sarasvensson

Alla inlägg den 6 maj 2011

Av Sara - 6 maj 2011 19:37


Bjussar på en liten videon, nu när det är fredag och allt;) Här ser ni dagens outfit!


Nu har jag precis ätit en mycket god middag, och ska alldeles strax bege mig ner till tvn för mys! Åh, vad jag älskar hemmakvällar! Tänkte att jag kunde visa lite "bloppers", eller vad det nu heter;) Ja, när jag helt enkelt filmar till videoblogg, och det går fel. Haha!! Ha en fin kväll ♥ Puss! 

Av Sara - 6 maj 2011 15:27

Hej! Hoppas att ni mår bra och att ni har en toppen-fredag! ♥ Hur är vädret hos er? Här hemma är det helt underbart! Solen skiner och det fina vårvädret, som jag saknat i denna veckan, har äntligen kommit tillbaka och jag är allt annat än nöjd!! :) Åh, vad gött det är! Att kunna sitta ute på altanen och blogga (som jag gör nu) och att sitta ute på altanen och äta mellis! Det har jag verkligen saknat dem förra dagarna, i denna veckan. Idag är det favorit-dagen FREDAG! Gött, va? :) Timoteij-tjejerna ska till Polen i helgen och jag har skickat en MASSA kramar och LYCKA TILL-hälsningar till dem på fb!!:) ♥ Bästa tjejerna som finns! Idag har jag haft en mycket härlig dag! Den börjande med, att jag imorses, inte alls var särkilt trött, när jag väl skulle gå upp och äta frukost. DET är en bra början på dagen, minsann!! :) Gillas! En god frukost med syster, innan det var dags att kila ut till E och T, göra iordning sig och hinna med att kolla datorn några minuter. Tyvärr hann jag inte med något morgon-inlägg här på bloggen, men jag lovar att det kommer så snart som möjligt!


Dagen i skolan har varit kanon! Mina fyra lektioner har rullat på bra, och jag är mycket nöjd med skoldagen :) På no:n hade jag prov på två stycken kapitel som handlar om ljud, på svenskan fortsatte jag att läsa in min "Sandor slash Ida"-bok och så diskuterade jag tillsammans med syster. Eftermiddagen bjöd på syslöjd, då jag fortsatte att virka på min amigurumi-mus, som snart är klar. Lovar att visa den när jag är klar och jag har hämtat hem den! Sista lektionen idag var so, då det bjöd på både genomgång och film.


Nu i eftermiddags har syster och jag fikat ute på altanen. HÄRLIGT! Och Embla och Trojas bur har precis blivit städat och fin. Dem är förresten ute i hagen just nu :) GOA tjejerna!


Det är så fint i trädgården nu! Alla blommor har slått ut, och det märks att det är vår :)


   

Mina goa tjejer! Embla Nea och Troja Nike ♥


 

 

Leksaksboll till E och T, som kommer från Djurshopen inne i stan.


 

Hagen har blivit STOOOOR, och det älskar både Embla och Troja! Snart ska det också köpas in en ny tunnel...!!, eftersom våran förra, är spårlöst försvunnen....:(


 

Det är varmt, solen skiner och det är VÅR här hemma!! Hoppas att ni också har det jätte gött!! ♥ Nu ska det snart klippas klor, och så ska det nog också hinnas med en långpromenad med syster sen också :) "Dagens outfit", kommer upp senare!! Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards