sarasvensson

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Sara - 7 april 2011 18:59

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra ♥ Tänk att jag har hunnit med långa och ordentliga inlägg alla dagar denhär veckan. Imorgon ska jag försöka dela upp uppdatering lite mer, så att inte allt hamnar i ett och samma inlägg, som det lätt blir, när man inte har tid att blogga på så många tillfällen på eftermiddagen. När jag har mycket och göra och helt enkelt inte hinner med att uppdatera så ofta, så kan ni alltid räkna med ett ordentligt och långt inlägg lite senare på dagen. Imorgon får ni inte missa att kika in lite extra...!! För då kommer jag att videonblogga. Om vad jag ska videoblogga, har jag ingen aning om, men något ska jag allt tänka ut :) Jag har även fått lite tips från er läsare, vilket jag varmt tar emot! ♥ Så roligt att ni vill vara med och bestämma, tycker jag :) Så fortsätt med att säga vad ni tycker! Jag har fått lite förslag att videoblogga när jag bakar eller lagar mat och det lovar jag att jag ska göra nästa gång jag gör det, och ett förslag på att jag ska videoblogga när jag pluggar och även bjuda på lite plugg-tips. Det kommer jag också att fixa med!! Men som sagt, har ni fler förslag, så är de varmt välkomna :)


Idag är det torsdag, vilket innebär att det snart är helg! Det är ju faktiskt bara en kort dag i skolan imorgon. Härligt! Vad har ni hittat på idag?

Idag hade jag långdag i skolan, vilket innebar ett schema från halv nio till tjugo i fyra. Idag hade jag bla. hemkunskap, vilket jag tycker är riktigt roligt! Förra veckan planerade och organiserade jag upp en måltid, som syster och jag idag tillagade. Det blev riktigt riktigt gott!! Tjugo i fyra, kom jag alltså hem idag. Det blev en snabb mellis, innan det var dags att fara in till stan. Kan ni gissa till vad? Jo, till marknaden! Falköping anordnar varje år två marknader, en på våren och en på hösten, och idag var det dags för vårmarknaden. Riktigt skojigt att bara gå runt och kika, men det blev faktiskt några fynd iallafall:)


Fyra små foto-magneter. Gav tjugo kronor för dessa. Jag har en fint magnet-hjärta som står på upphöjningen av mitt skrivbord (lovar att visa). Där sätter jag fast små meddelanden och lappar där jag skriver saker, som är bra att komma ihåg. Eftersom det faktiskt var fyra små foto-magneter, så ska jag sätta in en bild på varje Timoteij-tjej i dessa, så snart får jag ännu fler och dessutom finare magneter på magnethjärtat. Imorgon ska jag försöka hinna med att fixa med detta, välja bilder osv. Men det är ju inte alltid så lätt....!! Timoteij-tjejerna är ju som vanligt alltid lika fina, så bilder är alltid svårt att välja ♥


Suddigummi...!! Gav en tia, för båda dem här, eller ja, syster och jag köpte dem närmare bestämt tillsammans, så det blev en femma var. Jag får det rosa och syster det lila :) Perfekt att ha i skolan!! Stort suddigummi, som räcker länge. Nu har jag faktiskt flera, men dock små, rester utav sådanna här stora, färgade suddigummi i skolan, som jag köpte på samma marknad för flera år sedan, så ja, det räcker väldigt länge! Perfekt!!


Bror körde in oss och pappa hämtade oss. Väl hemma igen, passade jag på att ta släppa ut Embla och Troja i hagen en stund. Idag fick de inte vara ute alls länge, för här hemma blåser det storm...!! Det är kallt och det blåser något vansinnigt!! Usch!! Jaja, Embla och Troja fick iallafall komma ut lite och sträcka på benen, skönt för dem! Imorgon blir det dock att vara ute riktigt länge för dem, hoppas hoppas att vädret är bättre!! Storstädning av buren och pälsborstning.


 

GOA tjejer!! Embla Nea och Troja Nike ♥ Finaste, värdefullaste, bästa jag har!!


 

 

Jag ska avsluta det här inlägget med att visa dagens outfit, som jag varken visade igår eller i tisdags. Förlåt...♥ Jag har lovat er att bli bättre på att visa dagens outfit. Jag glömmer och glömmer, men jag försöker verkligen. Det lovar jag! Imorgon lovar jag också dagens outfit, så det får ni inte missa! Jag kanske till och med kan visa det i en videoblogg, vem vet?:) På tal om videobloggar, som jag skrev lite tidigare här i inlägget, så kommer ett videoinlägg imorgon, så det får ni inte glömma att kika in :)


Till något helt annat...!! Nu är det faktiskt bara 10 dagar kvar, tills jag sitter på planet till London..!! Ahh, vad det ska bli häftigt! Och så roligt!! Jag är helt säker på att min London-resa med familjen kommer bli helt underbar.


Just det ja, dagens outfit :) Här kommer det...!!


 

 

                 

                Jeans från ginatricot, blus från H&M och linne från H&M.


 

          Vit klocka från Guldfynt och rosa/guldiga armband från H&M.


 

Det va det...!! :) Jag hoppas att allt är jätte bra med er, och att ni haft en fin torsdag!! ♥ Om en liten stund, ska jag bege mig ner till tvn för myyys!! Det blir slapp framför tvn och något bra program. Vad ska ni se på tvn ikväll? Något tv-tips, kanske?;)


Ha en fin kväll, fina ni, så hörs vi imorgon igen!! Imorgon är det fredag!! Wiiie!! Puss!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards