sarasvensson

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Sara - 28 mars 2011 19:51

Jag visar dagens outfit och även mina nya Converse. Jag tänkte att det kunde vara roligt och se de på "riktigt" också, och inte bara på massa bilder, så det fick bli en videoblogg idag...!! Fler kommer upp i veckan :)


Nu blir det mys framför tvn. Ha en fortsatt fin dag, fina ni ♥ Vi hörs imorgon! Puss!! 

Av Sara - 28 mars 2011 19:41

För några veckor sedan var det dags för Converse-köp. Både jag och min syster valde vita, eftersom vi anser båda att det passar till det mesta, vad man än har på sig. Dessutom är det ju dösnyggt och väldigt somrigt...!!! Så fina, är dom :) Har nog redan visat bilder på skorna, men idag var jag så sugen på att fota mer...!! Så här kommer ännu lite fler bilder :) Kraaam!!!


 


Om en liten stund visar jag dagens outfit, och så visar jag skorna i film :)

Av Sara - 28 mars 2011 19:27

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ♥ Idag har jag haft en lång dag i skolan, från halv nio till tjugo i fyra. Idag på svenskan, så hade jag min VISA-redovisning om mina underbara dagar på förskolan. Gick jätte bra! Gjorde mitt bästa, trots att jag fortfarande är lite förkyld. Sista lektionen på måndagar är bild, vilket jag älskar! Vi har precis påbörjat ett nytt fotoprojekt och det jag ska fota och fixa iordning är material i skolan. Gem, färgpennor, tuschpennor, papper och saxar. Det kanske inte låter sådär jätte fint, men jag lovar er...det kommer bli jättebra!!...:) När allt är klart, så kanske jag till och med kan visa er bilderna, för jag kommer nämligen att fota med min och systers kamera.


I eftermiddags blev det en snabb och ordentlig mellis, innan det var plugg som gällde. Syster och jag har gjort en massa matte och efter det blev det tyska, eftersom vi har prov på torsdag. Känner mig dock väldigt säker på det mesta och tyska är jag rätt bra i, så det kommer ni gå jätte bra :)



    


Tyska och matte blev det idag alltså...!! Så skönt att hinna med mer än en sak, efter en lång dag i skolan. Något mer jag har hunnit med, förrutom läxor, är faktiskt både promenad och prinsessorna ♥ Efter att syster och jag suttit med läxor nu i eftermiddag, klädde vi på oss och begav oss ut på en mycket härlig promenad. Så skönt att komma ut i friska luften och röra lite på sig, efter en stillasittande dag i skolan. Direkt när vi kom hem från promenaden, så rusade jag in, för att byta jacka och sedan bege mig ut till E och T ♥ Finaste tjejerna jag har! De var också väldigt glada och nöjda med att få komma ut :) Jag har lovat mig själv att hinna med de mycket i den här veckan! Det är viktigt att de får daglig motion, så det är absolut någonting som jag prioriterar....♥


Någonting annat som tyvärr blir lidande utav allt i skolan och att mina tjejer är första hand, det är ni. Jag gör mitt bästa varje dag för att uppdatera och skriva ofta till er, men tiden finns bara inte! På helgerna så dyker det upp flera inlägg varje dag, där jag uppdaterar för er. Jätte kul..!! Men på vardagarna, när det är så mycket i skolan och när jag slutar så himla sent, så får ni nöjja er med ett inlägg per dag, ungefär. Dock inget dåligt inlägg....!! Mycket text och mycket bilder....!!


Hoppas att ni mår jätte bra, allihopa och att ni har en underbar måndag ♥ Hoppas at eran vecka börjat på bästa sätt! Fler inlägg dyker snart upp...!! Så missa inte det!! :)


Hörs snart, kram så länge ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards