sarasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av Sara - 19 december 2010 15:50

 

till lillasyster: sminkväska/neccesär, 39.50 H&M


 

till storasyster: puder och puderborste, 59.50 H&M


 

till mamma: ljuslykta, 99 kr Indiska


 

till mormor/farmor: godisskål, 99 kr Indiska


 

till moster/faster: recept-böcker "läckerheter". 98 kr/st Lagerhaus

massor av olika titlar


 

till lillebror: sparbössa i form av en chokladkaka, 99 kr Lagerhaus


 

till tjejkompisen: armband, 69.50 H&M, finns även i guld.


 

till pappa/morbror/farbror: boken "99 uppfinningar", 96 kr Lagerhaus


 

till lillebror: boken "Pek-Elvis", 99 kr Lagerhaus


Mer julklappstips hittar ni på:


www.hittajulklappar.se

www.roligajulklappstips.se

www.jultips.nu


Lycka till!

Av Sara - 19 december 2010 15:47

Har precis bakat julgodis med syster. Ett enkelt och riktigt mumsigt julgodis. Testa ni med! Receptet lägger syster ut på sin blogg så fort hon kan, http://karinsvensson.bloggplatsen.se/


    Visst set det gott ut? Superenkelt och supergott. Puffat ris med choklat är namnet på godiset :)


Nu ska jag fixa lite julklapps-tips åt er, så det kommer snart!


Hej så länge ♥

Av Sara - 19 december 2010 15:21

Har precis avnjutit en ljuvligt god fjärde advents-fika med pappa och syster. Nybakade bullar, som mamma gjort idag och så pepparkakor. Till detta, massvis med ljus tända. Och det viktigaste av allt, advents-ljusen :)


   

Innan fikat var jag ute och lekte med prinsessorna i snön. Här hemma har det snöat hela dagen och nu vräker nästan snön ner :) Mysigt! Innan det blev det middag med familjen. Schnitzel med potatis och rosépepparsås. Mmmm!


Nu ska jag fortsätta njuta av denna fina, fjärde advent.


Dags för julgodisbak med syster!


P.S senare kommer lite julklappstips D.S


KÄRLEK / S

Av Sara - 19 december 2010 11:09

Nu ska ni få se vad det är jag ska ha på mig på jul och nyår. I år var jag ute i god tid, för att hitta någonting som jag verkligen ville ha på mig. Skönt att inte vara ute nu i julklappsstressen och leta och leta och leta. Är riktigt nöjd med outfiten, både vad det gäller kläder och smycken. Det blir en svart skinnkjol från H&M, spets-topp från Vero Moda, halsband från gina tricot och armband från H&M.


              

Mina fina smycken! halsband från ginatricot, vitt pärlarmband från Ur&Penn och de andra silvriga armbanden från H&M, samt rosettarmband från H&M, som också finns i svart. Gillar att mixa och matcha med armband.


Kommer ni ihåg tightsen jag nyss köpte på H&M? Har lite olika att välja mellan, antingen hela svarta eller dom vita med dom svarta rosetterna.


               

Vad jag kommer att ha för örhängen, har jag ännu inte bestämt, men jag har några favoriter som jag väljer mellan. Har en hel del, så jag ska nog allt kunna ta fram ett par som passar bra :)


Tack Maja för den fina kommentaren och tack till dig, Julia för tipset. Ska försöka fixa fram lite julklapps-tips och även bilder från när jag slår in julklappar och hur dom blev.


Puss!

Av Sara - 19 december 2010 10:38

Eller godförmiddag kanske jag ska säga :) Har haft en riktigt mysig fjärde advents-morgon. Sovmorgon till halv tio och en god frukost. Har precis gjort iordning mig och varit ute hos prinsessorna, som även idag är på ett strålande och glatt humör. Jag har också provat min jul & nyårs-outfit som jag är så extremt nöjd med! Visar er om en stund. Ha en fin söndag och en mysig fjärde advent. Puss!


       

Av Sara - 18 december 2010 17:26

    Vilken härlig dag vi haft. En ledig, skön och underbar lördag. Som en dag man önskat sig. Är tacksam för alla fina, lediga dagar jag får lite då och då. Vissa dagar blir det shopping med mamma och syster, andra dagar åker jag till min älskade, kära mormor och hälsar på och andra dagar, som idag, är jag bara hemma, njuter av den fina december-månaden och umgås med familjen och prinsessorna. Veckorna har rullat förbi och jag kan knappt förstå att det bara är 6 dagar kvar till julafton. Det går så fort. Helt plötsligt sitter man där vid julbordet med all läcker julmat, väntar på att öppna julklapparna och umgås med nära och kära. Vi längtar nog allihopa, efter julen. Att umgås med folk vi tycker om och ha det mysigt och trevligt.


Idag har jag haft en typiskt sådan dag. Jag har exempel vis ätit en god middag med min familj, haft det trevligt ute i snön med prinsessorna, njutit av den vackra vintern och tagit mig en skön promenad till skogen. Dagen har varit en lovely lördag! Har precis duschat och gjort iordning mig. Myskläderna är på och kvällen är på ingång. Ikväll blir det en mysig hemma-kväll framför tvn med massa gott, och så blir det den spännande finalen av "Robinson", som jag inte får missa. Gillar finaler :) Tycker det är så extremt spännande! Ska tända massvis med ljus, kura in mig en varm och mjuk filt och bara njuta! Puss och ha en underbar kväll ♥

Av Sara - 18 december 2010 15:57

Har precis kommit in från kyla och granar. Syster och jag tog oss en kort liten promenad till skogen. Jag gillar skogar! Det är en sådan frisk och härlig luft som är underbar och faktiskt väldigt nyttig att andas in. Dessutom så är det ju så fint.


     


Nu ska jag fortsätta njuta av denna fina lördag. Hoppas ni tänker göra detsamma. Ikväll blir det en mysig hemma-kväll framför tvn och massa gott, och så blir det finalen av "Robinson". Ska ni också se det?


♥ / S


Av Sara - 18 december 2010 14:05

 

Har precis varit ute och myst med prinsessorna. Idag blev det mycket lek och bus i snön. Prinsessrna tycker att snön är riktigt rolig, så idag var vi ute en lång stund och bara lekte och busade. Kunde inte låta bli att gosa och mysa med två snöiga prinsessor som ville gosa ner sig i famnen ♥ Vi testade en ny grej för i år, som vi faktiskt gjort förra året. En liten tränings-grej, skulle man kunna kalla det.


På framsidan här hemma, finns massor av stora snödrivor. Prinsessorna springer upp till toppen och sedan ner till marken igen. Det är en nyttig och bra tränings-form för magmusklerna, eftersom det är ganska jobbigt att springa upp och ner på dethär lilla viset, men mina prinsessor klarar det galant ♥


Både Embla och Troja var riktigt duktiga idag och såklart blev det en belöning, goda små äpplebitar. Efter att dom gjort någonting bra, ja, då blir det belöning. Då lär dom sig riktigt bra. I jackfickan har jag alltid med mig små godis-bitar, som jag kan ge till dom när vi är ute och leker och dom gör någonting bra.

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards