sarasvensson

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Sara - 27 mars 2011 19:29

Just nu en väldigt tom dörr, som självklart ska göras fin. Men jag har faktiskt ingen anng om vad jag ska hitta på. Har verkligen inga ideér just nu. Hmmm....Har ni några bra ideér? :)


Min tanke är egentligen att göra något snyggt med de senaste Timoteij-bilderna. Men jag vet ju inte vad.... Help me!!:)


Nya bilder på favvotjejerna...♥ Galet hur mycket man jag gilla dem!!! ♥♥♥


Som sagt, bilderna ovan är alltså de bilderna som jag för tillfället har. Jag vill pyssla och vara kreativ och göra någonting riktigt riktigt fint!!


Tacksam för alla förslag och ideér på snygga dörrdekorationer med bilder :) Kramar!!!

Av Sara - 27 mars 2011 12:59

Det är söndag! Hoppas att ni mår bra ♥ Först och främst så måste jag ta upp en sak, angående negativa kommentarer. Här på sidan försöker jag hela tiden ha en go stämning, för att ni alla ska trivas, och då tycker inte jag att det är mer än rätt att ni är positiva och snälla tillbaka. Idag fick jag en kommentar ang. videoklippet i inlägget "Sooooliga lördag" igår. Det var en läsare, som var kritisk till att jag skrev "videoblogg" istället för "videoklipp". Jag tycker det är så onödigt och påpeka en sådan liten skitsak, istället för att vara positiv till att jag lägger upp videoklipp.


Imorses tog jag mig en skön sovmorgon till klockan elva (!). Brukar väldigt sällan hända, men eftersom det är fortfarande är konstigt med tiden, eftersom det var dags att ställa om alla klockor till sommartid imorses, så är man lite efter. Kan inte riktigt tro att klockan redan är ett. Den är ju tolv egentligt...Jaja, konstigt det där...Här hemma blåser det och är inte alls så soligt och skönt som det var igår. Det är dessutom ruggigt kallt. Brrrr!! Mamma och jag har hjälpts åt att storstäda mitt rum och moppa och greja. Innan det skrev jag en VISA-redovisning, som blev jätte bra :) Nu är det snart middag och efter det ska jag ut en sväng med E och T. Jo, förresten, jag har klippt ut lite Timoteij-bilder också :) Samma som jag visade en annan gång. Det är så att jag förstå klippte ut alla bilder och sedan klistrade jag upp alla bilder på vitt A4-papper, för att bilderna skulle bi starka och fina, så det är det jag klippt ut nu :) Jätte fina bilder! Har tänkt att göra någonting riktigt fint med dom, men jag vet inte riktigt vad....förslag?:) I eftermiddag blir det lite tyska-plugg och ev. promenad, om jag nu orkar ut i det kalla vädret....Brr!!


Ha en fortsatt fin dag, vi hörs sen!! Kram ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards