sarasvensson

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Sara - 8 mars 2011 18:59

Nu är det dags att sumera andra chansen, som ägde rum i Sundsvall i lördags:) Eftersom jag sumerat dem fyra deltävlingarna, så ska vi ju självklart inte missa andra chansen och på lördag, ja, då blir det den magiska finalen jag tycker till om:)

Dessa underbara och otroligt duktiga artister medverkade i andra chansen i Sundsvall, i lördags. I år tycker jag att det varit med så många bra låtar och andra chansen var ju så spännande! Jag tyckte alla skulle gå vidare, eftersom jag tycker alla är bra;) Men självklart hade jag mina favorit :) Det ska man ha, tycker jag!


Love Generation-dem fina, duktiga tjejerna, Melanie, Mikaela, Cornelia och Charly bjöd på lika mycket glädje och energi som vanligt. Det gillar jag verkligen! Riktigt snygga kläder och vilken jätte bra låt!! Go girls!


Loreen-grym tjej, tycker jag! Hon har en jätte fin röst, men låten tyckte jag inte var på topp....skulle mer än gärna hört en liten bättre låt. Annars snygg frisyr och coola kläder.


Shirleys Angels-Bra låt och snygga scenkläder! Det här med tre tjejer i en grupp är väl inte jätte vanligt i Sverige, va? Det är väl mest grupper mer fyra styckna? Snygg koregrafi!


Linda Pritchard-Denna vackra tjej! Oj, så duktig hon är! Jag tycker verkligen om låten, så himla fin! Jag tycker också att låten passar henne och hennes röst. Jätte fin klänning.


Sara Varga-Duktiga Sara! Kul tycker jag, med en låt i sin egen stil. Det blir eget och det blir grymt cool! Vackert på scenen med en lirare på gitarr, fina Sara och så den fantastiska låten! En värdig finalist :)


Pernilla Andersson-jag gillar låten! Och jag gillar Pernilla :) Så fin tjej och så underbar låt! Snyggt på scnenen!


The Moniker-Idol-Daniel i The Moniker. Gryyym låt! Allt på scenen, i låten, outfit, människorna på scenen, ja, allt hänger ihop så bra, tycker jag. Det är så genomtänkt alltihop. Återigen en värdig finalist :)


Jenny Silver-Äkta Schlager :) Klänningen är vacker och låten är så otroligt bra, tycker jag.





Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards