sarasvensson

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Sara - 11 maj 2011 19:17

Hallå! Hoppas att ni har det bra ♥ Hur är vädret hos er? Vädet har varit jätte konsigt här hemma idag! Solen har skinit hela dagen, och det har varit riktigt varmt och skönt, men vad händer ni då? Jo, det börjar regna och åska som bare den! Usch :) Haha! Men visst, det är allt bra mysigt ändå :) Idag har jag haft en mycket bra dag! Det känns som att jag alltid skriver att jag har bra dagar, men idag stämmer det lite extra mycket, skulle man kunna säga :) Min dag började med ett mycket härligt simpass inne i stan, med klassen direkt på morgonen. Och idag var det klädsim, som gällde! Det var så himla tungt, men ack så bra träning :) Vi började med att simma 8 längder totalt, varav 2 längder på rygg. Och sedan var det bocksering, som gällde! Då var det återigen ryggsimmet som gällde. Svårt, men roligt och väldigt bra att testa på :)


Dagens outfit! Jeanskjol H&M, blus H&M (har typ aldrig använt, men så jäkla fin!, så idag var det dags:), vitt linne H&M...jaja, jag är en H&M-nörd!;) Haha! Till det, armband från Primark (London), klocka från Guldfynd, ljusrosa ballerina-skor från Primark (London), lila Adidasväska från InterSport och beige vårjacka från Axel&Ebba.


Förresten! Är det någon av er som vet vart man kan få tag på stora, vita plastklockor? Letar efter det!, så lämna en kommentar om du vet.



Resten av dagen, spenderade jag ute i Gudhem, då jag hade vanliga lektioner. Engelska, matte, no och svenska, var det som gällde! Och vet ni? Idag fick jag reda på mitt matteprov, som jag gjorde för någon vecka sedan. Kapitlet handlade om "Procent med bråk". Och idag gick jag reda på hur det gick...och det gick JÄTTE BRA! Jag var bara några få poäng ifrån VG, hurra!! Gissa om jag är glad!? Haha! Skoldagen blev en lyckad och mycket härlig dag! På eftermiddagen sken solen som bare den, och det var riktigt varm och skönt. När syster och jag hade kommit hem från skolan, så blev det nygräddade våfflor, som mamma fixat iordning :) Därefter var det dags för paketöppning;)


Idag fick jag ett paket! Från Girl:it. Min mycket härliga bokklubb, som jag är stolt medlem i. Jag har köpt några paket då och då, då jag tyckt om både böckerna och prylarna, men problemet är ju att det är så satans dyrt! Men idag så :) Då var det et billigare pris, med bra mycket och bra grejer. Har annars avbeställt dem flesta paketen.


Bok 1: "Bitskt lov", en bok i serien "Vampyrsystrar", skriven v Franziska Gehm. Bok 2: "En presidentdotters bekännelser", skriven av Cassidy Calloway. Jag fick också med tidigare och häften.


Nu till prylarna! Månadens paket var ett "Spapaket", som passade mig jätte bra! :) 2-pack ansiktsmasker (persikodoft), tvätt pads och skrubbhjärta. Dem där tvätt padsen verkar jätte bra! :) Det är en 8-pack med åtta stycken pads. Man lägger i en pads i en skål vatten (i en minut), och efter en minut, så har pads-biten, blivit som en vanlig tvättpads, ni vet? I padsen finns också en rengöring, som är både skonsam och riktigt bra för huden! Lär användas flitigt :) Och perfekt också, när man är ute och reser! Det är bara att ha en skål vatten till hands, som man kan fixa med i badrummet. Padsen och rengöringen är allt är i ett! Perfekt! :)


I eftermiddags, så fick Embla och Troja komma ut i hagen. Mina fina tjejer! Dem uppskattar verkligen att varje dag, få komma ut och springa. Och inte minst att bara kunna lägga sig på en mjuk och skön gräsmatta, äta gräs, leka med syrran och bara vila sig. Och det är ju extra skönt för dem att komma ut, nu när det har varit så varmt idag.


 

 

Idag behövdes faktiskt inget solskydd. Det var lagom soligt för tjejerna, vilket var jätte skönt!

Gosigaste tjejerna, som finns! Embla Nea och Troja Nike! ♥


Igår kväll påbörjade jag nästa Timoteijas present, nämligen Johannas present. Hon fyller år i slutet av månaden, och eftersom hon och Elina åker till Kreta över hennes födelsedag, så är jag ute i god tid, för att säkert hinna skicka presenten till henne, innan hon åker. Som sagt, igår kväll påbörjades presenten, då jag fått hem alla bilder, och idag fortsatte jag! Och blev faktiskt helt klar :)


 

 

 

 

 

 


Hoppas att ni mår jätte bra, allihopa och att ni har en underbar onsdag! ♥ Imorgon börjar min elevens val-vecka och håller sedan på till onsdag nästa vecka. Engelska hela veckan! Kommer nog bli jätte bra :) Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon! ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards