sarasvensson

Alla inlägg den 28 april 2011

Av Sara - 28 april 2011 17:03

Nu ska ni få se den finfina presenten, som jag lovat visa er! Det är nämligen så, att Timoteij-Elina fyllde 20 år igår, så självklart skickade jag en fin present till henne. Förra året, när dem alla fyra fyllde 19 så skickade jag faktiskt ingen present, men nu när dem fyller 20 och det är jämt och allt, så kände jag att det var dags!! :) Här kommer massa bilder på min present till Elina♥


Framsidan! Jag valde en svart/vit bild, som jag tycker är så himla fin! Verkligen en utav mina favoritbilder på vackra Elina♥ Som framsida fick det bli ett ljusblått papper, som jag sedan matchade med orange presentsnöre, som samlade ihop alla sidor. Jag tyckte det blev lite mer "finare" att använda snöre, än att häfte. Det blir lite mer bok över det hela, än när man häftar, då det verkligen framstår som ett häfte.


På dem två första sidorna i boken, skrev jag till Elina. Jag tycker det är så roligt att skriva brev och hälsningar till personer, som verkligen betyder mycket, som Timoteijtjejerna♥ Det blir så mycke glädje och värme i texten, vilket är himla roligt att läsa, tycker jag.


Nu till huvudinnehållet. Ganska så sent, bara någon vecka innan Elinas födelsedag, så fick jag ideén. Jag skulle göra en bok med bilder på födelsedagsbarnet, och självklart skriva några sidor, men också sätta in bilder från häftiga och magiska ögonblick och upplevelser som födelsedagsbarnet varit med om. I Elinas bok, har jag satt in bilder på henne, från hennes student och bal och andra roliga saker hon har varit med om. Inte minst en massa bilder från alla Timoteijs upplevelser! Som Melodifestival-bilder bland annat:) Det blir så fint, och så genomtänkt, men ändå väldigt personligt, och det var det jag ville få fram i min present:)


Bilder från tjejernas första spelning, som jag faktiskt var på:), Melodifestivals-bilder och FINA bilder på GOA Elina♥


Bilder från Elinas (och de andra tjejernas) student och bal, och bilder från tre tv-spelningar, som tjejernas gjort.


Blandade bilder...


Bilder från Julkalaset (som jag var på), bilder från Elinas egna julfirande och till sist en en hel hög med bilder på alla fyra Timoteijtjejer, och lite blandade bilder, skulle man kunna säga:)


Det var presentn, det! :) Nästa Timoteija att skicka en likadan present till, är Johanna♥ Det ska bli så roligt! Jag älskar verkligen att pyssla, och klippa och klistra, så den andra tre tjejernas presenter, ska sannerligen bli ett nöje att tillverka :) Som sagt, snart dags för Johannas present, då presenten kommer att bli likadan, fast en Johanna-framsida och bilder på hennes, en lång hälsning till henne, och fina bilder från hennes bal och student och inte minst från alla Timoteijs upplevelser. Och strax därefter är det dags för Bodils♥ present också!! Och sen är det självklart Cissis♥ tur, sen också :)


KRAM ♥




Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards