sarasvensson

Alla inlägg under februari 2012

Av Sara - 12 februari 2012 18:19

Hej! Hoppas att ni har en fin söndag. Jag kom hem för en stund sedan, och har tillbringat dagen hos min mormor i Lidköping. Det är alltid lika härligt att komma dit!! En god middag blev det och en fantastisk långpromenad vid sjön.


       

      

     

     


Ha en fin kväll, allihopa!


Stora kramar ♥


Av Sara - 12 februari 2012 10:50

 

                     Precis innan jag sätter mig i bilen påväg till Göteborg och Scandinavium!


Jag vill passa på att önska er en riktigt fin söndag! Jag ska tillbringa dagen hos min mormor i Lidköping, äta middag och bara ha det mysigt. En långpromenad vid sjön blir det garanterat också! Men innan dess, så ska massor med tidningar köpas ifrån igår :) Ha en bra dag! Kramar ♥


Av Sara - 12 februari 2012 09:14

     

Jag har inga ord. Alla mina stora ord är slut!!! Jag är så himla stolt över mina fantastiska tjejer!! Dom gjorde så oerhört bra ifrån sig, och allt var helt magiskt. Hela numret var grymt!! Jag älskade låten, all energi och glädje på scenen, musiken, rytmen, sången, instrumenten, ja, allt!! Jag fattar ärligt talat inte hur man kan vara sådär begåvade!! Det är helt galet!! Det var en magisk känsla att få vara på plats i Scnainaium och få följa allt live. Timoteij är bara såå bäst, och jag tappade räkningen hur många gånger jag röstade! Givetvis fick mina favorittjejer mitt fulla stöd, som alltid. Jag är så tacksam och glad över att dom finns i mitt liv. Timoteij är det bästa som hänt mig!! Jamen, kolla bara på bilderna här ovan, hur UNDERBARA är dom inte???!!! Gudomliga och alldels sagolika!! Måste jag ens säga att det var nervöst att befinna sig i Scaninavium och vänta på resultatet? :) Jag hoppas verkligen på att dom skulle få en finalplats, för är det någon som förtjänar en sån, så är det Timoteij!!


Ingen kommer någonsin att komma i närheten av Timoteij!! Dom är för bra för en sån här tävlingen. Utstrålningen, musik, sången, glädjen!!! Tjejerna är jätteglada över en plats i andra chansen, så nu är det bara att ladda om :) Jag tappade räkningen på hur många gånger jag ringde från Göteborg för att rösta på melodi nummer 5!! Jag hoppas att ni också röstade på den låten, för det fanns liksom inget annat att rösta på :) Haha!! Jodå, jag tyckte faktiskt att det här startfältet var betydligt mycket bättre än förra veckans. Alla låtar var bra på sitt sätt!! Men melodi nummer fem, nää, det kan ingen någonsin komma i närheten av!! ♥


Jag känner mig otroligt stolt, för jag har följt dom här tjejerna i över två år nu. Jag har träffat dom flera gånger varje år, och gett dom mitt fulla stöd och kärlek. Jag älskar dom över allt annat!! HEJA TIMOTEIJ i andra chansen!! ♥♥♥♥

Av Sara - 11 februari 2012 12:23

Ändrade kvällens outfit i sista sekund. Tror och hoppas att det här kommer bli bättre!! Det är ändå väldigt kallt ute och vi ska gå en bit från parkeringen i Göteborg till Scandinavium, och då är väl kanske inte direkt strumpbyxor det bästa alternativet....sen på kvällen när allt är slut så väntas en 2 timmars lång bilresa hem till Falköping igen.


               

Jeans ginatricot, topp H&M, halsband ginatricot, armband H&M. Kängorna är från DinSkor!


Detta kör jag alltså på ikväll!! En enkel outfit, som jag piffar upp med en massa silversmycken. Nu ska jag börja göra iordning mig, håret ska fixas...!!! Puss ♥

Av Sara - 11 februari 2012 10:28

             

                                                     Bilder från tjejernas genrep igår.


Det är den 11 februari, och ikväll står världens finaste på Melodifestivals-scenen i Scandinavium. Jag ska vara på plats och stötta och heja, och det ska bli hur härligt som helst!! Idag tar jag en paus från allt pluggande, för att istället förbereda allt, innan jag åker 14.30 Jag är så taggad, och jag tror verkligen på tjejernas låt och på deras nummer!! Det är så otroligt grymt!!


Ha en jättefin dag! Lovar att skriva när jag har tid över. Kram ♥

Av Sara - 10 februari 2012 18:50

   

Jag är helt såld på "Stormande hav". Det är den absolut bästa låten jag hört på evigheter. Jag fattar inte hur man kan vara sådär begåvade! Det är helt ofattbart!! Timoteij är det absolut bästa som hänt mig!! Jag älskar rytmen och melodin, låten och det musikaliska, tjejernas glädje och energi på scenen, deras skönhet och utstrålning, instrumenten, ja, allt!! Går tjejerna inte vidare imorgon så är det något allvarlig fel :D Haha! Nej, men alltså, hur många av de andra artisterna har en sån utstrålning och energi som Timoteij ha? Exakt, inga! Jag kan liksom inte sluta lyssna. Det är alldeles för bra för att vara sant. Helt galet är det.


Här hemma har jag precis ätit middag tillsammans med familjen! Det är så härligt att alla är samlade!! Då njuter man verkligen. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Jag älskar mysiga hemmakvällar då man bara kan ligga och vila sig. Det behövs verkligen ibland. Nu ska jag ta mig en snabb dusch, och sedan åker mysdressen och duntofflorna på! Härliga fredag!


Kram på er!!

Av Sara - 10 februari 2012 16:15

Jag har ägnat en del av eftermiddagen åt att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Det smäller i Scandinavium, bästa tjejerna ska tävla med världens grymmaste låt, och jag ska vara där och stötta och heja!! Det ska bli helt fantastiskt!! Jag har laddat och taggat inför den här kvällen i en hel vecka nu, för det var faktiskt i förra fredagen som jag fick reda på att jag hade vunnit :)


 

Skinnshorts H&M, ceriserosa topp och cardigan H&M, halsband ginatricot, strumpbyxor Åhléns City


 

 

Nu är jag taggad för att heja fram världens bästa tjejer imorgon!!! :D


Hoppas att ni har en fin fredag!! Nu ska jag sätta igång och städa rummet, sen blir det långpromenad med syster yster. Härligt!!


KRAMAR till er!! ♥


Av Sara - 10 februari 2012 13:38

       

                            En av buketterna som jag gjorde under min Interflora-praktik i höstas.    


Har precis kommit hem från skolan, och sitter och njuter av att min en veckas ledighet börjar här och nu! Det känns helt underbart, och det känns verkligen som att denna ledighet behövs nu. Det är mycket i skolan, så självklart ska jag passa på att jobba lite med mina skolarbeten, så att man ligger i fas. På lovet nu, blir det dessutom en del mopedteori och även en hel del vila. Det ska bli så härligt!! För tillfället lyssnar jag på världens absolut BÄSTA låt!! Stormande hav med Timoteij, och imorgon får jag gå ombord på riktigt. Lycka! Fast nu får jag bara höra 1 minut av låten, men det är alltid något. Jag fattar inte hur man kan vara sådär begåvade! Det är helt oafattbart!! Bästa tjejerna ever!


Hoppas att allt är bra med er, nu i eftermiddag ska mycket hinnas med så vi får se lite hur uppdateringen blir!! Lovar att skriva när jag har lite tid över.


Stora kramar till finaste ni!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards