sarasvensson

Alla inlägg under februari 2012

Av Sara - 24 februari 2012 15:57

Hej! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en riktig bra fredag. Härligt med helg!! Idag har jag inte haft någon vanlig skoldag, för idag har nämligen år 6-9 på min skola haft friluftsdag! Man väljer själv vad man vill hålla på med. Antingen är man på berget och åker slalom eller längdskidor, eller så badar man och åker skridskor. Jag älskar verkligen såna här dagar! Man är ute en hel dag och bra myser :) Dessutom så tycker jag att det ger en väldigt bra sammanhållning av skolan när man umgås alla tillsammans en hel dag. Oftast blir det ju så att tex. niorna umgås för sig, men så är det absolut inte en sån här dag. Alla umgås med alla, och det gillar jag!! :) Vi hade tur med vädret, och vi fick solsken i stort sett hela dagen. Hur härligt som helst!! Jag var faktiskt lite orolig på hur backarna skulle se ut med tanke på att det har både regnat och varit väldigt soligt de senaste dagarna, men det stoppade inte oss ifrån att åka rikigt riktigt bra! Backarna var toppen, och det var bara isigt på några få ställen. Jag bjuder på två bilder från dagen!


 


Ha det bra!


Sara

Av Sara - 21 februari 2012 19:27

   

Hej!! Hoppas att allt är bra med er. Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit väldigt mycket med skolan just nu!! Och det fortsätter att vara minst lika mycket, så ni inte undrar om jag inte har tid att skriva här :) Men jag gör i allafall mitt bästa och det vet ni! Min vecka har börjat riktigt riktigt bra, måste jag säga. Igår var jag inne i Falköping tillsammans med klassen och dansade på eftermiddagen. Det är ju lite av en tradtion här hemma, att alla nior i kommunen blir inbjudna till tre tillfällen då de får dansundervisning. Sedan är det en kväll då man dansar tillsammans till ett liveband! Riktigt rolig grej!! Vi har lärt oss massor, och det är ju egentligen först nu när man har lärt sig så mycket som man börjar tycka att det är roligt :) Vi har dansat och övat med flera klasser från flera skolor, och det är såå roligt!! :D Så nu är det ett undervisningstillfälle kvar + danskväll! Skolan rullar på riktigt bra och det är skönt att vara effektiv, för då hinner man med så himla mycket! På fredag är det ingen vanlig skoldag, utan istället en friluftsdag. Det har vi alltid varje år, och det är riktigt mycket :) Jag kommer som vanligt att befinna mig i slalombacken på Mösseberg, tillsammans med syrran! Hoppas på soligt och fint väder då också, för då blir det alldeles perfekt :)


Egentligen så har jag inte så mycket att berätta, men jag kände att jag bara ville uppdatera bloggen :) Då vet ni i allafall lite om vad jag har för mig :) Jag hoppas innerligt att ni har det riktigt riktigt bra!!


Kramar ♥


Sara

Av Sara - 20 februari 2012 17:40

   

Jag blir så oerhört stolt över mina fantastiska tjejer!!! Timoteij gjorde en plåtning med EXANI  (skomärke) och idag fick jag äntligen se bidlerna!! Jaa, vad säger man?? De stora orden räcker inte till! Man bli helt såld och jag så oerhört stolt över tjejerna! Dom är de underbaraste och goaste som finns i hela välden, alltid så snälla och rara mot mig, inte undra på att de är älskade!! ♥

Av Sara - 19 februari 2012 11:51

      

Idag är min sista lediga dag, för imorgon drar skolan igång igen!! Det här lovet har varit riktigt härligt, och jag har gjort massor med roliga saker. Jag har dessutom hunnit med väldigt mycket vad gäller skolan, för jag har varit noga med att jag även ska hinna med lite viktiga saker, som att plugga till exempel! Jag har suttit flera heldagar med endast en massa läxor och plugg, så det känns verkligen som att det har gett resultat. Nu drar allting igång igen, och det är en fullspäckad vecka jag har framför mig. Det är såklart tråkigt att ledigheten och lovet redan är över, men det ska samtidigt blir skönt att komma tillbaka till verkligheten och att få träffa alla i skolan igen!! Det ser jag fram emot!!


Jag ägnar min sista ledig dag åt att plugga stenhårt!! Jag skriver massor på mina uppsatser och inlämningar, pluggar på inför läxor och betar av en massa. Skönt! Snart blir det lunch och sen ska jag gå ut med Embla och Troja en stund. Kanske hinner jag med en långpromenad i eftermiddag också :) Hoppas att ni har det jättebra!! Sköt om er, och stor KRAAAM!! ♥

Av Sara - 17 februari 2012 16:48

                 

Jag har ägnat eftermiddagen åt att städa iordning på mitt rum!! Mitt mysiga, fina krypin som jag tycker så mycket om att vara i. Allt har blivit så rent och fint nu, härlig inför helgen!! Innan dess, så passade jag på att vara ute i det fina vintervädret och busa med mina fina prinsessor! Goaste tjejerna som finns!! Vad har ni för er en fredag som denna? Oavsett vad ni gör, så hoppas jag att ni har det jättehärligt iallafall :) Och att ni mår bra! KRAAAAM!!

Av Sara - 17 februari 2012 11:57

   

                                                    Bilder från mitt februariarkiv.


Min fredag började med en riktigt lång och härlig sovmorgon! Det är så underbart att ha lov och få vara ledig, för man hinner med så otroligt mycket mer än vad man gör när man går i skolan. Lovely! Sen är det ju jättehärligt och väldigt viktigt också att få vila upp sig, och ladda inför måndag! Just nu håller syrran och jag på att göra lunch. Jag har skrivit en hel del på min sv-uppsats, och innan det blev det en vintrig promenad. Fantastiskt!! Resten av dagen ska en hel del hinnas med. Nu efter lunchen ska Embla och Troja få komma ut en stund, och sedan blir det plugga plugga plugga!!!! Det är så himla mycket även fast det är lov, allt drar igång sen när skolan börjar igen på måndag. Ha en jättehärlig fredag, allihopa!! Hoppas att ni mår bra ♥ Kramar!!

Av Sara - 16 februari 2012 14:50

Måste tipsa er om en fantastisk restaurang i Göteborg!!


 

Avalon hotell & restaurang heter det. Ligger inte långt ifrån avenyn. Titta, så gott...!!

 

Fantastiskt vackra toaletter!!! Jättemodernt och fint, så härligt med färska snittblommor och doftljus vid handfaten. Det var trendigt och så otroligt fint...!! Jag tycker absolut att det är viktigt att inte bara maten är bra, utan att det är fint och bra runtom, som till exempel toaletter. Att man känner att man är välkommen, och att det inte är ser sunkigt och tråkigt ut. Det var det verkligen inte på Avalon!!! Galet gott och fantastisk personal som var hur trevliga som helst, och hälsade oss välkomna så fint.

 

Ni måste verkligen gå dit ifall ni är i närheten av Göteborg någon gång!! Inte långt ifrån avenyn, kom ihåg det!! Kraaam ♥

Av Sara - 15 februari 2012 21:11

Hinner faktiskt att visa er mina nya inköp idag :) Är riktigt nöjd!!


 

Skinnjacka, BikBok


Vårjacka, BikBok


 

Huvtröja, H&M


     

Träningströja, Stadium.


 

Sport-bh, Stadium. Blir perfekt med denna till min nya tröja, plus mina svarta träningtights!! :)


Detta köpte jag, plus conceler. Det känns hur härligt som helst att få köpa lite vårkläder nu! Vårkläderna är faktiskt mina absoluta favoritkläder under året, så sånt är alltid lite extra roligt att köpa. Jackor inköpta, sen kommer jag att använda mina Converse från förra året, och så ska ett par EXANI´s tygskor köpas in, som Timoteij gjorde reklam för :) Ett par ljusrosa, tror jag att det blir. Det blir garanterat en hel del blusar och tunna toppar nu i vår, till tajta jeanstights. Me like :) Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards