sarasvensson

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Sara - 26 maj 2011 19:45

Hej! Hoppas att ni har det bra Just nu sitter jag framför tvn och ser på det mycket härliga programmet "Fyra bröllop", och lite senare blir det "Herr och fru". Idag har jag haft en lång dag, vilket har lett till att jag nu har huvudvärk och är hur trött som helst. Jaja, fredag och helg imorgon! Skönt...!! Den kommande helgen blir faktiskt den första helgen på länge, som jag är hemma på en lördag. Jag har ju varit på en massa shopping-turer en massa lördagar, men nu ska det blir skönt att äntligen få vara hemma lite :) Idag har jag haft en lång och stressig dag i skolan. På hemkunskapen bakde vi smarriga kanelbullar och på tyskan hade jag prov, så gick kanon! :) Härligt! När syster och jag kom hem i eftermiddags, så gjorde vi iordning mellis, innan det var dags att plugga. Imorgon har jag no-prov, så jag koncentrerade mig helt och hållet på det idag. Efter det, begeav vi oss ut på en härlig långpromenad.


Mysig liten park här hemma i Gudhem. Det är så grönt och fint ute nu!


Mycket härligt med promenad! Precis som igår, så videobloggade vi lite också, men tyvärr blev det inget bra...Jaja, imorgon ska jag gå igenom mina små video-snuttar från igår, och se om jag kan visa något av det :)

Vackra sirénbuskar här hemma.


Efter promenad, så tog jag ut Embla och Troja en stund i hagen. Eftersom dem inte fick komma ut någonting igår, så var det dags idag :) Imorgon, fredag, blir det storstäd av buren och så ska tjejerna självklart få vara ute riktigt länge :) GOA tjejerna!


Troja Nike och Embla Nea ♥ Fina tjejerna mina!


Hoppas att ni har en underbar tordag, allihopa! ♥ Imorgon är det fredag, gött :) Ha det jätte bra, så hörs vi imorgon igen! ♥ Puss och Kram!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards