sarasvensson

Alla inlägg under juni 2012

Av Sara - 24 juni 2012 15:28

Hej finisar! Hoppas ni mår bra :) Vilken härlig midsommar det varit!! Jag har firat i skärgården utanför Norrköping och det har varit helt fantastiskt! Skärgården ger verkligen ett lugn... det är tyst och stilla, så som det behöver vara ibland. Jag är ju bara där en gång om året så det är värdefullt när man väl kommer dit. Det har varit supertrevligt och jag har massa bilder att visa er! Tror hela helgen har resulterat i 284 bilder eller något haha ;) Jag ska i allafall titta igenom alla bilder och bestämma vilka jag ska lägga upp på bloggen. Fixar med det så fort som möjligt!


Jag är så himla trött nu, så det var skönt att få komma hem... Ska packa upp min resväska och fixa med lite grejer. Sen imorgon blir det hemmadag.. resväskan ska packas om ;) För på tisdag åker jag till Lidköping och stannar där i några dagar! Herregud vad man flänger och far just nu, det känns knappt som man är hemma nåt;)


Ha en fortsatt fin dag så hörs vi!!!


Kramar ♥


 

Av Sara - 21 juni 2012 16:22

 

Nu sticker jag snart! Men vill bara passa på att önska er en underbar midsommar! Njut, fina ni, av midsommarhelgen och sommaren ♥ Jag ska som sagt ut i skärgården utanför Norrköping. Där ska jag fira tillsammans med min egen familj plus en annan familj som vi känner. Det är en tradition och så har det varit ända sedan jag var liten! Det är otroligt mysigt och så vackert. Skärgården är verkligen ett paradis, speciellt på sommaren! Lovely.


Oavsett hur, var och när ni firar - ha det toppen!!!


Jag kommer inte ha någon internetuppkoppling nu torsdag-söndag, så bloggen kommer ligga nere lite. Men självklart kommer ni få ta del av allt när jag kommer hem igen!


Sköt om er! Kramar i massor!

Av Sara - 21 juni 2012 12:12

 


Hej finisar :) Hur mår ni? Jag mår jättebra!! Förutom att jag blir helt GALEN på denna jäkla pollenallergi!!! Har vaknat flera mornar i rad nu, och varit snuvig och täppt i näsan. Har inte kännt av något tidigare men igår så! Hatar hatar hatar! Dessutom börjar jag känna av allt mer i ögonen...:( Tack och lov har jag mina pollentabletter som jag tar nu varje morgon. Räddaren!


Nej, nu till det positiva :) Idag åker jag till skärgården!!!! :D Jag åker vid 16 i eftermiddagen men allt är faktiskt redan klart nu, så det känns väldigt bra. Jag har fixade och donade hela dagen igår och har fortsatt med det nu idag. Min röda resväska är packat och klar, och har fått sin plats i bilen :) Älskar att resa och det ska bli galet kul det här!! Jag är egentligen väldigt mycket för att vara hemma.... men nu på sistonde så har jag blivit restokig :D haha!! Låter kanske lite knäppt ;) Men så är det! Örebro i tisdags - idag skärgården utanför Norrköping. Mår så bra, svävar på moln! Lovely ♥ Jag stannar i skärgården till på söndag då jag kommer hem igen.


Vad ska ni hitta på i midsommar? Oavsett vad, så hoppas jag att ni alla kommer få det underbart!


Kramar ♥

Av Sara - 20 juni 2012 18:03

Hej alla fina! Hoppas ni har en toppendag :) Ställde som sagt klockan på 08.30 idag och fick sova några timmar mer än vanligt...skönt. Frukost och fix på förmiddagen! Embla och Troja blev utsläppta i hagen där de har fått njuta av vädret hela dagen ♥ Det är perfekt när man är hemma så de får komma ut. Idag har jag hunnit med mycket! Det har packats massor till imorgon då jag åker till Norrköping. Jag ska tillsammans med min familj vara i Sankt Annas skärgård och fira midsommar tillsammans med en annan familj som vi känner. Det ska bli jätteroligt och jag ser väldigt mycket fram emot det! Men som sagt, jag har ingen internetuppkoppling där så bloggen kommer ligga nere lite under midsommarhelgen. Resväskan är snart färdigpackad, har bara lite kvar som jag fixar med imorgon. Vid 16 imorgon åker jag, så jag har i stort sett hela dagen att fixa med det sista. Ska i alla fall passa på att sova länge!!


Jag har städat både mitt rum och Embla och Trojas bur. Trivs verkligen när jag har ordning och reda runt omkring mig! Jag hatar verkligen när jag inte har koll på mina saker, får lite smått panik då :) Dessutom är det värsta som finns att ha en massa dammråtter och annat smuts runt sig. Usch!! Sen är kanske städning inte alltid det roligast men tänk vad gött det är när man är klar :) Nu i eftermiddags passade jag också på att rensa i trädgårdslandet! I våras sådde jag massvis med blommor som nu börjar ta sig. Kul! Jag sådde olika sorter och det kommer bli mycket bra det här :) Tänk vad fint om några veckor... en bädd full av blommor i olika färger! Anledningen till att jag sådde i landet var ju egentligen för att jag vill kunna göra massor av fina buketter nu i sommar. Lit senare nu på eftermiddagen blev det också moppetripp med syster yster i stan. Vi åkte till Falköping och åkte runt och strögade lite ;) Det är så himla roligt!!


Nu ska jag äta! Sen blir det lite mer fix och planering inför imorgon. Ska bli oerhört skönt att komma bort i några dagar! Det är mycket som ska med.. men det får man ta. Älskar att komma till skärgården! Det är ljuvligt, speciellt på sommaren ♥


Kramar!!!


 

Av Sara - 20 juni 2012 10:00

Grattis på födelsedagen, Bodil!!!! Du är en så fantastisk tjej, så himla underbar och sagolikt vacker!! Du sprider sann glädje och värme på scenen, och Tabu gör du galet bra!! :D Du är den coolaste och finaste dragspelstjejen och jag älskar dig väldigt mycket! Du är en ängel och har ett hjärta av guld. Du är oerhört värdefull, betydelsefull och speciell precis så som du är! Vill önska dig en underbar födelsedag fylld med glädje, värme och kärlek! Exakt det DU ger! Tack för att du finns!! Kraaamar!!



Den här bilden blir man sååå glad av! Vackra Bodil sprider sann glädje med sitt fantastiska leende ♥

 

Av Sara - 20 juni 2012 09:38

Godmorgon vänner! Sovit gott? Ställde klockan på 08.30 idag och det känns skönt att vara uppe lagom tidigt. Under hela nian har jag gått upp 07 men nu när det är ledigt så tycker jag 08.30 är den bästa tiden. Man går upp och tar vara på dagen samtidigt som man får några fler timmars sömn. Lovely! Det är varmt och soligt här hemma idag.. tror nog att fina midsommarvädret är påväg :) Har ni några planer för midsommar? Jag ska åka till skärgården utanför Norrköping som är en tradition. Det är otroligt vackert där ute och så himla mysigt! Har åkt dit och firat tillsammans med min egna familj och en annan familj (som har stuga där) ända sedan jag var liten, och det är en otroligt fin tradition tycker jag. Familjen som vi känner träffar vi också bara några få gånger om året.


Idag ska jag vara hemma, ta det lungt och vila upp mig. Dessutom ska jag hinna med att packa inför Norrköping. Är där torsdag, fredag, lördag och åker hem sen på söndag. Härlig med långhelg! Kommer inte ha någon internetuppkoppling där så bloggen kommer ligga nere lite under midsommar.


Nu ska jag strax kila ut och släppa ut Embla och Troja i hagen! Ha en bra dag! Vi hörs, PUSS!


 

Av Sara - 19 juni 2012 20:49

Nu ska ni få se vad jag köpte på Marieberg Galleria i Örebro idag :D Puss!


 

Nyttogrejer från H&M! Använder inte speciellt mycket smink. Är jag bara hemma till vardags så brukar det inte bli något alls, medan om jag ska ut på något till vardags så kör jag på concealer, puder och ibland också lite mascara. Gillar när det är enkelt så den naturliga looken är helt klart min grej! Vid fest och finare tillfällen kör jag dock på mer.. Brukar sällan använda ögonskuggor och brukar bara köra på mer av det jag brukar ha.


 

Örhängen från BikBok! Tycker dom är sååå snygga!! Detta är silver men dom finns i guld också.


 

Bandeau från ginatricot!! Valde två enkla, vita. Det passar ju i stort sätt till allt! Tänk vad fint att ha under en knallig top/t-shirt med jeansshorts till. Då är outfiten fixad :D Så mycket roligare att ha en bandeau tycker jag, än en vanlig bh. Dessutom är de galet bekväma och kostar inte alls mycket.


   

Top från BikBok!! Denna fyndande jag på rean, tycker den är så fin! Passar både till vardags och fest tycker jag, då man kan ändra nederdel. Snygga jeansshorts och denna top till vardags.. med en vit bandeau till :)


Ha en fin kväll!!


Kramar Sara

Av Sara - 19 juni 2012 19:31

Hej alla fina! Hoppas att ni mår bra. Vilken härlig tisdag :) Jag har ägnat hela min dag i härliga Örebro. La mig tidigt igår kväll för imorse ringde klockan 06.30 Frukost och en massa fix, sen gick bilen mot Örebro 08! Självklart jobbigt att gå upp så tidigt, speciellt nu på sommarlovet, men det är rätt gött ändå faktiskt :) Att komma upp tidigt och kunna ta vara på dagen på bästa möjliga sätt. Älskar det! Jag var i Örebro tillsammans med mamma, mormor och syster. Underbart att kunna tillbringa en hel dag tillsammans! Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, så att komma till Örebro kändes jätteroligt. Jag har varit där flera gånger som liten, men man glömmer ju av hur städerna ser ut så det var otroligt kul att återvända dit.


Jag trivs i större städer och det är alltid lika spännande och roligt att komma dit! Trivs som fisken i vattnet i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Favvostäder! Men självklart också i London, mest av allt!!! London är verkligen den coolaste storstaden som finns! Och jag har massor med fina minnen därifrån. Men idag var det Örebro-time :D Direkt när vi kom dit på förmiddagen så blev det shopping för hela slanten! Vi åkte till Marieberg Galleria som är ett stort köpcenter med massvis med affärer. Lovely!


   

Även fast A6 i Jönköping ligger väldigt varmt om hjärtat, så är nog Marieberg Galleria en av de bästa köpcentrumen jag varit på.. och det har ju blivit en del:) Det är alltid väldigt kul att besöka nya centrum! Man vet ju egentligen inte i förväg vilka butiker som finns så man brukar ofta få sig en glad överaskning när man är framme :)

 


Marieberg Galleria har två plan och det finns galet mycket butiker! Och flera av mina och syrrans favvobutiker finns där. Perfekt! Vi gick i några timmar och hade det hur härligt som helst. Det blev många fina köp som ni självklart ska få se! Ska fota av allt om en stund så ni får se lite senare :)


Vi åt lunch på en restaurang som finns på plan 1 i gallerian. "Bellini" heter det. Supergott och en väldigt fin restaurang! Efter det blev det ännu mer shopping...lovely.


Sedan var det dags att utföra ännu fler ärenden. Vi åkte inåt centrum och centrala Örebro och mot Stadsparken. Det är roligt att kunna besöka flera städers stadsparker! Det är alltid så himla fint och man njuter av att vistas i såna fina miljöer. Här kommer lite bilder från Örebros stadspark!


           


Efter en underbar promenad bland alla vackra blommor, så åkte vi mot "Svampen". Det ligger också i centrala Örebro och är en berömd sevärdhet för staden. Det är superhäftigt att kunna besöka så många sevärdheter när man är ute och reser så mycket. När jag var i Malmö en helg i maj så fanns det där speciella sevärdheter att besöka som inte finns någon annan stans. Samma sak med Göteborg....Stockholm... och självklart även i Örebro! Vi åkte upp i något som heter "Svampen" som är ett stort torn. Man åker hiss 52 meter upp i luften inuti tornet, och längst upp finns café och restaurang.


Det är en mäktig utsikt och så himla fint! Att stå där uppe och se en så stor del av staden är verkligen häftigt. Magiskt!


     


Det blåste dock väldigt mycket ;) Men det var det värt!! Örebro är verkligen en jättefin stad och det var väldigt kul att komma dit igen.


En toppendag blev det! Tack mamma, mormor och syster för en härlig dag ♥


Jag är så himla trött nu efter att jag gick upp såpass tidigt imorse, så imorgon väntar sovmorgon och skön hemmadag. Ska packa och fixa för på torsdag åker jag till Norrköping och Sankt Annas skärgård. Är där torsdag till lördag och det ska bli superhärligt :)


Må fint allesammans!!!


Hörs snart igen.. då ska ni få ta del av mina nya inköp :) PUSS så länge!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards