sarasvensson

Alla inlägg under juni 2012

Av Sara - 10 juni 2012 10:10

 

Hej fina! Hoppas ni har en härlig morgon :) Jag har precis gjort i ordning inför middagen! Om lite mer än en timma kommer farmor och farfar hit. Jag, min familj samt farmor och farfar ska åka till Löfwings i Broddetorp för att äta middag! Och för att fira farfar som fyllde 80 för några veckor sedan. HÄR kan ni se bilder från när min farfar firades på Lumer och Karle en söndag för några veckor sedan.


Vill önska er alla en underbar söndag! Njut av helg och ha en riktigt fin dag :)


Kraaaam Sara

Av Sara - 9 juni 2012 17:20

Hoppas ni har en solig och skön lördag! Här hemma njuter jag av att bara vara hemma, det är guld värt ibland. Har ägnat hela min eftermiddag åt att plugga järnet med min teori! Jag ska skriva prov i mitten av nästa vecka och känner mig riktigt taggad :) Har också hunnit med att fixa lite till på min spexfoto-outfit! Allt är nästan klart, det ska bara sys lite i ett av plaggen :) Och sen är det finish alltihop! Det kommer bli grymt bra och jag ser fram emot en härlig bild på hela klassen. Nu ska jag strax bestämma outfit inför imorgon. Då ska jag ut och äta med min familj + farmor och farfar, för att fira min farfar som fyllde 80 för några veckor sedan.


Önskar er en underbar kväll!


Kramar Sara


 

Av Sara - 9 juni 2012 11:13

Hej alla fina! Hoppas ni mår toppen!! Härligt med lördag och helg :) Idag passade jag på att starta dagen på bästa sätt, genom en låååång och välförtjänt sovmorgon som jag verkligen kände att jag behövde. Det har varit mycket nu det sista och de senaste helgerna har jag gått upp tidigt för att det varit mycket som jag varit ute på. Jättekul såklart, men också väldigt krävade. Man behöver sova ut ibland och verkligen planera för en morgon då man struntar i att ställa klockan.. Att i mellanåt få sova ut är guld värt. Har precis fixat i ordning mig och innan det var jag ute hos goaste prinsessorna. Det är inte klokt vad glad man blir när man kommer ut till dem i buren, glada tjejer som alltid är pigga och på strålande humör! Vilka solstrålar!!


Idag har jag inget planerat utan ska bara vara hemma och ta det lungt. Nu i den kommande veckan händer det mycket, så lite uppvilning skadar aldrig :) Det allra sista med klassen i nian! Det är mycket kul planerat och jag är galet taggad :) Ha en fin dag allihopa! PUSS!


 

Av Sara - 8 juni 2012 18:53

 

Oj, så glad man känner sig idag!! :D Det har varit en toppendag i skolan... faktiskt den allra sista "vanliga" skoldagen. Har ju hela nästa vecka också tillsammans med klassen, men då har vi inga lektioner. Men då är det dock en massa annat som ska göras! :) På måndag är det dags för skåpen att rensas och städas och på kvällen är vi bjudna på avslutningsmiddag/fest. Vi ska bli avtackade för året i grundskolan och jag ser så mycket fram emot det. Halva tisdagen har vi kompledigt och på onsdag är det dags för mentorsdag. På torsdag ska vi eventuellt ta spexkort.. det är inte riktigt bestämt om det blir på måndag eller torsdag nämligen :) Men galet kul ska det bli i alla fall! :D Det här är ju en sån där typisk "rolig" grej man gör med klassen såhär innan skolavslutning. På torsdag sa vi nior också tävla mot lärare i en rolig femkamp. Det är en tradition på vår skola och det ska bli så kul :D Som ni märker, så har jag en hel del roligt att se fram emot! Jag hoppas och tror att den kommande veckan kommer bli riktigt bra!! Jag har en så himla fin klass och jag kommer sakna alla väldigt mycket ♥


Efter skolan åka jag in till stan tillsammans med mamma och syster. Vi tittade på alla fina studenter! Åhh vilken glädje :D Man riktigt kände det! Hela stan firade tillsammans med alla dukiga elever som går ur gymnasiet. Grattis till er alla! Och vilken toppendag att fira student på. Vädret har varit underbart och jag hoppas alla har njutit riktigt ordentligt!! I eftermiddags hann jag också med ett ordentligt städ av rummet, det behövdes och det är alltid en härlig känsla att ha rent och fint runt omkring sig. Till middag nu ikväll blev det grillat på altanen med bästa familjen ♥


Hoppas att ni mår bra och att ni har en underbar fredag! Sköt med helgen framför sig :) Imorgon blir det hemmadag då jag ska plugga järnet med min teori, men innan det - sovmorgon :) Och på söndag ska jag äta middag med min familj + farmor och farfar för att fira farfar som fyllde 80 för några veckor sedan. Härlig helg att se fram emot!


 

GRATTIS till världens mest underbara tjejer för er andraplats på albumslistan!!! Ni är grymma och jag älskar er obeskrivligt mycket! Tack för allt ni ger och tack för den enorma glädje ni sprider mer er fantastiska musik!! Ni är sååå himla bäst och jag är galet stolt över er ♥

Av Sara - 7 juni 2012 18:17

Hej! Hade ni en bra nationaldag igår? Min var toppen, även fast jag i stort sett bara var hemma. Men nu förtiden uppskattas lediga dagar så otroligt mycket. Man får sova ut ordentligt och man hinner med att fixa med en massa saker! Verkligen guld värt. Jag bakade en supergod "nyttig" kladdkaka igår... med kesella istället för smör/margarin. Det gör att kakan inte innehåller något fett alls. Dessutom ger proteinet i kesellan en bra mättnas. Ni ska självklart få receptet! Det lägger jag ut här imorgon :)


Igår blev det också lite städ och en massa teoriplugg. Det är verkligen en underbar känsla när man verkligen känner att man lär sig mer och mer. Det är så härligt! Man vet att all tid man lägger ner på teorin verkligen ger resultat. Man blir glad inombords och stolt över sig själv.


 


IDAG har det varit en helt vanlig dag i skolan! Näst sista faktiskt.. det känns jättekonstigt men det ska samtidigt bli väldigt skönt att snart få gå på sommarlov. Man känner sig välförjänt av det! Jag har fått reda på ännu fler betyg idag och det känns sååå himla bra! Jag är så glad och så himla stolt över mig själv!! Jag skrapar ihop ännu mer poäng än vad jag någonsin kunde räkna med. Det känns helt galet bra.


Prinsessorna hade jag ut nu på eftermiddagen, då även deras bur blev ren och fin. Dessutom har jag hunnit med att bestämma kläder och accesoarer inför måndagens spexfoto med klassen. Hela outfiten är faktiskt redan klar! :) Det ska bli sååå galet kul!! :D


Nu ska jag plugga järnet med teori innan middagen!


Sköt om er, Varma kramar ♥

Av Sara - 6 juni 2012 14:44

     

Tänker tillbaka på en helt fantastikst vecka i vackra Stöten! Jag var ju där med min familj under påsk och det var sååå himla underbart!! Jag älskar verkligen att åka lungt upp i landet och känna på fjällivet. Det ger så mycket lugn och ro. Sånt som man inte kan känna på hemmaplan. Det är guld värt att få vistas i såna här otroligt vackra miljöer! Titta bara på bilderna... magiskt... ♥ Det är väldigt kul att bo borta också! :) Jag och familjen bodde i ett nybyggt hus i fjällbyn, såå fint!

Av Sara - 6 juni 2012 13:02

Hej vänner! Hoppas ni mår fint. Strålande sol och fint väder här hemma idag! Perfekt väder för att vara ledig. Passade på att sova ut ordentligt idag innan jag tog tag i dagen. Det har redan hunnits med lunch och en hel del städ. Mer städ alldeles strax men innan dess blir det att plugga järnet med min teori. Underbart med nationdal! Hur firar ni? Tycker det är lika mysigt att bara vara hemma och inte göra någonting. Och njuta av att man bor i ett sånt vackert land som Sverige. Vill önska alla ni som bor eller har bott i Sverige en trevlig nationaldag!


Vi hörs lite senare igen!


Kramar ♥


 

Av Sara - 5 juni 2012 16:40

Idag är en sån här typiskt bra dag. Jag bara ler och svävar på moln! Det har varit en rolig dag i skolan (jaa, faktiskt!!!) Det känns inte som att skoldagarna är så himla roliga igentligen, men idag var det faktiskt en sådan dag :) På idrotten spelade vi brännboll. Sååå galet kul! Det är så härligt när man fortfarande kan vara ute och njuter av att det inte är för kallt. Och på musiken spelade jag upp Ed Sheerans låt "The a team" för min musiklärare. Han gillade det jättemycket, såå roligt! Jag fick dessutom reda på att jag kommer få MVG i musik nu som slutbetyg, vilket inte känns helt fel :) Allt slit ger verkligen resultat! Det är nu man verkligen börjar förstå det, när sommarlovet närmar sig. Jag är oerhört stolt och glad över allt jag gjorde i nian, och ser fram emot att gå vidare i livet!! Det är inte bara idag som är en bra dag.. för igår kväll skrev nämligen finaste, goaste favoritBodil till mig på facebook! Helt underbar är hon!


Imorgon är det ju Sveriges nationaldag och betyder att jag är ledig från skolan. Så himla gött! Ska passa på att ta mig en sovmorgon och plugga järnet med min teori. Det är perfket att bara ägna sig till det, nu när allt är färdigt i skolan. Grymt! Hoppas att ni har en underbar tisdag, och att ni mår lika bra som jag!! :D


PUSS!


 

Finaste som finns!! Bild på underbaraste tjejerna från Skara i lördags ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards