sarasvensson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Sara - 25 oktober 2011 07:49

Hoppas att eran tisdag börjat på bästa sätt!! Här hemma har dagen börjat riktigt bra :) God frukost med bland annat varm choklad nu på morgonen...mums! Jag kände av lite halsont när jag vaknade, så det fick bli någonting varmt för halsen! Idag börjar ju elevens val, då jag enbart kommer jobba med svenska och engelska, mest engelska. Ser mina tre elevens val-dagar som en stor möjlighet att lära mig en massa saker!! Och det är ju alltid härligt :) Ellerhur??


Jag har precis gjort iordning mig, och innan det var jag ute hos Embla och Troja. GOA tjejerna!! När jag gick upp för ungefär en timma sedan, så var det hur mörkt som helst ut. Men det är så himla mysigt att precis ha kommit upp och sitta och äta frukost i det :) Jag älskar ju hösten, och jag älskar att det är mörkt ute på morgonen!


Men nu har det dock börjat ljusna...tur det, för snart kilar jag iväg till skolan!! Jag är ju väldigt mörkrädd av mig, så när jag ska gå någonstans, så får det gärna vara ljust :D Haha!! Ha en bra dag, så hörs vi i eftermiddag! ♥ Puss!


                            

Av Sara - 24 oktober 2011 18:15

Hej allihopa!! Hoppas att ni mår bra. Ni har väl inte missat att min blogg blivit bredare? Fick beskedet av bloggplatsen imorses, och hade inte märkt av det själv. Anledningen till att alla bloggar här på bloggplatsen blivit breddare, är för att det finns många som läser på sina mobiler, surfplattor mm, och då blir det så himla smått, så jag tycker absolut att det bara är bra!! :) Headern är ju som ni ser lite liten just nu, så jag ska försöka hinna med att göra den lite bredare också, så att allt passar fint ihop :) Vad har ni haft för er idag?? Måndag igen. Jag älskar att man har en hel vecka framför sig!! Men att gå upp en måndagmorgon är ju kanske inte det roligaste. Jag är så trött på morgonen, men som många andra så är jag jättepigg efter att jag varit uppe ett tag.


Idag har det varit en vanlig skoldag, förutom att det inte blev någon no idag, eftersom vår lärare inte var där...Så en lång lunchrast fick vi, innan det var dags för tyska! Efter skoloan var jag inne i stan en stund och gjorde lite ärenden. Mamma och jag ska gå på en musikal när vi är i Göteborg! Vilken tänker jag inte avslöja än :) Vi hämtade ut biljetterna idag, och TÄNK att jag sak gå på Göteborgsoperan! Det känns galet!! Alltså det är ju ingen opera vi ska gå på, utan det är en musikal som äger rum inne på vackra Göteborgsoperan :) Ska bli så kul!!


                         


Nu har det börjat mörkna här i Gudhem. Jag älskar verkligen allt som har med hösten att göra!! Är nog lite av en höst-nörd :) Älskar att tända ljus, att det börjar mörkna, att krypa upp i soffan och bara mysa...!! Jag älskar det :) För en stund sedan blev det mysig middag här hemma tillsammans med familjen. Eftersom man inte hinner ses så ofta på vardagarna då det är fullt upp med skola, jobb mm, så är det alltid så himla mysigt att sitta ner på kvällen och äta middag tillsammans. Ikväll ska jag bara mysa och vila upp mig! Tända ljus och se på tv :) Imorgon börjar ju elevens val också! Jag kommer jobba med engelska och svenska, mest engelska, i hela tre dagar! Det känns kul och samtidigt väldigt spännande, för tänk hur otroligt mycket man lär sig på tre hela dagar!


Nu vill jag önska er en underbar måndagskväll!! Jag hoppas att eran vecka börjat på bästa sätt, och att allt är bra med er :) Vi hörs imorgon! Puss!!

Av Sara - 23 oktober 2011 18:49

Godkväll :) Hoppas ni har det bra!! Jag har precis varit ute på en lång promenad med syster och Jennie, härligt! Igår hann jag inte med en ordentlig långpromenad, så det fick bli idag istället. Alltid härligt med underbart sällskap :) Och att dessutom vara ute i friska luften och röra på sig...lovely. Jag har precis duschat, men innan jag bäddar ner mig framför tvn, så tänkte jag berätta lite om söndagsbrunchen jag var på idag :)


Jag var där tillsammans med min familj, plus mormor, farmor och farfar. Trevligt!! Vi var på Kurorten på Mösseberg som ligger inne i Falköping. Bor ni i närheten av falköping - åk dit!!!! Helt galet var vackert det var!! Underbara salonger/rum att sitta och mysa i, och äta tillsammans. Hur fint som helst, med en vacker utsikt över mösseberg! Stora ytor, vita väggar och gammaldags inredning :) Maten var toppenbra, och det var riktigt gott!!


Vacker blomma som farmor och farfar hade med sig idag, TACK!!


Så fort jag hinner så ska jag fixa med bilder på skinnshortsen som jag köpte i fredags!! Det var ju en läsare som ville se hur de såg ut på också, och det kan jag absolut förstå, för på bilderna är det inte så jättelätt att se hur de ser ut, så det ska jag fixa till er!! Hinner nog med det någon dag i veckan som kommer. Ikväll ska jag bara mysa och vila upp mig inför den kommande veckan. Har vanliga skoldagar måndag och fredag, och "elevens val-dagar" tisdag, onsdag och torsdag. Då ska jag jobba engelska och svenska! Kommer nog bli toppen :)


Ha det gott, allesammans, Kramar ♥


Av Sara - 23 oktober 2011 15:11

Som jag berättade om här i bloggen för några dagar sedan, så kommer mamma och jag att åka till Göteborg om två veckor, alltså vecka 44. Vi kommer vara där i några dagar, och bara mysa!! Shoppa, fika, äta på restaurgang, gå och strosa på gatorna i Göteborg, och bara ha det härligt:) Jag var inne på hotellets hemsida, där mamma bokat rum, och hittade lite bilder!!


 

 

 

 

 

Underbar frukostbuffé!!! Ska bli så underbart att få komma bort lite, och bara mysa och ta hand om sig själv ♥


Hotellet som vi kommer att bo på, som heter "hotell Vanilj" har också ett fantastiskt café.


 

Mums!!!


 

 

 

Caféet har en mysig innergård, ser så fint ut!! :)


Finaste E och T har för en stund sedan fått komma ut i hagen!! GOA tjejerna! ♥ Nu när det är så himla fint väder, så är det ju perfekt att släppa ut de en stund i hagen, och jag kan samtidigt hinna med en massa annat. Toppen! Ha en fortsatt fin dag!! Puss ♥


Av Sara - 23 oktober 2011 14:16

 

Beställde två i år!! Kan vara kul att ha också när man slutar nian :) Gruppbilden på klassen blev hur bra som helst, den kan ni se i inlägget här nedan :) Sista bilden på klassen...sorgligt, men sant. Nu väntar vi ju som sagt också på skolkatalogen, som förhoppningsvis kommer i den kommande veckan!! Hoppas på det!


Nu har jag precis kommit hem från den mysiga söndagsbrunchen, det var så himla fint!! Och verkligen jättemysigt, berättar mer om det strax!! För nu ska jag släppa ut Embla och Troja i hagen, det är så fint väder, så idag ska de få vara ute länge! Hörs om en stund, KRAM!!

Av Sara - 23 oktober 2011 10:53

Godmorgon, raringar :) Hoppas att eran söndag börjat på bästa sätt!! Jag har precis gjort iordning mig, redo för söndagsbrunch! Om ungefär en halvtimma kommer mormor, farmor och farfar hit, så då ska vi åka in till Mösseberg som ligger inne i Falköping, och äta söndagsbrunch. Ska bli mysigt :) Det är jättefint väder här hemma idag! Solen skiner, och det är betydligt varmare än vad det var igår. Härligt!!


 

 

TACK till sötaste Julia, som skrev så gulligt om min dörrdekoration :) Kraaaam ♥


Igår bytte jag till det nya klassfotot, i min röda ram!! Det kom för några dagar sedan, plus två enskilda bilder på mig. Sen väntar vi på skolkatalogen också :) Kan fota av de enskilda bilderna, så får ni se :)


Lyssnar på Idol-favoriten Moa, och hennes egenskrivna låt, som är så GRYM, så det är inte klokt!! Begåvad tjej!! Önskar er en toppendag, så hörs vi lite senare idag ♥ Har inte så mycket att göra idag, som jag hade igår, så idag ska jag försöka med några fler inlägg!! Låter bra va?? Kraaaaam, finaste ni ♥ Och tack för att ni hänger med mig i min vardag!! Det uppskattas ♥

Av Sara - 22 oktober 2011 17:14

Hej på er! Hoppas att ni har en fin helg. Vad har ni för er? Idag har jag haft massor av saker att ta itu med! Eftersom det blev shopping i Skövde istället för en massa städ igår, så fick såklart allt städ vänta tills idag. Alldeles nyss så storstädade jag rummet, och ska alldeles strax också byta sängkläder. Och tidigare i eftermiddags så släppte jag ut Embla och Troja en stund i hagen, och medans de var ute så passade jag på att göra rent i deras bur! Så skönt att få det rent och fint. En del plugg har det blivit idag också! Men inget vanligt plugg, bara inför teoriprovet för mitt mopedkörkort:) I förmiddags så pysslade jag med en massa bilder som jag skrivit ut! Jag bara älskar bilder, och tycker att det är så himla roligt att pyssla med de, speciellt i rummet:) Älskar det!!


Idag har jag pyntat och dekorerat min dörr med en massa fina bilder på finaste tjejerna!! En del bilder som jag skrivit ut från tjejernas facebook, och en del bilder som jag tagit själv, bland annat från årets alla träffar. Underbara minnen!!

  

 

Vad tycks?? Visst blev det fint? :) Själv är jag väldigt nöjd! Jag tycker att det blev en fin, härlig färgklick och alltid kul med massa bilder!! Som ni ser så fick jag "pussla" ihop bilderna, så att de passade ihop. Det var inte det lättaste, jag fick göra om många gånger, men det går ju bra när resultatet blir så fint:)


Jag hade fått en kommentar idag också när jag loggade in här för att uppdatera :) En läsare ville att jag skulle fota hur shortsen såg ut på, eftersom det inte var det lättaste att se hur de såg ut på bilderna!! Och det håller jag absolut med om, så jag ska försöka fixa med det så fort jag kan :) Ikväll ska jag bara vila upp mig, för jag är så trött efter allt jag gjort idag. Imorgon blir det mysig söndagsbrunch med mormor, farmor och farfar inne på Mösseberg i Falköping på förmiddagen! Ska bli så trevligt :) Ska ju hinna med att bestämma vad jag ska ha på mig till det också!! Mycket att göra....!!! Kraaaam, hoppas ni har en fin dag, så hörs vi!! ♥

Av Sara - 21 oktober 2011 18:52

Hej!! Hoppas allt är bra ♥ Vad har ni för er en fredag som denna? :) Själv njuter jag av min ledighet, som kommer att vara i en hel vecka framöver. Iallafall ledighet från en massa läxor, prov och skolarbeten, för nästa vecka har jag ju somsagt elevens val, och kommer inte att ha några läxor:) SKÖNT!! Jag måste ju dock plugga till teoriprovet för mopedkörkortet, men det är ju ändå någonting som jag har valt:) Så det känns bara bra! Idag har det varit en kort och härlig dag i skolan, älskar fredag!! Och det är alltid en sån himla härlig känsla att sluta från veckans allra sista lektion!!


I eftermiddag har jag och min mamma varit i Skövde!! Och shoppat.....!!!!


Julklappspapper, Clas Ohlson


Presentpapper, Clas Ohlson


Tjocka strumpbyxor med mönster, H&M


500 st. A4-papper, Clas Ohlson


Termobyxor (till årets skidsemester), Stadium


Skidjacka (till årets skidsemester), Stadium


Skinnshorts (midjemodell), H&M


Och vet ni vad?? På höstlovet, dvs. om lite mindre än två veckor, så kommer mamma och jag åka till Göteborg!! Vi ska ha en liten mini-semester, bara vi två, med massa shopping, fikabesök, restaurangbesök och övernattning på världens mysigaste och finaste hotell!! Ska bli så mysigt:) Ska se om jag kan få tag på lite bilder på hotellet, visar er isåfall dem i helgen!! Nu har jag precis ätit middag med familjen, och innan det så duschade jag och gjorde iordning mig. Imorgon blir det sovmorgon, och massa fix!!! Brukar ju annars alltid städa en massa på fredagar, men eftersom det inte blev av idag pga. shoppingen, så får det vänta tills imorgon :) Då ska rummet och prinsessornas bur blir rena och fina, min dörr ska dekoreras, och så måste jag mejla iväg lite grejer, slå in julklappar och massa annat fix:) Älskar att ha mycket kul att göra!!!


Hoppas att ni har en underbar fredag!! Ha en fin helg!! Vi hörs imorgon ♥ KRAAAM!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards