sarasvensson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Sara - 28 oktober 2011 16:55

För exakt en vecka sedan införskaffade jag mig ett par skinnshorts! Älskar verkligen skinnplagg, och har sedan tidigare en skinnkjol, som ni kan se HÄR! Har varit sugen på ett par shorts länge, och hittade världens finaste nu förra veckan! Hittade de på H&M, och gav 199 kr för de. Har ju visat lite bilder på de, men eftersom det inte var så lätt att se hur de såg ut, så kommer här lite bilder när jag har shortsen på mig!


 


 

Jag älskar att de är enkla, men fast att de har en snygg rosett, som piffar upp det!!


 


 


 

Jag tror att jag kör på demhär på jul! Med en vinröd sammetstopp istoppad, och silvriga smycken! :)

Av Sara - 28 oktober 2011 16:45

 


 


 

Fick hämta ut ett paket i tisdags, och i paketet låg en supermysig, blå tröja från OLW!! Älskar ju deras chips, och är en trogen kund där, så jag fick en superfin tröja!! :) Som det står fredagsmys på, som jag älskar :) Supermjuk och jättehärlig!! Tack till OLW!

Av Sara - 28 oktober 2011 16:27

Glad fredag :) Just nu sitter jag här i mitt nystädade rum, som jag gjorde ordning och reda på alldeles nyss!! Njuter av att det äntligen är helg!! Och inte bara helg, utan höstlov också!!! Vad har ni haft för er idag?? Jag har haft en alldeles vanlig skoldag med endast fyra lektioner, vilket är riktigt gött!! Det är alltid en sån himla härlig känsla att gå hem på fredag eftermiddag, och veta att man har en underbar helg framför sig, och två dagars ledighet. Ännu bättre var det ju idag såklart, eftersom jag nu har en låååång ledighet framför mig :) Nice!


I eftermiddags har det blivit en hel del städ!! Först städ av Embla och Trojas bur, som blev riktigt ren och fin :) De är faktiskt ute i hagen just nu, och strax ska jag ta in dem! Rummet har också blivit städat, och nu är det äntligen ordning och reda igen :) Det brukar oftast vara så att det är väldigt stökigt måndag-torsdag, men sen blir det helt plötsligt asrent och fint på fredagen :) Älskar det!! Nu får vi hoppas att ordningen håller sig i helgen iallafall!!


 


 


 

Favoriterna och jag som fint pryder en utav väggarna i rummet!! :)


Nu ska jag ta in Embla och Troja i hagen!! Det är ruggigt väder idag, kallt och blåsigt. Usch!! Jag har även fixat med lite inlägg till er :) Har fotat bättre bilder på shortsen (på), och på tröjan som jag fick på posten i tisdags :) Snart får ni se det, så vi hörs snart!! Puss ♥

Av Sara - 27 oktober 2011 20:38

Godkväll, raring :) Hur har det det?? Jag har det bara bra! Ikväll har jag varit i Skara och på Katedralskolans öppet hus tillsammans med mamma, pappa och syster. Jag älskar verkligen att allt dethär har kommit igång nu!! Har längtat efter :) Det är så himla bra att gymnasieskolorna här i Skaraborg verkligen tar chansen att visa alla blivande gymnasieelever, vilket såklart är en självklarhet. Idag var vi som sagt i Skara, och på Katedralskolan, där finaste Timoteij-tjejerna gick :) Det är en sån häftig känsla att känna igen sig på tjejernas bilder som de lägger upp på bloggen!! En del bilder som dykt upp på bloggen är faktiskt från skolan, och det är så galet kul :) Varje gång!! Vi kollade runt, men tyvärr var det så himla mycket folk att det var svårt att komma fram, men vi gjorde vårt bästa iallafall :) Hela verksamheten fick vi se igång, vilket var superkul, och sen gick vi också till Handelsprogrammet på nedre plan!! Det var två tjejer som var lärare där, och som verkar hur mysiga och härliga som helst!! Vi fick kika runt, och se alla lokaler och klassrum som Handelsprogrammet har, och så informerade även Handels-lärarna, plus en del elever! Mycket bra!! Och vet ni vad?? Vi fick dessutom en underbar goodiebag!! :) Jag är jättenöjd över kvällens öppethus, och det var varit så kul!!


För en stund sedan kom jag hem, och nu har jag fixat och grejat med lite allt möjligt inför morgondagen!! Fredag....!!! Och helg!!! :) Underbart!! Det är en kort dag i skolan imorgon, och sen är det helg och höstlov, och en massa ledighet :) Jag bara njuter!! Hoppas att ni haft en underbar dag ♥ Vi hörs imorgon!! Puss!!


 

Av Sara - 27 oktober 2011 07:58

Godmorgon mina fina! Hoppas att ni sovit gott ♥ Det har jag! Alldeles nyss blev det en mysig frukost med syster, och nu har jag precis gjort iordning mig. Om en stund kilar jag iväg till skolan, och är där tills i eftermiddag. Slutar lite efter tre idag, sen hem och fixa med lite grejer och sen åker jag till Skara! Öppet hus på Katedralskolan ikväll!! Ska bli kul :) Vill bara önska er en underbar dag ♥ Stor kram!

       

Av Sara - 26 oktober 2011 16:31

Hej alla fina!! Hur har ni det?? Jag har det finfint! Idag är det dock väldigt tråkigt väder, vilket är så himla trist...Det har blåst och varit jättekallt hela dagen, och nu i eftermiddags när jag skulle gå hem från skolan, så började det ju såklart att regna. Så nu håller jag tummarna för att vädret blir bättre :) Skulle vara gött om det blev det nu till helgen, så att man kan vara ute mycket!! Idag har det varit ännu en elevens val-dag! Jag hinner med så himla mycket, och gjorde verkligen rätt val när jag valde just kärnämnesfördjupning. Jag jobbar ju som sagt mest med engelska, men jag hinner även med en massa annat, som att plugga till exempel! Har gjort både so och no idag, och pluggat till läxor och prov som vi har eftet höstlovet. Skönt att beta av det nu, så slipper man sitta med det på lovet, då man ska vara ledig.


När jag kom hem från skolan, så gjorde syster yster supergoda smörgåsar!! Och inte vilka smörgåsar som helst, utan toast :) Vi har en smörgåsgrill, som är så jäkla bra, så det använder vi oss utan!! Det blir så gott, riktigt nice :) Och det blir ju mer mättsamt, än om man skulle äta "vanliga" smörgåsar, som toast kan jag verkligen rekommenderar!! Kör själv med smör, skinka och massor av ost :) MUMS!


 

Bild från sommaren på Gotland!! Saknar ♥ Jag och syster på bilden!!


Eftermiddagen har spenderats med en massa teoriplugg till mopedkörkortet, som jag ska skriva i nästa vecka! Känns gött att hinna med lite varje dag nu, när man ändå inte har så mycket annat skolplugg att göra :) Skulle gärna tagit en lång och skön promenad nu, men det lockar inte så vidare mycket när det ser ut som det gör utanför fönstret....:( Suck. Imorgon är det mycket kul som händer!! Först sista elevens val-dagen i skolan, och sen öppet hus på Katedralskolan i Skara efter det!! KUL att det börjar komma igång med sånt nu...!!! Jag har verkligen längtat efter att få besöka Skaraborgs alla gymnasieskolor, så jag är glad över att det äntligen är dags :) Först ut: Katedralskolan, Skara, som vi alltså besöker imorgon :)


Halsen känns mycket bättre idag!! SKÖNT. Jag är bara jättesnuvig, men det är bara bra!! På fredag är det nämligen betygssimning på idrotten, vilket jag såklart inte vill missa. Jag tycker det är så kul att simma!! Älskar det :) Hoppas att ni har en fin onsdag!! Redan torsdag imorgon....!! Helgen närmar sig....!!!! Gött :) KRAM på er ♥


Av Sara - 26 oktober 2011 07:45

Godmorgon, godmorgon :) Har ni sovit gott?? Hoppas det!! Först vill jag bara tacka världens finaste Julia för superfina kommentarer!! De går som vanligt rakt in i hjärtat, där de sitter och värmer :) Du är så SÖT, Julia!! Tack ♥


Jag har precis gjort iordning mig, och innan det var jag ute hos Embla och Troja. Idag är det jättekallt och blåsigt!! Och jag som har lite ont i halsen har fått klä mig ordentligt. Skönt! Det blev en lång och mysig frukost tillsammans med syster idag. Jag älskar när man kan sitta tillsammans såväll på morgonen som på kvällen, och bara mysa och ha det gött :) Älskar det! Igår blev det en lugn kväll, med endast en massa vila. Gick och la mig tidigt, och sov som en stock hela natten, och vaknade bara någon enstaka gång. Nu har det börjat ljusna här i Gudhem, och snart är det dags att kila iväg till skolan!!


Vad duktig jag blivit på att blogga!!!! Haha :) Jag har ju annars inte hunnit med så mycket morgoninlägg och blogginlägg över huvudtaget, men nu har det helt plötsligt blivit jättemycket av sånt, vilket såklart är jätteroligt!! Hoppas ni gillar det ♥ Önskar er en underbar dag! Vi hörs i eftermiddag, Puss!!


 

Av Sara - 25 oktober 2011 16:06

Hej vänner!! Hoppas att ni har en fin tisdag :) Vad har ni för er?? Idag hade jag min första elevens val-dag. Jag kommer att ha det nu både onsdag och torsdag också, vilket känns kul. Att ägna så mycket tid till något som man verkligen känner att man behöver är verkligen värdefullt, och det känns gott att man får den chansen ♥ Engelska jobbar jag mest med!! Men har även idag pluggat lite grann. Vi har ju inga läxor nu denhär veckan, SKÖNT, men till veckan efter lovet har vi en del, så det är rätt smart att plugga till det nu, så slipper man att göra läxor sen på höstlovet :) Då tycker jag bara att man ska vara ledig, och göra det som man själv vill!! Det är vi alla värda :) Idag är det fint väder här hemma i Gudhem! Ett riktigt härligt höstväder :) Solen skiner, men det är ändå sådär "härligt" kallt, precis som det ska vara på hösten.


Efter att skolan var slut, så tog syster och jag oss en promenad här i Gudhem, och passade också på att svänga förbi och hämta posten. Fick en supersöt tröja hemskickad till mig idag!! Haha, så himla gullig :) Jag ska fota av den lite senare, så ni kan få se :) Annars då? Är allt bra med er? Imorses när jag vaknade så kände jag av lite halsont...hatar verkligen att vara sjuk, och är inte alls det ofta! Men när jag väl är det så brukar jag vara det i flera dagar, vilket inte är roligt :( Så jag hopper innerligt nu att detta lilla halsskav inte ledig till någon förkylning!!!! För på fredag är det betygssimning på idrotten, och det vill jag ju vara med på, och veckan efter, dvs. på postlovet, så är det både teoriprov och Göteborg-resa för min del, och det vill jag ju självklart inte missa!! :)


      

Goaste Cecilia!! Hon är den absolut finaste och underbaraste tjejen som finns i hela världen!! Inte bara på utsidan, utan på insidan också. Det finns inte ord nog att beskriva hur mycket hon ger, och hur mycket hon betyder!!! Jag älskar henne så mycket, och hon har sagt till mig att hon uppskattar mig jättemycket och tycker mycket om mig :) Vi har träffats så många gånger nu, och det känns fint!! Hon är som en storasyster för mig


Jag är så himla trött efter en lång dag i skolan, så nu i eftermiddag tänkte jag bara vila mig!! På torsdag ska jag på öppet hus på Katedralskolan i Skara! Det är ju mycket sånt nu, eftersom vi väljer redan i februari :) Det känns härligt, för jag vet ju vad jag vill, men för vissa kanske det känns mindre bra, och som inte riktigt bestämt sig...och då är ju öppet hus en toppengrej! :) Man får se alla skolor, program, inriktningar och hela verksamheter igång!!


Har ni sett att bloggplatsen gjort mina bilder större?? GLAD Sara! I förra inlägget så var bilden i normalstorlek, men eftersom att bloggen är mycket större nu, så görs även alla mina bilder större :) Det har tagit lite tid, och de håller fortfarande på med det, men det kommer bli så bra sen när det blir klart!! :)


     

Bästa tjejerna i världen!! ♥♥♥♥ Bodil, Johanna, Elina, Cecilia!! Mina vackra änglar!! Och den 17 dec är det dags för Julkalas, och julträff med tjejerna :) Här hemma fixas det med julklappar, och en hel del är redan klart, men lite har jag kvar att fixa med, men det är bara kul, när man vet att de finaste människorna i världen ska få det :)


Ha en fortsatt underbar tisdag!! Varma kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards