sarasvensson

Alla inlägg den 15 april 2011

Av Sara - 15 april 2011 17:54

Nu har syster och jag precis kommit innanför dörren. Vi har varit ute på en lång, och riktigt härlig långpromenad! Åh, det är så otroligt skönt ute just nu. Det är våååår!! Som ni såg i inklägget här nedan, så invigde jag idag mina vår-skor (Conversen) OCH vårjacka!! Och det, är ju verkligen ett vårtecken :) För kan man använda tunnarne skor och tunnare jacka, ja, då är det vår :)


 


 


 

 

 

 


 


 

 

Nu är det snart middag här hemma..!! Embla och Troja har fått komma in från hagen, till buren och fått lite fredags-gott av matte Sara :) Hoppas att allt är bra med er ♥ Puss, så hörs vi snart!!

Av Sara - 15 april 2011 16:03

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

   

Jag älskar verkligen mina vita Converse!! Så snygga!! Passar så fint till allt, till jeans, till tights, till shorts och till en klänning. Lovely!



  Videoblogg, där jag visar dagens outfit (massa bilder ovan). Jag berättar också varifrån mina plagg kommer ifrån:) Hoppas att ni har en fin fredag, allihopa ♥ Om en liten stund, ska jag och syster gå på långpromenad. Puss!

Av Sara - 15 april 2011 15:22

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra ♥ Äntligen påsklov!! Åh, det känns så himla himla härligt :) Idag har jag haft en kort och riktigt rolig dag i skolan. Min dag började med no, då jag och två andra tjejer i klassen höll en redovisning, om ett kapitel, vi arbetat med. Därefter var det dags för svenska, då vi fortsatte med blogg-jobbet. Och på min blogg rullar det in inlägg hela tiden...!! I love it!! Efter lunchen var det dags för syslöjd, då jag fortsatte jobba. Kommer ni ihåg att jag virkar en amigurumi? Jag tror jag har sagt det någon gång, men det var nog ganska länge sen....Iallafall, det är det jag gör!! :) OCH nästa vecka, blir jag evenuellt klar!!Sista lektionen för dagen, var so, då vi blev bjudna på en föreläsning. Och därefter var det helt plötsligt påsklov!! ♥ Jag kan knappt fatta, hur fort veckorna rullar förbi. Det är ju helt galet...!! Om bara några dygn, så sitter jag på ett plan till London...♥


Syster och jag firade att vi hade påsklov, genom att baka mumsiga chokladbollar :)


 


 

Fint förklädde, va? Jag älskar det :) Kommer från Lagerhaus i Skövde.


Vi använde oss utav vanligt vitt pärlsocker, men använde också kokos, som vi färgade rosa...


...och grönt!! Läckert va?


 

 

 


Nu ska vi fika här hemma...!! Embla och Troja är redan ute i hagen, GOA tjejerna!! Om en stund får ni dagens outfit i både bilder och videoblogg :) Det missar ni inte, va?


Vi hörs då ♥ KRAM!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards