sarasvensson

Alla inlägg under februari 2011

Av Sara - 12 februari 2011 16:10

Har precis kommit in från dethär otroligt fina väder! Åh, så glad jag blir över all solsken! Det piggar upp en och gör dagen, tycker jag:) Syster, jag och prinsessorna har varit ute i solen och njutit. Imorgon åker jag till Kläppen och träffar inte mina prinsessor förrän på torsdag. Jag ska njuta av vintervädret uppe i fjällena, skidåkning och förhoppningsvis massa solsken även där:) Jag kommer ha det underbart! och jag vet att prinsessorna också kommer ha det♥ Världens bästa madde kommer hit och sköter om dem, de dagar jag är borta. Tack madde, för att du ställer upp! Som sagt, vädret här hemma är så oerhört fint, att jag vill vara ute hela dagen:) Har iallafall tagit vara på den fina dagen, i form av en långpromenad med mamma och utelek med prinsessorna nu i eftermiddag:) 

                 

                

       Syster var snäll och tag massa fina bilder:) Jätte kul! Dem flesta bilderna är tagna utav henne, så det tackar jag för:) Nu ska jag fortsätta njuta utav dagen! Första lördagen på väldigt väldigt länge, som jag är ledig från läxor och plugg!! Åh, det är verkligen underbart!! Hoppas att ni har en underbar helg, fina ni!!!


Förresten, ni hänger väl med mig imorgon? Tyvärr har jag inte tillgång till bloggning, dagarna uppe i Kläppen, men en sak kan ni vara säkra på:) Massa massa bilder kommer i ett dunder-inlägg när jag väl är hemma igen:) Och det vill ni inte missa!! Puss och ha en fortsatt underbar lördag!! Njut av solen!!!♥


Nu ska jag packa ner alla grejer jag ska ha med mig, plocka iordning lite i rummet och sen ska jag ringa till min mormor, och höra hur hon mår, en sånhär underbar dag:) Antar att hon njuter av långa promenader nere vid sjön i Lidköping:) Vill också dit nu!!!


xoxox

Sara

 

                                    

Av Sara - 12 februari 2011 13:13

Japp, tavlor fick det bli! Kände att jag ville ha med något hemtrevligt och personligt till vår fina stuga vi ska bo i, i Kläppen. Tog bort glasen från tavlorna, eftersom jag ska åka bil med dem, så vill jag själklart inte att dem går sönder. Favoritbild på prinsessorna från i somras och så en massa fina, lite mindre bilder från Timoteijväggen. Visst blev det fint? Gillar verkligen när man kan göra det lite mer personligt på ett enkelt sätt. Dessutom så var det jätte kul att sitta och pyssla lite:) Min blåa, fina väckarklocka i gammaldags stil, ska även den få följa med:)


Prinsessorna och Timoteijtjejerna ska få följa med upp till Kläppen! Du hänger väl också med? Puss och ha en fortsatt fin lördag!♥

xoxo

Sara

Av Sara - 12 februari 2011 11:42

        Imorgon åker jag till Kläppen för skidsemester med familjen och stannar där tills på torsdag, så på torsdag kväll kommer jag hem igen. Har packat det mesta, så nu är det bara att lägga iordning allt snyggt och prydligt i min röda resväska:) Några få grejer kvar, som fixas iordning lite senare.


Har precis varit ute på en långpromenad med mamma. Solen skiner här hemma idag, det blåser inte ett dugg och det känns faktiskt som våren är på ingång, fast att det är en hel del snö ute;) Underbart var det iallafall att få komma ut i friska luften ett tag och röra på sig. Idag har jag inte jätte mycket planerat, vilket kn vara skönt:) Efter lunch ska jag ut en lång stund med prinsessorna!!♥♥ :) Som sagt, lite packning kvar och så ska jag fixa med lite grejer som ska med till Kläppen för att göra det hemtrevligt:) Visar sen!! Ha en underbar dag!Puss!!♥

Av Sara - 11 februari 2011 21:55

                 

Ja, Alexandra och Ludvig var bäst även ikväll. Så grymma och så otroligt duktiga! Idag var det både vals och cha cha, kul med två danser, tycker jag!:) Visst var Alexandras klänning läcker? Otroligt fin! Nej, 10 poäng av 10 möjliga får mitt favorit-par ikväll!!:) Snart dags för utröstning, vilka två par tror ni hamnar i dansduellen?


Jag tycker att dem flesta har varit riktigt bra ikväll! Jag tror att det kommer att bli väldigt jämt mellan rösterna. Och säsongens första 10:a!!:) Oj, så roligt! Till Frank och Charlotte, som förkänade den. Kanon duktiga! Hoppas ni har en bra kväll! Missa nu inte utröstningen om ungefär 25 minuter, det kommer bli spännande!:) Kram, så hörs vi imorgon!!!♥

Av Sara - 11 februari 2011 21:37

Till middag ikväll blev det pajer! En med skinka och ost och en med kycklig. Gott! Till detta, en god sallad:) Vad åt ni till middag ikväll? Puss!

Av Sara - 11 februari 2011 18:18

Det har blivit vinter på nytt här hemma idag. I flera dagar har det snöat och snöat. Trodde nog att dethär vintervädret som varit, var på väg bort och istället våren påväg hit. Jag längtar efter våren! Min favoritårstid:) Tycker nog att dethär vintriga vädret, nästan är lika mysigt som mitt älskade vår:) Prinsessorna gillar iallafall snön!;) Dem har fått vara ute i eftermiddags och bara lekt, skuttat omkring och varit lösa i trädgården. Mina älskade tjejer!! Som jag sa igår, så är jag så glad över att jag hunnit med dem alla dagar denhär skolveckan, förutom i måndags. Lovely! Är noga med att hinna ha ute dem en liten stund varje dag, så att dem får komma ut i friska luften, sträcka ut sig och röra på sig.

 

                

                   

                                                    ♥♥♥♥♥!!!!!


Jag har hunnit med mycket i eftermiddags:) Förutom att vara ute med prinsessorna, storstäda deras bur och göra iordning i prinsess-hörnan, gick jag även på en mycket härlig långpromenad tillsammans med syster:) Åh, så härligt det var! Förutom då, att man fick en massa snö i ansiktet, bara för att det blåste så mycket;) Hahah, nej då, det var inte så farligt, det gick bra ändå:)


    


                 


Vet ni vad jag lovade igår? Jo, att även idag ska ni få se dagens outfit:) och självklart håller jag det jag lovat! Varsågod, fina underbara läsare!! Här kommer daaaagens outfit!!:)


                

Mina nya favvo-jeans (samma som igår), kommer från ginatricot, munkjacka från H&M, linne från H&M och t-shirt ginatricot, med andra ord en riktigt "H&M och ginatricot"-outfit;)

              Idag fick det även bli mitt älskade, personliga halsband♥♥


Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa!!! Idag var det min sista skoldag innan looooov!!:) Det ordet älskar jag:) Tänk så härligt det kommer att bli att få vara ledig i en hel vecka, vila upp sig och göra en massa roliga saker. På söndag åker jag till Kläppen:) Oj, så roligt det kommer bli!! Hoppas att erat lov börjat på bästa sätt♥ Vad har ni för planer för ledigheten?


Vi hörs lite senare igen, pussar!!

Av Sara - 10 februari 2011 19:21

              

Ännu en dagens, som jag lovat er:) Tycker ni om när jag visar dagens outfit? Ska jag fortsätta med det? Iallafall, som jag skrev igår så skulle jag bjuda på en riktigt fin outfit idag:) och wolá, vad tycker ni? Snyggt va?;) Jeansen har jag fått från min syster och kommer från ginatricot, linnet är från H&M, den randiga tröjan från ginatricot, halsbandet från H&M, klockan från Guldfynd och armbanden från Ur&Penn. Även imorgon dyker det upp en outfit här i bloggen, det får ni inte missa!:)


Idag har det varit en lång, men rätt rolig dag i skolan:) Har bla. haft min muntliga presentation i engelska, som jag jätte bra och jag är så nöjd över min insats! Jag älskar verkligen när man gör sitt bästa och så bra ifrån sig, som man kan! Det är underbart! Gick hem från skolan idag med en glad känsla i magen:) Fick även reda på mitt tyska prov idag, som jag hade i tisdags och det gick görbra!! Dagens alla lektioner har gått jätte fort (!) Det brukar faktiskt inte gå så vidare fort på mina torsdagar. Haha, skönt iallafall!!:) Imorgon är det sista dagen i skolan innan lov och åhh, så skönt det ska bli att få vara ledig från skolan i några dagar, inte behöva tänka på eller röra på några läxor;) haha, gött ska det bli!!! Imorgon har jag dessutom kort-dag och slutar redan tio över två, så imorgon är det burstäd, långpromenad och prinsessorna som gäller!!♥

                 

Det har vräkt ner snö här hemma hela dagen. Decimer-tjock snö ligger orörd på marken och oj, så mycket det snöat idag!! Och det fortsätter:) Haha, jag gillar snö!! Okej, kanske inte så jätte orörd, med tanke på att jag varit ute med prinessorna idag:) Jag är så glad över att jag hunnit med dom alla dagar denhär veckan, förutom i måndags!! Lovely♥ I eftermiddag har jag suttit med no-läxan, tills imorgon och gått en långpromenad med syster:) Nu har jag gjort iordning lite på rummet, plockat iordning och planerat inför morgondagen. Härligt!


Hoppas att ni har en jättefin dag, allihopa!!! Skickar en stoooor "krya på dig"-kram till dig, Madde! Det var tomt utan dig i skolan idag. Kryyyya på dig!!


Ha en mysig kväll, puss och kram!!

Av Sara - 9 februari 2011 19:42

                 

* jeanstights-Cubus * munkjacka-H&M * t-shirt-ginatricot * linne-H&M * halsband-fått * Slänger in en dagens här till er;) Jag lovade ju er, att jag skulle bli bättre på att visa dagens outfit och jag lovar självklart det jag håller:) Även imorgon slänger jag in en dagens outfit:) Det är riktigt snyggt, vill jag lova! Så glöm inte att titta in:)


Idag har jag haft en riktigt rolig dag i skolan. Det är inte varje dag man kan skriva att skoldagen varit rolig;), men idag har den faktiskt varit det! Det började med idrott inne i stan, då vi körde volleyboll. Det hela gör det så mycket roligare, när jag faktiskt spelar i "Timoteij-Cissis" träningslokal, för den tjejen är gryyym på volleyboll!!! Idag har jag också haft engelska, då vi hade vikarie. Och ja, det kanske inte låter så vidare roligt, men oj, vilken vikarie!! haha, mina klasskamrater är nog de enda som vet vad jag syftar på!!;) Okej, jag ska berätta för er andra också:) Det var nämligen så att vi hade en vikarie som hette Stafan. Hela lektionen satt han och spelade på din gitarr och sjöng, medans klassen skrev en engelsk prestentation (den jag redovisar imorgon). Inte nog med det, han gjorde en framåtvolt i klassrummet och kort efter det balanserade han med en gitarr ståendes på pannan (!) Haha, oj, vad jag blev imponerad!! Hur klarade han av det? Gryyyym grabb, måste jag säga, haha;)


Resten av dagen i skolan bjöd på no och ännu ett skojigt labb:) Okej, vi har gjort dethär labbet en gång tidigare, men vi gjorde om det, eftersom vi inte hann klart. Idag var det riktigt kul!! och vi hann klart, vilket vi inte gjorde förra gången;) På matten idag spelade vi bla. det roligt matte-spelet "Set" och hade det lika trevligt, som vi alltid har det när vi har världens bästa vikarie, Sara. Visst har hon ett fint namn?;) Idag hade jag även svenska, då jag fortsatte på min novell, som jag ska skriva. Det är verkligen svårt att komma på vad det är man ska skriva om, innan man faktiskt kan börja skriva. Ibland har sjung lätt för att komma på vad jag vill och ska skriva om. Det dyker bara upp en massa bra ideér i mitt lilla skrivar-huvud;) men ibland, kan det vara riktigt riktigt klurigt. Har inte allt riktigt klart än, men huvudpersonerna i Novellen är så mycket som helt färdiga. Det kommer nog bli jätte bra, dethär!:) Det enda kruxet, är att novellen måste innehålla en dialog...och det är en såndär dialog som inte riktigt kommer att passa in i min typ av novell, men det kommer jag nog fixa ihop bra ändå:)

Just det, jag skulle ju berätta om "live-bloggningen" också:) Har ingen som helst erfaranten av just "live-bloggning", men det vore ändå kul att testa:) Min tanke som kom upp i huvudet, var att jag knäpper en bild en gång i timmen, innhållande vad jag gör, vilka personer som finns omkring mig osv. Vad tycker ni om det? Verkar det roligt och som en bra idé? Förresten, ni glömmer väl inte att "gilla" min blogg på facebook? Kika in allt under frågerutan här på sidan och klicka på "gilla".


Idag fick jag återigen en såndär fin kommentar, som jag blir så jätte glad utav!!♥ Det värmer så oerhört och jag är så tacksam över alla fina ord!!! Ni är underbara!!♥ Hoppas att ni har en underbar onsdag!! Imorgon är det redan torsdag!! Snart helg!!:) Puss och tack för att ni hänger med mig här i min vardag!!!♥

xoxo

Sara

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards