sarasvensson

Alla inlägg under oktober 2011

Av Sara - 1 oktober 2011 17:02

Hej!! Hoppas att ni har en riktigt fin och härlig lördag ♥ Vad har ni för er? Syster och jag har precis varit på Ekornavallen! Det är ett superfint ställe en bit från Gudhem. Vi packade min blommiga ryggsäck med fika, så vi har suttit ute och bara myst! Och självklart njutit av det fina vädret:)


 

 

Sötaste prinsessorna, Embla och Troja, är ute i hagen och njuter av det fina vädret! Jag bara älskar att man kan vara ute så himla mycket när det är så otroligt vackert väder!! Solen skiner och det är ju inte alls kallt!! Underbart!!


Ska ju visa bilderna från plåtningen också, som vi anordnade idag. Får dela upp bilderna i två olika inlägg, för det är så mycket bilder. Så i det första inlägget (som kommer strax!) får ni se inomhus-bilderna, och sen kommer utomhus-bilderna i ett annat inlägg!! Vi hörs snart, fina ni!! Love to you! ♥

Av Sara - 1 oktober 2011 13:01

Hej på er! Hoppas att ni har en fin lördag, och att ni njuter av helg och ledighet. Det gör jag! Nästa vecka har jag ju inte någon vanlig skolvecka, eftersom jag kommer att praktisera (Interflora, Skara), så det blir inga direkt läxor eller prov, utan bara två uppgifter som har med praktiken att göra! Det känns skönt, för varje helg har jag tvingats sitta med en massa plugg, och egentligen inte haft tid till annat och sånt som jag hellre gör på helgerna, så det känns bra att jag får lite uppehåll från det!


Idag tog jag en lång och skön sovmorgon, innan det blev mysig helgfrukost tillsammans med familjen. Jag älskar när man är samlade allihopa, och bara myser! I förmiddags var det plåtning som gällde här hemma! Jag tog några riktigt fina bilder på syter yster igår, så idag var det hennes tur att plåta mig:) Vi har ju en sån jättebra kamera nu! Förut var det ganska trist egentligen, att ge sig ut och fota, när man bara hade digitalkameran, som tyvärr inte tar så bra bilder...men det är ju SÅÅ mycket roligare nu när man har en riktigt bra kamera, som tar grymma bilder! Vi fotade först inomhus och sen utomhus:) Bilderna tar tyvärr lite tid att ladda upp, men jag lovar att visa några här snart! Har också gjort en ny header, en lite mer höstligare, av en av bilder som vi tog ute idag! Blev kanon!


               Bild från vårt släktkalas, som vi hade när jag och syster fyllde 15!


Tänk! Idag är det redan oktober! Det går så fort nu, och det är ju faktiskt inte lång tid kvar till jul! Jag älskar verkligen vintern, julen och allt som har med det och göra. Att njuta av julkonserter, baka julgodis, vintermysa och äta massa gott! Fast nu är det faktiskt hösten som är här, och det är ju heller inte så dumt! Hösten är så fin. Det är så otroligt fint utomhus, och alla trädens löv är så vackra! Jag njuter bara av hösten och allt fint som hör dit, hoppas att ni också gör det!


Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Embla och Troja ska få komma ut en stund i hagen, tänkte jag, eftersom vi har sol och varmt! Precis som igår:) Så himla härligt! Sen blir det mysig middag med familjen, och därefter blir det nog lite plugg tror jag! Var ju ledig från no-lektionen i onsdags, så jag ska jobba ikapp med det, jobba lite matte och engelska! Inga läxor eller så, utan bara frivilligt från mig, för att hänga med och ligga i fas:) Önskar er en fortsatt underbar dag! Vi hörs lite senare! Varma kramar ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards