sarasvensson

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Sara - 17 maj 2011 17:07

Hallå! Hoppas att ni har det bra ♥ Idag har jag en såndär bra dag...igen :) Japp, jag säger det återigen, för det är bara så sant! Min dag, har verkligen varit riktigt riktigt bra :) Och nu ska jag berätta om den. Imorses sov jag extra länge, men hann med allt jag var tvungen att göra, innan det var dags att gå till skolan. Idag var det den näst sista elevens val-dagen, då jag valt att jobba med engelska. Det har verkligen gått riktigt bra dagarna som varit, och inget undantag idag! Det hanns med en hel del och jag är riktigt nöjd över min insats! Imorgon är det alltså sista dagen, vilket innebär att man får jobba på lite extra! :)


Tio över tre kom syster och jag hem från skolan idag. Vi gjorde iordning lite mellis, och därefter tog vi på oss ordentligt med kläder, för en långpromenad. Vi kände verkligen att vi behövde lite frisk luft. Och det är ju så himla härligt, att gå promenad också! Så det passade vi på att göra idag :) Det har blåsigt jätte mycket idag, det har till och med regnat en del, dock inte nu i eftermiddag :)


Titta, så fint det har blivit på trappan! En kruka med citronmellis (som vi använde till desserten när syster och jag lagade middag) och en kruka med fina, lila blommor. Jätte fint!

Såhär ser det ut, utanför mitt fönster. Det är så fint! Massor av blommor och växter. Ska ta lite fler bilder, så att ni får se :) 

Underbara löjtans-hjärtan framför förstekvisten.

Det blåste som bara den, när vi skulle gå ut idag, och det var jätte kallt!, så en tjock tröja under vårjackan, var sannerligen ett måste!

Mina "stående" mobil-bilder blir så ruggigt stora!! Och det gillar jag :) Jag tycker det är toppen att bilderna blir såpass stora, men som ni ser på dem "liggande" bilderna här ovan, så är dem inte alls lika stora...jaja, kul med lite variation! :)


När vi kom hem efter den mycket härliga promenaden, så begav vi oss till baksidan och till Embla och Troja. Eftersom dem inte fick komma ut någonting igår, så passade vi att ta ut dem en stund idag, istället! Goaste tjejerna som finns!


Idag skippade vi hagen helt och hållet, så tjejerna fick springa med varsitt långt koppel.

Embla är nyfiken på trädgårdslandet. Min söta prinsessa! ♥

 

Jag och världens bästa Troja! Fina prinsessan min ♥ 

Titta, så fint det har blivit på trappan upp till altanen! Mamma har varit iväg och köpt en massa fina plantod idag, fint, va!?

Härliga, planterade plåtkrukor! Dessa stora plåtkrukor är så fina, tycker jag. Kommer från Lindens ( i Lidköping ) Så fint, tyckte jag att det blev! Alltid roligt med fina planteringar.

Goaste Embla och jag!!


Jag tänkte passan på att visa dagens outfit, nu också! Jag försöker hinna med att fota och fixa bilder, varje dag, eftersom jag vet att många av er uppskattar mina "dagens outfit". Jätte kul! Idag fick det också bli att fota inomhus, eftersom det var blåsigt och kallt.


Jeanstights - Cubus / Tröja - Bik Bok / Linne - H&M / Klocka - Guldfynd

Till detta, beige vårjack (Axel&Ebba) och vita Converse (Euro sko, Skövde)


Hoppas att ni har en fin tisdag, allihopa! ♥ Ha det jätte bra, Kramar!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards