sarasvensson

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Sara - 18 mars 2011 19:35

Önskar er en underbar fredagskväll, allihopa! ♥ Jag hoppas att ni haft en bra dag och så hoppas jag att ni får en minst lika bra kväll :), för det är ni alla värda! Imorgon ska jag till Skövde med min familj. Vi ska shoppa och äta på resturang :) Mysigt! På söndag ska jag ha hemma-slapp-dag :) Inga läxor eller måsten denhär helgen! Oerhört skönt. Eller jo, prinsessorna och ni är ju det viktigaste ♥ Jag ska också ge mig ut på långpromenader. Helst av allt skulle jag vilja springa på söndag, men pga. av all snö, så vet jag faktiskt inte om det är någon bra idé...Vad ska ni hitta på i helgen?


Ha nu en fin kväll! Puss! ♥

Av Sara - 18 mars 2011 18:00

Har precis kommit in. Syster och jag har varit ute på en skön promenad och innan det var var jag ute med prinsessorna och städade deras bur. Så skönt att få det rent och fint hos tjejerna, nu när det är helg och allt:) I natt har det snöat som bare den här hemma och jag som trodde att våren äntligen var på väg...Embla och Troja verkar också lite less på snön, men men, iallfall skönt för dom att komma ut och röra på sig i friska luften:) Här kommer pics!!

                   

Igår fick Embla och Troja testade någonting helt nytt, nämligen solrosfrön. Dom har aldrig ätit det innan och visste inte alls hur det smakade, men vid deras bur, har det stått en stor påse med en massa frön. Dom har fått testa lite olika frön, som dom faktiskt gillat, men just solrosfrön hade dom faktiskt inte testat, så igår var det äntligen på tiden :) Och vet ni vad? Dom fullkomligt älskade det! Passade på att fota lite, när jag matade dom med solrosfrön idag, såhär ser det ut :)


                                          Mina älsklingar!! ♥♥♥♥


Nu ska jag snabba mig ner och duscha och göra iordning mig, för snart är det middag och mys som gäller. Hoppas att ni har en underbar fredag!! Vi hörs snart, stor kram!!

Av Sara - 18 mars 2011 15:54

Det är fredag och jag är på ett strålande humör! :) Idag hade jag kort-dag, så jag slutade redan tio över två. Mycket skönt, om man jämför med gårdagen, då jag slutade tjugo i fyra...När jag kom hem tog jag med mig syster på en liten promenad och efter det åt vi mellis. Och vet ni vad jag har gjort mer? Jo, jag har faktiskt bakat:) Och det blev en riktigt god kladdkaka:)

    Strax ska jag ut med prinsessorna och städa deras bur. Ska även passa på att fota lite då också, så massa pics kommer!! :) Det är ju fredag och helg! Lite senare ska ni få ta del utav mina helg-planer :) Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa!! ♥ Vi hörs snart!! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards