sarasvensson

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Sara - 7 maj 2011 16:24

 

 

Solen skiner och vädret är helt underbart här hemma! Embla och Troja är fortfarande ute i hagen, från i förmiddags. Goa tjejerna! Dem klarar av det kanon, att vara ute nästan en hel dag. Dem är ju en såpass stor hage, leksaker, mat, vatten och varandra :) Dessa tre bilder från symbolisera lite hur det ser ut här hemma just nu :) Jag testade att lägga upp tre "bloppers" från igår, när jag filmade till videobloggen, men när jag väl lagt upp allting, så fungerade bara ljudet. Man kunde alltså inte se någonting. Jag ska testa senare igen, så hoppas vi att det funkar då :) Hoppas att solen skiner på er! Puss!

Av Sara - 7 maj 2011 13:00

Hallå!! Hoppas att ni har en fin lördag!! ♥ Åh, vilket härligt väder det är! Solen skiner och vårvädret är på topp!! Embla och Troja har precis fått komma ut i hagen, där dem stormtrivs :)


I förmiddags begav jag mig till Kinnarps skor, tillsammans med mamma och syster. Därefter åkte vi till Axel & Ebba, inne i stan. Det fick bli en snabb liten shopping-runda, vilket alltid är så himla roligt! Nästa helg blir det ev. Skövde!! :) På Kinnarps skor hittade jag ett par riktigt fina Gladiatorsandlar, som jag tycker är dösnyggt! Jag ville verkligen ha ett par bruna, som passar till det mesta. Passar tilö Jeansshorts, maxiklänning, blommiga toppar och blusar mm. Hittade ett par från märket "Duffy".


299 kr


På Axel & Ebba som ligger i stan, hittade jag också finfina saker. Dem har fått in massor av fin vårkläder, så åk dit om ni bor i närheten :) SÅ fina grejer...!! Massa vita klänningar, blommiga blusar/klänningar/toppar, enfärgade toppar och linnen och även massa snygga accesoarer...som klockor, halsband, örhängen, armband mm. Rekomenderas VARMT!! :)


Köpte en blommig klänning och en blommig topp. Båda utan band.


Klänning 198 kr och linne 139.


Linnet finns i tre andra mönster och färgkombinationer. SÅ fina...!! Märket Rut m flera.


Klänningen finns också i svart...!! Märket VILA.


Dagens shopping...!! Linne 139 (märket Rut m flera), klänning 198 (märket VILA) och gladiatorsandaler 299 (märket Duffy)


Hoppas att ni har en riktigt FIN lördag, allihopa!! ♥ Vi hörs senare, då med lite "bloppers", från när jag filmade till videobloggen som jag visade igår. Ja, det går helt enktelt fel;) Haha!! Ses då!! KRAM

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards