sarasvensson

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Sara - 30 mars 2011 19:12

Hallå, där!! Hoppas att ni alla mår kanon ♥ Idag har jag haft en lång, men rätt bra dag i skolan. Dagen bjöd på en massa roliga saker....!! Först idrott inne i Frejahallen med klassen. Idag körde vi ett motionspass och massa roliga övningar. Jag har faktiskt gjort det en gång tidigare, och åh, så roligt det är!! Och så himla bra träning...!! Det är verkligen någonting jag gillar, alltså:) På förmiddagen blev det engelska hemma i Gudhem innan det var lunch. På eftermiddagen hade jag matte, no och svenska. Mina onsdagar går så otroligt fort...!! Och även den där ondagen har gått undan.


 

                             
 

Efter skolan bar det av hemåt, för en snabb mellis, innan det var dags att bege sig mot skolan igen. Nämligen i sällskap med mamma:) Det var nämligen dags för utvecklingssamtal, som jag tycker gick riktigt bra! Härligt...!! Jag kom hem jätte sent i eftermiddagens, eftersom mötet höll på från halv fyra till fem ungefär, så jag var inte hemma här förrän kvart över fem. När jag precis hade kommit hem pluggade jag järnet med tyskan, som jag har prov på imorgon...!! Håll tummarna, är ni snälla :) Jag har övat och repeterat, och precis som jag berättade i videobloggen igår, så har jag koncentrerat mig något enormt på det....!! Måtte det nu gå bra :) Jo, det tror jag faktiskt att det gör! Jag ska iallafall göra mitt absolut bästa och mer än det kan man faktiskt inte ge....!!


 


Efter att tyskan var klar, begav jag mig ut en sväng med Embla och Troja, som precis som alla andra dagar, är på strålande humör och pigga och glada. Underbart!! ♥ Imoron slutar jag dock sent, inte förrän tjugo i fyra, men har faktiskt inga läxor tills på fredag. Ja, ni läste faktiskt rätt! Inga läxor....!! Om det nu inte dyker upp någon läxa imorgon som jag har en dag på mig att göra....Hoppas inte det:) För isåfall får jag en läxfri eftermiddag imorgon och det är jute inte helt fel...!!


Ha en fortsatt fin dag, allihopa ♥ Och så hörs vi imorgon! Imorgon dyker det också upp en videoblogg igen:) Det får ni inte missa! Stor kram ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards