sarasvensson

Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Sara - 16 maj 2011 18:16

Hej på er! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en riktigt fin måndag! Idag har jag haft en lång dag i skolan. Även idag har elevens val rullat på riktigt bra, och nu är det faktiskt bara två dagar kvar.Imorgon och på ondag. Idag gick jag ända till tjugo i fyra, vilket är riktigt jobbigt. Men jag försökte ändå göra det bästa av dagen, och ta till vara på tiden och jobba riktigt hårt, och hinna med mycket engelska. Det var målet för dagen! :) Jag tyckte faktiskt att jag lyckades rätt bra iallafall :) Mycket hann jag med! Idag läste jag en hel del i min eng-bok, tittade på en engelsk film och sedan jobba med frågor och uppgifter och  så jobbade jag med olika grammatik-stenciler. Idag har jag frysit och varit trött hela dagen. Trist.


När jag kom hem från skolan idag, så gjordes syster och jag iordning en god mellis. Jag gjorde iordning en mycket god smoothie, med smak av hallon och blåbär. Mums! Jag använder mig utav mycket bär! (kanske lite för mycket...haha) och en hel del mild, naturell yoghurt, för desto mer yoghurt man använder sig utav, desto mer blir det ju. Det beror ju självklart också hur stark smak man vill ha på smoothien. Men som sagt, idag blev det jätte mycket till oss båda! Men gott var det :) Vi hann med att plugga lite no, innan vi tog på oss gummistövlar, regnkläder och hämtade fram ett parply.


                   

Vi tog oss nämligen en promenad till affären! Jag fick postat mina bilder till Timoteijerna, som jag visade här i bloggen igår.

    

Resten av eftermiddagen har jag bara tagit det lungt! Skönt. Vädret har varit jätte dåligt här hemma idag, och det har regnat massvis flera gånger. Embla och Troja har inte fått komma ut någonting idag, eftersom man inte riktigt vet, när det kommer att komma en skur :( Hoppas att dem får komma ut imorgon istället, då jag slutar lite tidigare! :)


Nu tänkte jag passa på att visa dagens outfit också! Jag kunde dock inte fota utomhus idag, eftersom regnet hängde i luften, och så var det jätte kallt!, så jag fick be syster att agera fotograf inomhus istället :) Tack, söta, för hjälpen!


 

Jeanstights (nya!) - Cubus / Jacka - Vero Moda / Linne - Primark (London) / Halsband - Sjöbergs Guld / Klocka - Guldfynd / Armband - Ur&Penn

 

Hoppas att eran måndag börjat på bästa sätt! Nu ska jag äta middag, och sedan plocka iordning lite i rummet och göra iordning inför morgondagen :) Ikväll blir det mys och slapp framför tvn. Lååång tv-kväll ikväll, gött! :) Ha det så bra! Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards