sarasvensson

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Sara - 8 maj 2011 18:07

Förlåt, förlåt, förlåt....♥ Jag känner mig sannerligen som en dålig bloggare idag :) Ingen vidare bra uppdatering, här inte. Sorry för det! Men jag har verkligen haft fullt upp idag...!! Jag passade på att ta mig en skön sovmorgon idag, till klockan nio. Sen har det bara blivit en massa plugg idag! Embla och Troja har varit ute och njutit av vädret hela dagen, i hagen :) Goaste tjejerna! Jag har gjort matte, engelska och är faktiskt nästan hela klart med en idrottinlämning, som jag började på idag (!). Betar av sista frågan imorgon :) Vädret har varit helt underbart idag! Solen har skinit och vårvädret har varit på topp! Det är dock varit rätt blåsigt, men men :)


I eftermiddags, så tog jag mig en break från allt pluggande, och begav mig ut på en löpartur, tillsammans med systeryster! Och jäklar, vad gött det var!! :) Visst, det kändes en hel del i benen och det var grymt varmt och jobbigt, men det är bara så härligt att springa....!!!


 

 

 

Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig. Fixat benen finfina och smort in the body med Brun utan sol ♥ Lovely! Just det, efter löparturen, så passade syster och jag på att cirkelträna på altanen. Jodå, det gick faktiskt finfint :) Vi började med 5 armhävningar, sedan 5 sittups, därefter 5 upp-hopp, sedan 5 sekunders plankan och sedan 5 sekunder sittandes i 90 graders vinkel, mot ett staket. Förstår, ni? Sedan gjorde vi detta i tre omgångar, så vi gjorde varje sag tre gånger :) Såklart var vi även noggranna med att stretcha efter löparturen :)


Favvotjejerna är i Polen...♥ Och jag får ta del utav deras härliga dagar på bloggen!! Och vet ni vad? Jo, igår studerade jag tjejernas turnélista riktigt ordentligt, och såg att jag kunde ta mig till flera ställen, och gissa hur GLAD jag är över det!? :D Åh, vad det ska bli kul att träffa tjejerna igen! ♥ Jag ser sannerligen fram emot en sommar med dem...♥


Hoppas att ni mår jätte bra, allihopa och att ni har en riktigt fin söndag! Vad har ni haft för er idag? Må gott! Kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards