sarasvensson

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Sara - 20 maj 2011 19:35

AH, jag tror jag dör!!! Hur underbara är inte Timoteij-tjejerna, då!? Underbaraste som finns!! Jag har precis sett deras musikvideo till nya singel "Het", och den är helt GRYM!! Jag är så rörd, för dem ÄR så otroligt duktiga och jag älskar dem så jätte mycket!! Så fina tjejer, ända inifrån och ut ♥ Jag skulle kunna skriva ett låååång inlägg om mina älskade tjejer, men jag inser att det kanske skulle bli lite jobbigt, haha ;) Timoteij är dem bästaste som finns!!! ♥♥ Dem betyder så sjukt mycket för mig och jag älskar dem i hela mitt hjärta!!


Imorgon blir det shopping i Lidköping som gäller, och så ska jag till mormor och hälsa på henne, som bor där :) Ska titta efter små presenter till Timoteijorna, som jag kan ge till dem när vi träffas i sommar :) Hoppas jag hittar nåt fint! Och vet ni!? Jag kanske kan ta mig in till stan den 4 juni, så tjejerna ska spela på ett uteställe i stan (när jag inte kommer in :(, och se när dem kommar, KRAMA om dem och bara få träffa dem en stund!! DET skulle va helt underbart, så jag hoppas att det funkar...♥


Musikvideo-inspelning på Mangos i Skara..!!!


GOA Elina!! ♥, som födelsedags-present redan har skickats till :)


Lycka...!!! Underbaraste som finns ♥


FINA Cissi, som varit så underbar och tagit sig tid, och skrivit en lång och fin hälsning till mig på facebook, fyllt av värme och omtanke ♥


Johanna, Bodil, Cecilia och Elina....!!! ♥♥♥♥ Finaste tjejerna som finns!!


Underbara Bodil♥, som snart fyller år :) Snart dags att göra iordning present till henne.


Fina Johanna♥!! Hennes present, postade jag för några dagar sedan :)



Åh, vad jag ÄLSKAR dessa tjejer!! ♥ Jag vet inte vad dom har gjort med mitt hjärta, men jag bara älskar dem så otroligt mycket!! Och GLAD är jag, över att dem klev in i mitt hjärta och mitt liv på bara 3 sekunder i Melodifestivalen förra året. Sen dess har mitt liv kretsat runt dessa underbara tjejer, och det är jag så galet tacksam för!!


I sommar blir det flera tillfällen att träffa tjejerna!! Åh, vad roligt det ska bli!!


Av Sara - 20 maj 2011 18:25

 

 


 

 

 

Här kommer några bilder från plåtningen vid sirenerna, som jag berättade om i förra inlägget. Hoppas att ni har det bra! ♥ Nu ska jag käka middag! Puss!

Av Sara - 20 maj 2011 17:38

Hej, raringar! Hoppas att ni har det bra ♥ Sorry för en dålig uppdatering! Jag har inte alls haft någon blogg-tid nu i eftermiddag, så jag kunnat sitta ner och lugn och ro och skriva till er :( Men men, nu kör vi ett dunder-inlägg från dagen istället!! :) Idag är det fredag, vilket har inneburit en kort dag i skolan, skönt! Jag började klockan halv nio, och slutade redan tio över två. Otroligt härligt! Idag har det varit många roliga lektioner, faktum är att jag faktiskt bara har haft tre lektioner, gött! Idag hade jag syslöjd, då jag fortsatte på min söta, lilla amigurumi-mus, som jag blir glad med nästa veckan. Tjoho!! Ska fota och greja med en massa bilder, så att ni ska få se den också :) Den kommer bli så fin!!


När syster och jag kom hem från skolan i eftermiddag, så gjorde vi iordning en god mellis, innan jag gick ut till Embla och Troja och släppte ut dem i hagen. Passade också på att storstäda buren.



 

Prinsessorna älskar verkligen det här lilla huset! Det är faktiskt så, att syster gjort detta :) Dem älskar det, och anväder det hela tiden. Dem ligger under det och vilar och bara myser med varandra :) Här ser ni GOA Troja.


När buren var städas, och Embla och Troja fortfarande var ute och njöt utav det finfina vädret, så passade jag på att fota! Det är så himla roligt :) Jag fotade en massa fina bilder framför syrénerna, som ni kommer att få se i ett separerat inlägg lite senare :) Och på tal om foto, på söndag ska eventuellt syster och jag bege oss till en mycket vacker plats här i Gudhem, och fota..!! :) Hoppas att vädet tillåter, så att vi knäpper en massa fina bilder! Syster och jag funderar också på att köpa en systemkamera eller kompaktkamera. Vi har en digitalkamera tillsammans, men skulle önska något bättre, så att man kan ta riktigt fina bilder. Våran nuverandra kamera är också rätt sliten, så det skulle behövas en ny .... :) Vi delar ju på kostnaden också, så då blir det inte så dyrt :)


Fina blomster-bilder, som jag tog med mobilen idag. Jag använder jämt min mobil här i bloggen, då det är otroligt enkelt att ta med sig den på allt jag gör och så tar bilderna bara några sekunder att ladda upp! :) Ända tillfället då jag egentligen använder kamera-bilder här i bloggen, är när jag är på semester och ute på lite andra tillfällen, som till exempel Timoteij-konsert, då kamerna sannerligen måste med, för att ta riktigt fina bilder:)

 

 

Dagens outfit: Mörka jeanstights - Cubus / lila linne - Bik Bok / ljusrosa blus - H&M, vit klocka - Guldfynd / Pärlarmband (ej med på bild) - Ur&Penn.


Hoppas att ni mår jätte bra, allihopa, och att ni har en riktigt fin fredag!! Hoppas att eran helg har börjat på bästa sätt! ♥ Hörs snart, puss! 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards