sarasvensson

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Sara - 19 maj 2011 19:00

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ♥ Hur har ni det? Idag har jag haft en mycket bra dag! Ja, det stämmer faktiskt :) Idag var det den första vanliga skoldagen, efter elevens val-veckan. Det var roligt att komma tillbaka till den "riktiga" klassen igen, även fast att jag träffat flera åttor under elevens val-veckan. Det var en lång dag i skolan idag. Ända från halv nio till tjugo i fyra. Det har varit många lektioner, en del riktigt roliga!, så dagen har rullat på bra, tycker jag :) På hemkunskapen bakade vi rabarberpaj, vilket är supergott! Det är så kul att baka, tycker jag :) På sista lektionen idag, som var engelska, arbetade vi helklass med diverse grammatik-stenciler. När syster och jag kom hem från skolan sent i eftermiddags, gjorde vi snabbt iordning en ordentlig mellis, som bla. bestod utav en smarrig hallon o blåbärs-smootihe, innan det var dags att plugga. Idag koncentrerade vi oss fullt ut på tyska, som vi har har på i nästa veckan.


Därefter tog vi på oss ordentligt med kläder. Det har varit blåsigt, och rätt kallt, hela dagen idag, men det har dock inte regnat. Härligt! Syster och jag begav oss ut på en mycket härlig långpromenad. Mobilen fick följa med, så jag passade på att videoblogga en del. Jag gjorde en riktigt bra videoblogg, men som blev såpass lång, så att jag inte kan lägga upp den här på bloggen, sen gjorde jag några små snuttar också :) Jag hinner inte titta igenom klippen nu, så det får jag göra imorgon, så kanske något dyker upp :)


 

 

Titta så fint! Det här är träden, som jag ser från mitt fönster. Så vackert!


Vi tog oss en riktigt lång promenad, dock stannade vi till på en utav lekplatserna, som syster och jag lekt en hel del som små. Fina minnen! Vi passade på att fota lite där också, eftersom det var så mycket växter och blommor runt omkring :) Sedan gjorde även syster ett tappert försök att ta några riktigt snygga bilder när jag gungar. Här kommer bilderna!


 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tog lite bilder, även ute på lekplatsen :)


 

 

    

 

       

 

Därefter bar det av hemåt igen, för att titta till Embla och Troja, som under tiden, var ute i hagen. GOA tjejerna!


Praktiskt och bra, att E och T kan vara ute och röra på sig, ja, medans vi är ute oah rör på oss :) TOPPEN med en hage!


 

Dagens outfit: Jeansshorts - Cubus (egentligen midjeshorts, men fungerar hur bra som helst, att användas som vanliga shorts) / svara tights - H&M / vitt linne - H&M / randig topp - BikBok / halsband - Sjöbergs Guld / klocka - Guldfynd. Till detta, vita converse och beige vårjacka. Jackan kommer från Axel&Ebba, och finns med på bilderna ovan.


Nu ska jag rusa ner till tvn och bara ligga och slappa!! Härligt....!! Imorgon är det redan fredag och helg!! Det går så fort :) Jag har massa kul inbokat i helgen, så det kommer bli en riktigt bra helg!! Ha det så jätte bra, så hörs vi imorgon igen ♥ Varma kramar

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards