sarasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av Sara - 18 december 2010 13:01

Fortsatt glad lördag på er! Här hemma snöar det för fullt och alldeles strax ska vi bege oss ut för lek och stoj med prinsessorna. Älskar verkligen att inte ha några måsten och hinna med det som gillar att göra. För en liten stund sedan blev den en mysig fika med familjen i burspråket.


   

Syster och jag har slått in alla julklappar klart till kusinerna, som vi ska fira jul med på juldagen eller annandagen. Skönt att få allt klart, för nu är det bara 6 dagar kvar till julafton! I veckan kommer granen upp. Ser fram emot att klä den :)


Kommer ni ihåg denhär lilla dekorationen som jag fick med tl-klubbens julspecial för några dagar sedan?


Den har jag nu pysslat och grejat lite med och satt in en bild som jag gillar väldigt mycket. Hade inte så många bilder att välja mellan, eftersom det bara går med en väldigt liten. Ni ska få se :)


Nu ska jag hjälpa syster med att bära upp alla julklappar från källaren, där vi suttit och slått in. Sedan ska vi ut med prinsessorna och om ungefär en timme blir det middag. Puss!


            

             

Av Sara - 18 december 2010 11:09

  Här hemma snöar det för fullt och det ser ut att bli en vacker lördag. Om en liten liten stund ska syster och jag ut med prinsessorna i snön.


I eftermiddag blir det en lång och härlig långpromenad. Det ser jag fram emot :)


Vad ska ni hitta på idag, den fina lördag?


Kärlek / S

Av Sara - 18 december 2010 09:40

Några som alltid gör mig glad är mina älskade prinsessor, som förgyller mitt liv med massa glädje, kärlek och lycka. Jag är så tacksam och glad över att jag har dom! Det är världens bästa prinsessor! Att vara ute i snön och leka och busa med dom, det är riktig lycka för mig. Att få umgås med några som verkligen betyder riktigt mycket ♥ Mina prinsessor är det finaste jag har!


Några andra tjejer som betyder väldigt mycket för mig, är världens bästa Timoteij ♥ Att gilla deras musik är inte särkilt svårt, men när man fårr turen och äran att träffa dom 6 gånger vid olika tillfällen och sett vilka fina personer det är, ja, då kan man inget annat än älska dom! ♥ Dom är så snälla, glada och trevliga att man blir alldeles varm i hela kroppen. Jag blir alldeles lycklig när jag ser dom på scenen. Det är dethär dom vill syssla med och brinner för! Det är så mycket kärlek och glädje på scenen! Det är så otroligt häftigt att deras liv förändras över en natt, så dom slog igenom i melodifestivalen. Dom är så tacksamma för allt dom får uppleva och vara med om, och dom är så värda allt dethär! ♥


En pryl som gör mig riktigt glad är min gitarr. Att sitta och spela, nynna på goa låtar och njuta av spelandet och musiken, är någonting som gör mig riktigt riktigt glad. Det är så roligt att spela!


Det sista jag tänkte berätta om, det är er! Ni gör mig så otroligt glad genom era besök och inte minst era fina kommentarer som jag blir alldels lycklig och varm i hela kroppen av! ♥ Jag trodde verkligen inte att jag skulle få världens bästa läsare, när jag började blogga för ungefär två år sedan, men det har jag fått! ♥ Tack alla ni som hör av er och följer mig här i bloggen! ♥ Ni är underbara!

Av Sara - 18 december 2010 09:00

Godmorgon på er! Hoppas att eran helg har börjat på bästa sätt. Här hemma blåser det och snöar. Det är en behaglig kyla, inte för kallt och inte för varmt heller, för den delen, utan såpass kyligt att man tycker det är skönt att vara ute. Min morgon har börjat riktigt mysig. Vaknade dock rätt tidigt, vid sju-tiden. Åt sedan en god frukost med mamma, tände massa ljus och myste.


     

Efter frukosten kilade jag ut till prinsessorna och gav dom mat och vatten. Möttes av två spralliga små tjejer, som jag blir så otroligt glad av ♥ Mina prinsessor är världens bästa! Det är så svårt att fota dom på morgonen. Då är dom hungriga, spralliga och vill inte sitta still :) Så fort jag kan ska jag dock ta och fota lite nytt. Känns som jag behöver lite nya prinsess-bilder här i bloggen:)


Om några dagar kommer julgranen in och den ska kläs riktigt fin. Passade på att sätta i vit sytråd i dom nya julgrans-kulorna i vitt och silver. Kommer från Åhléns och kostade bara 15 kronor på förra årets jul-rea efter jul. Kommer passa våran gran perfekt i år.


 

Nu ska jag fixa lite här på datorn och kolla mejlen. Så fort Karin vaknat, ska vi ut en stund med prinsessorna i snön.


Önskar er en riktigt fin lördag! ♥ Vi hörs snart, Puss!


P.S Senare kommer dag 6 av listan, vad som gör mig glad D.S

Av Sara - 17 december 2010 20:52

                                          ♥ syster och jag ♥


Sitter nere vid tvn med familjen och bara myser. Massa tända ljus och härligt sällskap. Tidigare ikväll blev det middag, nämligen taco-kyckling med jasminris. Riktigt gott! Imorgon blir det först sovmorgon, sedan långpromenad och utelek med prinsessorna. Ser fram emot en härlig och solig morgondag. Vad ska ni hitta på imorgon?


Veckans armband kan ni kika in i inlägget nedan. Idag har jag även skrivit om dag 5 av listan, där favorit-semestern tillbringas och så blev det ett lååång fredags-inlägg. Imorgon skriver jag och berättar om dag 6, vad som gör mig glad. På tisdag avslutas listan.


Ha en fortsatt mysig kväll. Love ♥ / S

Av Sara - 17 december 2010 17:53

                               Här är veckans armband, har ni någon favorit?

Av Sara - 17 december 2010 17:39

                      

Favorit-semestern tillbringas i huvudstaden. Jag och min familj har varit i Stockholm två gånger och vi planerar för tredje gången. Första gången bodde vi på ett hotell i centrum och andra gången bodde vi i ett hotell på Kungsholmen.

Stockholm är verkligen en riktigt härlig stad! Massor av butiker, dom flesta affärerna finns, så när jag varit i Stockholm, så blev det mycket shopping :) Många fina uteställen, resturanger och café. Riktigt mysiga!


Första gången jag var i huvudstaden, åt jag bl.a glass på en glass-bar på söder och senaste gången blev det bl.a en mysig shopping-runda i underbara Gamla Stan. Jag vet inte vad som gör att jag gillar Stockholm så mycket, jag gör det bara :) Dessa två resor har varit riktigt härliga, alltid roligt att vara i Stockholm.


 

Dessutom så brukar man ju se kändisar när man promenerar runt på stockholms gator :) Inne på ett fik, där syster och jag skulle kila in, satt Kitty Jutbring, och på Gröna Lund såg vi Ulrika Nilsson från tv-programmet "Spårlöst" och så gick vi bakom Karin Mannerstål från "Äntligen hemma".


Så nu vet ni lite vart favorit-semestern tillbringas :) nämligen i härliga huvudstaden, STOCKHOLM ♥


Måste bara berätta om ett annan semester som jag ser fram emot gryyymt mycket. Familjen och jag planerar nämligen en resa till London på höstlovet eller påsklovet!!!!!!!! :)


Nej, nu ska jag göra iordning mig inför kvällen. Snart ska jag visa er "veckans armband". Hej så länge!

Av Sara - 17 december 2010 16:03

Äntligen fredag! Har haft en riktigt härlig dag, både i skolan och här hemma och jag hoppas att ni också haft det. Min dag började vid frukostbordet, där jag åt en god frukost tillsammans med syster. Tände massor av ljus och gjorde det extra mysigt. Fick passa på när det var mörkt och mysigt utomhus. Gillar morgonar, då man bara kan tända ljus, äta en god frukost och njuta. Det blev också julkalendern som jag i år inte får missa ett enda avsnitt av :) Tycker det är den absolut bästa julkalendern av dom jag sett. Tummen upp för det.


Dagen har gått i ett och jag har hunnit med riktigt mycket. Blev äntligen klar med min väska, som jag fortsätt med och gjort klart tisdag, ondag, torsdag och så idag, fredag. Hann t.o.m börja på ett nytt projekt som jag ska jobba med nu under nästa dag, på måndag. Jag sy ett par vantar i fleece-tyg. Dom blir turkosa med en vit kant. Ska försöka hinna med att ta några bilder på tygerna på måndag, så visar jag er då.


Idag fick jag med mig min fina väska hem! :) Är jätte nöjd och tror att den kommer att komma väl till pass, när jag till exempel vis reser till mormor. Då behövs en stor väska med en ordentlig dragkedja och så en liten ficka där man kan förvara små saker. Denna väska är helt perfekt när man ska resa bort. Blixtlås och mindre ficka. Såhär blev resultatet:



   


Hoppas att ni tycker om den lika mycket som jag :) Nu till dagen i skolan. Började halv nio och slutade tio över två. Har jobbat riktigt effektivt och som ni ser hunnit med en hel del, fått klart mitt väsk-projekt och hunnit startat på ett nytt projekt, nämligen en vant-projekt, som jag lovar att berätta mer om på måndag, då det är dags att fortsätta. Tiden går verkligen hur fort som helst, men bara man tar till vara på varje minut och jobbar så effektivt man bara kan, så fixar man det.


   

Hade inte riktigt hela dagen på mig att jobba, alltså inte till tio över två. Efter lunch var det nämligen filmvisning, då åttan, som för övrigt är världens bästa klass, tittade på Robin Hood - men in tights. Visst hette den så, klassen? Filmen var helt okej, kanske inte riktigt min smak, men men, helt okej :) Om jag själv väljer film, så väljer jag en svensk med mycket skratt, om jag nu ens väljer. Tycker faktiskt att film är ganska tråkigt, har någonting emot film...


Efter dagens slut promenerade jag hem i sällskap med syster och jennie, sedan blev det ytterliggare en promenad, när syster och jag skulle upp till affären och hämta posten. Alltid skönt med lite frisk luft!


 

Efter det blev det en god mellis med syster. Vi tände ljus, fixade iordning goda smörgåsar och så gjorde syster en fantastiskt god smootihe, som hon är riktigt dukig på. Tror nog att hon delat med sig av receptet på hennes blogg, glöm inte att gå in och kika, http://karinsvensson.bloggplatsen.se/



Efter den goda mellisen var det dags att gå ut en stund med prinsessorna, då det även var dags för burstäd. Jag städade buren, medans syster hade koll på prinsessorna. Igår skrev jag och berättade om mina favorit-sysslor, som ni kan läsa om i inlägget nedan. Då nämde jag bl.a mina små prinsessor, som jag älskar att vara ute med.


Får aldrig nog utav mina gosiga så tjejer ♥


                

 

Efter burstäd och lek med prinsessorna ute i snön, var det dags att kila in igen. Har visat min mamma väskan och hon blev riktigt imponerad av lilla mig :) Alltid roligt att få komplimanger och snälla ord över någonting man gjort. Hör gärna av er och berätta vad ni tyckte om väskan :) Älskar när ni skriver kommentarer och hör av ♥


En av alla utsikter från skolan. Snö, snö, snö :) Det är riktigt isig, vitt och frostigt ut. I helgen blir det julgodis-bak och så tror jag att vi även ska ta in julgranen och pynta den och göra den riktigt fin.


Idag hade jag på mig jeanstights från Cubus, linne från H&M, t-shirt från ginatricot, munkjacka från H&M och puderrosa tubhalsduk (min favorit) från Lindex.


                   

        

Senare blir det dag 5 här i bloggen, vart favorit-semestern tillbringas. Och så en nyhet! Veckans smycken, som denna vecka är armband, så glöm inte att kika in lite senare, vi ses då!


Nu ska jag titta på reprisen av "Bonde söker fru" här på datorn, som jag missade i onsdags, då jag var på julkonsert i Lidköping.


Ha en fortsatt härlig fredag! Vi hörs snart, puss! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards