sarasvensson

Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Sara - 10 maj 2011 19:29

Hej! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin tisdag! Idag har jag haft en mycket bra dag :) En kort dag i skolan, vilket alltid är skönt. Jag har betat av min allra sista ma-kompletering, SKÖNT! På idrotten idag hade vi orienteringsteori med genomgång av kartor osv. Vi övade sedan, genom att göra en enkelt orienterings-övning :) Gick kanon, tycker jag! Det är nämligen så, att vi ska ha en heldag med endast orientering om ca. två veckor. Hoppas då på en riktigt bra och härlig dag! :) Idag hade jag också musik, som jag älskar! Tanken var att hela klassen skulle spela upp på olika instrument, men det hann vi tyvärr inte idag, så det får bli nästa gång istället :) Då ska jag och syster spela fyrahändigt på piano, KUL!


 

Såhär har jag sett ut idag! Lyckades inte få en enda "kanon-bra bild", så det fick bli denna blev den bästa iallafall :) Ljusa jeanstights från H&M, linne från Primark (London) och randig tröja från BikBok. Till detta, klocka från Guldynd, Converse, vårjacka och Adidasväska.


Idag har vädret varit helt underbart! Solen har skinit hela dagen, och vårvädet har varit på topp! Härligt! När syster och jag kom hem från skolan i eftermiddags, så fick shorts och t-shirt åka på, och sen spenderade vi timmar utomhus. Vi åt mellis på altanen och efter det pluggade vi SO. Vi jobbar just nu med den politiska utvecklingen. Jag tyckte det var väldigt svårt och krångligt i början, men nu så! :) Vi tränar, repeterar och förhör varandra, vilket är till mycket bra hjälp :) Jag tycker att man lär sig otroligt mycket genom det. Vi läser i boken, ställer frågor till varandra och lär oss faktiskt massor!


Idag har vi också solat. Vi tog fram våra röda stora solstolar och ställde ut dem på gräsmattan. Vi solade, och solade och solade! :) Haha, det var så jäkla härligt! Sommarvärme, solsken och åh, vad gött det var! Helt underbart! :)


Syrrans finfina flipflops, kommer från H&M.


Härligt....!!!


 


Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon! ♥


Här hemma är det fortfarande riktigt varmt. Phu, vilken värme!! :) Otroligt härligt! Imorgon ska jag in till stan och ha klädsim med klassen direkt på morgonen, spännande! Därefter är jag ute i Gudhem resten av dagen och har vanliga lektioner. Lär bli en bra dag! :) Ha det gott, fina ni! ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards