sarasvensson

Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Sara - 17 mars 2011 19:18

Igår var det dags att skriva ut lite nya bilder på Timoteij-tjejerna igen. Det är så roligt varje gång, för alla bilder är så himla fina! Jag skriver ut och framkallar bilder med jämna mellanrum. Jag tycker det är så roligt att klippa, klistra och scrappa med bilder på favoriterna. Man kan alltid göra någonting riktigt fint! Snart ska det också framkallas nya bilder till en av Timoteij-väggarna i rummet. Lär bli skojigt! Jag har som sagt skrivit ut lite nya bilder. Igår, närmare bestämt. Visst, det är såklart jätte roligt att skriva ut och framkalla bilder på fyra stycken tjejer som betyder enormt mycket för en, men problemet är ju att välja ut VILKA av alla tusen bilder jag har på datorn...det är så svårt att välja ut vilja pics som ska skrivas ut, för tjejerna är ju så vackra på varenda bild, ju! Oerhört vackra ♥

                                            Fina bilder, va? :)


Idag är det torsdag, vilket har inneburit en lång dag i skolan. Jag tycker ändå att dagen har rullat på bra och hyffsat fort. Iallafall för att vara torsdag. Idag har jag bland annat haft en hemkunskapsredovisning, tillsammans med tre andra i klassen. Gick kanon! Dagen har bjudit på många viktiga, lärorika och roliga lektioner:) I eftermiddags kilade jag hem och åt mellis, innan det var dags att sätta sig med lite läxor. Okej, igår sa jag ju att jag skulle ha en sån där skön, läxfri eftermiddag, en sån eftermiddags som man i stort sett aldrig brukar ha, men idag fick jag en läxa tills imorgon. Så himla typiskt, när jag skulle ha en läxfri eftermiddag i eftermiddag! Jag har också gått en långpromenad tillsammans med syster och så har jag haft ute prinsessorna också:) Mina fina tjejer! ♥ Ni ska veta hur glada dom är över att inte behöva skutta runt i så mycket snö! Dom är nog, precis som jag, lite småtrött på snön;) Skönt att det snart är vår!


Imorgon är det iallafall kortdag i skolan, vilket betyder att jag kommer hinna med en massa på eftermiddagen. Prinsessorna ska få komma ut och springa och deras bur ska städas, jag ska gå en långpromenad och så ska jag uppdatera för er, såklart :) Och vet ni vad jag mer ska göra? Jo, jag ska faktiskt baka! Vad det är jag ska baka, det får ni veta imorgon :) Jag känner mig lite trist, eftersom jag inte har så mycket bilder att bjuda på, såhär på vardagarna. Hade tänkt att fota lite när prinsessorna och jag var ute i eftermiddags, men av någon konstig anledning så fick jag inte med mig mobilen ut...Förlåt! Imorgon ska jag ju hitta på en massa roliga saker, så jag lovar massa bilder också!! :) Hoppas att ni har en underbar torsdag, fina underbara ni ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards