ska pluggas en hel del och Embla och Troja ska självklart få vara ute mycket också. Det är så praktiskt och bra nu när vi har den stooora hagen! Jag släpper ut tjejerna där, och sedan kan jag göra en massa annat, medans dem är ute :) Det är ju perfekt! Nu tackar jag för idag! ♥ Imorgon är en ny dag, en massa nya möjligheter....morgondagen kommer bli kanon!


Sov gott och dröm om allt det vackra! ♥


Av Sara - 29 april 2011 18:36

Med hjälp av fyra bilder, picknick och lite fantasi, lyckades det bli en riktigt fin header, tycker jag. Jag ville ha den ganska enkel, men ändå fin :) Sen vill jag ha den riktigt vårig och somrig, också. Min förra header var väl lite utav en mörk och vintrig header. Jag älskar den!, men nu kände jag att jag ville få in lite ljusa färger och mer sommarkänsla, här i bloggen :) Tycker ni att jag har lyckats? Puss!


 

Av Sara - 29 april 2011 16:51

Jajemen, det stämmer bra!! :) Jag håller just nu på att fixa en ny header. Jag tycker att min nuvarande är lite för vintrig, men ack så fin :) , fram med vårkänsla och glada färger, vet ja! Så fort allt är klart, så dyker den nya headern upp :)

Av Sara - 29 april 2011 16:16

Hallå! Hoppas att ni mår bra ♥ Idag är det redag fredag...!! Det känns verkligen inte som det, men det kn ha och göra med att jag faktiskt slapp en lång dag denna veckan, jag pratar förståss om måndagen :) Idag har jag haft en BRA dag i skolan! Mycket roliga lektioner, som slöjd och so. Efter skolan, blev det fika med syter på altanen. Embla och Troja har fått komma ut i hagen, dem är faktiskt ute nu, och så har buren städas. Skönt!


 

I inlägget här nedan kan ni se Elina-finas♥ present, som jag skickade till henne igår :) Jag känner mig verkligen utrkass på att blogga just nu...!! Det har inte blivit någon direkt bra uppdatering den här veckan, men i helgen så!! :) Då ska det dock pluggas en hel del, men jag ska försöka hinna med er så mycket som möjligt ♥ Jag lovar!!


Hoppas att ni har en fin fredag, allihopa!! KRAM

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards