sarasvensson

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Sara - 22 maj 2011 18:16

Hallå!! Hoppas att ni har en fin söndag ♥ I eftermiddags begav jag mig till en vacker plats här i Gudhem, tillsammans med syster. Plåtnings-dags..!! :) Jajemen! Här hemma bytte jag om ditt ombyte 1, och sen hade jag med mig andra kläder, skor och smycken. Oj, så mycket planing det blev! Men roligt var det :) Mycket skulle med, för att få fina kort. Jag har inte hunnit kolla igenom bilderna så noggrannt än, men ska göra det så fort jag hinner. Jag kan säga såhär...det kanske är en ny header på g! :) Det är alltså inte säkert, vi får se :) Här kommer iallafall lite bilder från min mobil.


 


 

 

 

 

 

Ha det så jätte bra, så hörs vi!! Varma kramar ♥

Av Sara - 22 maj 2011 13:09

Alla mina fina Timoteij-saker!, som jag köpt när jag träffat tjejerna. Tror till och med att jag har allt som finns i Timoteij-shopen :) Jodå, visst har jag på mig dem där fina Timoteij-tröjorna, när jag träffar tjejerna :) Och då får man ju alltid höra saker som "Vilken fin tröja du har!" och "Åh, vilken snygg tröja!" :) Nalle, två tröjor, idolkort, två singlar, skiva, plansch, nyckelband, penna....


....och så glömde jag ju att fota min mössa också!! Fniss :) Jaja, här kommer ett par bilder på den också!


Fin, va!? :) Nu har jag precis ätit en mycket god middag med familjen, och nu ska syster och jag bege oss till en vacker plats här hemma, och FOTA!! :) Ah, det ska bli så KUL! Kläder och skor är fixat :) Nu ska det flätas en inbakad fläta i håret och sen beger vi oss dit!! :) Hoppas på ett par riktigt fina bilder!


Hoppas att ni har det jätte bra! ♥ Hörs sen! Puss!

Av Sara - 22 maj 2011 10:18

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott ♥ Oj, det känns som det var vääääldigt längen jag bloggade. Anledningen till detta, var att jag var borta hela dagen igår. Jag hade en massa roligt för mig, så nu tänkte jag berätta om det :) Tidigt på förmiddagen igår, åkte syster, mamma och jag till underbara Lidköping, och spenderade förmiddagen på stan. Vi gick runt och kikade i en massa affärer, hittade en himla massa fint och passade även på att fixa av några ärenden.


Den här dösnygga platsyiten, hittade jag inne på H&M´s divided-avdelning. Kostade 199 kronor.


Den här snygga klänningen med volanger, hittade jag inne på Rydéns ungdoms-avdelning. Kostade 499 kronor.


Passade även på att köpa Åhléns "Brun utan sol" för 89 kr.


Dessa två överstryknings-pennorna hittade på Rörstrand innegården, på outleten. Jag skulle egentligen betala 20 kr för dessa, men istället blev det en femma :)


Köpte även en ny tunnel till E och T, inna på ÖoB för 79 kr.

En ny tunnel...!! Och tjejerna är som överlyckliga! Den här bilden är tagen just nu, solen skiner här hemma, men det är lite blåsigt. E och T har precis fått komma ut i hagen.



Efter den mycket härliga shoppingrundan på stan igår förmiddagens, begav vi oss hem till mormor, för en god middag. Sen var vi där resten av dagen, och bara njut! Det är så underbart att vara där! Så mysigt :) Dessutom så är det ju alltid lika roligt att träffa mormor också :) Senaste var när jag, mamma och hon gick tjejsjuan för några veckor sedan. På eftermiddagen tog jag med mig syster ut på en lång cykeltur, härligt! Vi åkte sedan till Råda Mosse och därefter hem igen. Fika i solen på altanen...!! Kan det bli så mycket bättre!? UNDERBAR dag!



Gårdagens outfit: Jeansshorts - Cubus / randig topp - Cubus / spetstights - KappAhl / klocka Guldfynd  / armband - fått


Igår kom jag hem sent. Lite efter 19 var jag hemma. Duschade en snabbis och gjorde sedan iordning mig, myskläderna åkte på :) Sen blev det mysig kvällsmat framför tvn med mamma och syster, och därefter godis och massa mys. Jag älskar hemmakvällar! :) Det är så mysigt och så skönt att bara kunna slappa och lata sig lite :) Idag är det söndag. Som sagt, E och T har precis fått komma ut. Snart blir det plugg för min del. I eftermiddag blir det eventuellt plåtning :) Spännande!!


Ha en FIN söndag, så hörs vi senare!! ♥ Kramar!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards