sarasvensson

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Sara - 18 maj 2011 18:11

Hej, fina ni! Hoppas att ni har det bra ♥ Idag är det onsdag, vilket har inneburit den sista dagen på elevens val-veckan. Oj, vad bra den här veckan har varit! Jag trodde inte alls det innan, men efter fem dagar, så tycker jag faktiskt at det har varit väldigt positivt! Jag har hunnit med otroligt mycket, och fått en massa extra tid, vilket självklart är jätte bra. Visst, det är kanske inte det roligaste att jobba med engelska fem hela dagar, men jag har försökt tänka positivt istället, och gjort det roligt :) Bra, va!? Idag tog jag sannerligen vara på tiden! Jag hann med att skriva en lång berättelse på engelska om Timoteij-tjejerna, läsa en massa texter i min engelska textbok, jobbat med grammatik-stenciler, och vet ni vad jag har gjort mer, då!? Jo, jag har faktiskt pluggat so och no! Till proven, som vi har näste vecka :) Jag går i engelska/svenska gruppen, men där får man även till att plugga, och ha studietid, vilket är riktigt bra! Läste på, skrev anteckningar och pluggat järnet, till dessa prov nästa vecka!


På eftermiddagen, närmare bestämt halv tre, var jag och resten av min grupp, på en utställning på Stenhallen, som syster varit med och skapat. Mediaverksta´n har gjort ett kanonjobb, tycker jag. Så fina saker! Fotade bilder från klostret nere vid kyrkan, målade bilder som föreställde kloster, nunnor och annat fint och även en massa info och fakta. Det var snyggt upplagt i flera rum. Det sattes på små filmer och bildspel. Sammtidigt som man gick runt där och tittade, så fick man bläddra i ett häfte, som syster och en annatn tjej gjort. Bilder och fakta, mycket trevligt! Tack, Mediaverksta´n, för en mycket härlig och fin utställning!


När syster och jag kom hem från skolan i eftermiddags, blev det först en ordentligt mellis, innan vi började plugga. Vi satsade på no:n idag, och hann med riktigt mycket, härligt! Eller ja, direkt efter mellisen, så var vi tvugna att gå till skolan igen...och hämta systers cykel!, eftersom hon hade glömt den där :) Fniss!


Detta fick jag ha på mig, när vi gick på utställningen idag. Det var riktigt kallt, när vi promenerade till utställnings-lokalen och så började det regna. Kallt och regningt, usch...!! Jeanstights, linne, blus, munkjacka, vårjacka och gympaskor, var perfekt :)


Efter att vi var klara med no:n, så passade vi på att ta oss en mycket härlig långpromenad. Så skönt! Det regnade faktiskt inte då, så man får ju liksom passa på! :) Därefter var vi ute en stund med Embla och Troja.


 

Världens bästa Troja!, Troja Nike ♥ Prinsessan min!


Bästa Embla! Embla Nea ♥ Söta prinsessan min!

Det är så fint i trädgården nu! Igår la jag upp en massa fina trädgårds-bilder. Kolla bara in den här underbara sirénen! SÅ fin!

 

Titta...grannens fina träd! VILL HA..... :D


GLAD tjej! Med sina älskade prinsessor ♥


Förresten, tycker ni om att jag gör ett, lite längre inlägg om dagen, eller ska jag dela upp uppdateringen i flera inlägg? Personligen, tycker jag att lite längre, ordentliga inlägg är dem bästa. Dels så har jag mer tid på kvällen och kan i lugn och ro sitta och skriva och fixa med bilder. Jag hinner knappast med att uppdatera flera gånger en vardag, tyvärr. Men det försöker jag med lite mer på helgerna, så jag har mer tid till bloggen. Nu till dagens outfit! :)


Ljusa jeanstigts - Cubus / Vitt linne - H&M / Ljusrosa blus - H&M

Färgglada armband med guldberlocker - Primark (London) / Vit klocka - Guldfynd

Ljust jeans, vitt och ljusrosa...FINT, tycker jag...!!


Hoppas att ni har en underbar onsdag, allihopa! ♥ Imorgon är det vanlig skoldag från min del, tillbaka i klassen, efter elevens val-veckan :)


Ikväll blir det mys framför tvn, härligt! Ha det så bra, så hörs vi imorgon! Puss och Kram ♥ 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards