sarasvensson

Alla inlägg under april 2011

Av Sara - 9 april 2011 10:28

Det blev ett sent godmorgon idag :). Anledningen till det, var att jag passade på att ta sovmorgon till klockan halv tio idag. Skönt! Idag skiner solen här hemma, men det är fortfarande väldigt blåsigt. Idag har jag fullt upp hela dagen och en massa saker att göra, så jag vet inte om dagens uppdatering kommer att bli den bästa, men jag lovar att göra mitt bästa, och när jag har en liten stund över, så skriver jag till er ♥


Här hemma har jag precis tagit ut Embla och Troja i hagen. GOA, FINA tjejer!! Idag kommer dem att få vara ute riktigt mycket ♥


 

 

 

Ha en jätte fin lördag!! ♥ Puss!!

Av Sara - 8 april 2011 18:10

Hoppas att ni har en fin fredag, allihopa ♥ Jag har precis duschat och gjort iordning mig. Som jag skrev tidigare, så blåser det storm här hemma och man är inte sådär jätte pigg på att vara ute så mycket. Solen har dock varit framme, så då passade syster och jag på att vara ute en stund med Embla och Troja. Jag släppte ut dem i hagen en stund, medans syster städade buren och jag själv plockade iordning i kaninhörnan, som numera står uppe på altanen. Efter att vi städat klart och allt var rent och fint, tog vi varsinn prinsessa, i koppel en stund i trädgården ♥


Idag blev det också pälsborstning, vilken gick jätte bra. Och vet ni vad? Våran tunnel har försvunnit...!! :( Prinsessornas älsklings-leksak ♥ Jag fattar inte vart den har tagit vägen. Antingen har den blåst bort, och finns i samhället, eller så är det någon som har tagit den :( Så jäkla trist! Syster och jag har bestämt oss för att ta oss en promenad i hela samhället imorgon och kolla om vi ser den, annars så får vi helt enkelt köpa en ny. Den var faktiskt inte sådär jätte dyr, gav nog bara 79 kr för dem, men ändå! Det är ju jätte tråkigt. Ni som bor i Gudhem: Om ni ser en lila/gul tunnel (knalliga färger, så den syns rätt väl), så kom ni mig och lämna den!! :)


Här kommer lite pics från när vi var ute idag...


 

 

 

 

 

 

 

 

 


   

                                                  
                     

Nu håller mamma och syster på att greja i köket, så snart blir det middag!! Lite senare ikväll är det fredagsmys framför tvn som gäller, med "Talang" och massa gott. Lovely! Hoppas att ni har en fin fredag ♥


Stor kram!!

Av Sara - 8 april 2011 16:04


Videoblogg, där jag visar mitt magnethjärta och mina nya fotomagneter, som jag köpte på vårmarknaden igår.


Hoppas att ni mår braaaa!! ♥ Jag har tyvärr inte hunnit med bloggen tidigare idag, men nu så :) Som jag lovade er, så blev det ett videoinlägg även idag. Kommer fler i helgen...!! Idag hade jag kort dag i skolan, vilket alltid är skönt, speciellt en fredag. Jag började halv nio och slutade tio över två. Nu i eftermiddags har jag fikat gott med syster:) Mysigt!


Det blåser storm här hemma, även idag!! Det är kallt så oerhört blåsigt!! Usch, på vädret!! Nu håller jag tummar och tår för soooool i nästa vecka:) Om en liten stund, ska syster och jag ut med E och T och så blir det storstädning av buren och pälsborstning. Pics kommer..!!


Vi hörs om en stund ♥ Puss!

Av Sara - 7 april 2011 18:59

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra ♥ Tänk att jag har hunnit med långa och ordentliga inlägg alla dagar denhär veckan. Imorgon ska jag försöka dela upp uppdatering lite mer, så att inte allt hamnar i ett och samma inlägg, som det lätt blir, när man inte har tid att blogga på så många tillfällen på eftermiddagen. När jag har mycket och göra och helt enkelt inte hinner med att uppdatera så ofta, så kan ni alltid räkna med ett ordentligt och långt inlägg lite senare på dagen. Imorgon får ni inte missa att kika in lite extra...!! För då kommer jag att videonblogga. Om vad jag ska videoblogga, har jag ingen aning om, men något ska jag allt tänka ut :) Jag har även fått lite tips från er läsare, vilket jag varmt tar emot! ♥ Så roligt att ni vill vara med och bestämma, tycker jag :) Så fortsätt med att säga vad ni tycker! Jag har fått lite förslag att videoblogga när jag bakar eller lagar mat och det lovar jag att jag ska göra nästa gång jag gör det, och ett förslag på att jag ska videoblogga när jag pluggar och även bjuda på lite plugg-tips. Det kommer jag också att fixa med!! Men som sagt, har ni fler förslag, så är de varmt välkomna :)


Idag är det torsdag, vilket innebär att det snart är helg! Det är ju faktiskt bara en kort dag i skolan imorgon. Härligt! Vad har ni hittat på idag?

Idag hade jag långdag i skolan, vilket innebar ett schema från halv nio till tjugo i fyra. Idag hade jag bla. hemkunskap, vilket jag tycker är riktigt roligt! Förra veckan planerade och organiserade jag upp en måltid, som syster och jag idag tillagade. Det blev riktigt riktigt gott!! Tjugo i fyra, kom jag alltså hem idag. Det blev en snabb mellis, innan det var dags att fara in till stan. Kan ni gissa till vad? Jo, till marknaden! Falköping anordnar varje år två marknader, en på våren och en på hösten, och idag var det dags för vårmarknaden. Riktigt skojigt att bara gå runt och kika, men det blev faktiskt några fynd iallafall:)


Fyra små foto-magneter. Gav tjugo kronor för dessa. Jag har en fint magnet-hjärta som står på upphöjningen av mitt skrivbord (lovar att visa). Där sätter jag fast små meddelanden och lappar där jag skriver saker, som är bra att komma ihåg. Eftersom det faktiskt var fyra små foto-magneter, så ska jag sätta in en bild på varje Timoteij-tjej i dessa, så snart får jag ännu fler och dessutom finare magneter på magnethjärtat. Imorgon ska jag försöka hinna med att fixa med detta, välja bilder osv. Men det är ju inte alltid så lätt....!! Timoteij-tjejerna är ju som vanligt alltid lika fina, så bilder är alltid svårt att välja ♥


Suddigummi...!! Gav en tia, för båda dem här, eller ja, syster och jag köpte dem närmare bestämt tillsammans, så det blev en femma var. Jag får det rosa och syster det lila :) Perfekt att ha i skolan!! Stort suddigummi, som räcker länge. Nu har jag faktiskt flera, men dock små, rester utav sådanna här stora, färgade suddigummi i skolan, som jag köpte på samma marknad för flera år sedan, så ja, det räcker väldigt länge! Perfekt!!


Bror körde in oss och pappa hämtade oss. Väl hemma igen, passade jag på att ta släppa ut Embla och Troja i hagen en stund. Idag fick de inte vara ute alls länge, för här hemma blåser det storm...!! Det är kallt och det blåser något vansinnigt!! Usch!! Jaja, Embla och Troja fick iallafall komma ut lite och sträcka på benen, skönt för dem! Imorgon blir det dock att vara ute riktigt länge för dem, hoppas hoppas att vädret är bättre!! Storstädning av buren och pälsborstning.


 

GOA tjejer!! Embla Nea och Troja Nike ♥ Finaste, värdefullaste, bästa jag har!!


 

 

Jag ska avsluta det här inlägget med att visa dagens outfit, som jag varken visade igår eller i tisdags. Förlåt...♥ Jag har lovat er att bli bättre på att visa dagens outfit. Jag glömmer och glömmer, men jag försöker verkligen. Det lovar jag! Imorgon lovar jag också dagens outfit, så det får ni inte missa! Jag kanske till och med kan visa det i en videoblogg, vem vet?:) På tal om videobloggar, som jag skrev lite tidigare här i inlägget, så kommer ett videoinlägg imorgon, så det får ni inte glömma att kika in :)


Till något helt annat...!! Nu är det faktiskt bara 10 dagar kvar, tills jag sitter på planet till London..!! Ahh, vad det ska bli häftigt! Och så roligt!! Jag är helt säker på att min London-resa med familjen kommer bli helt underbar.


Just det ja, dagens outfit :) Här kommer det...!!


 

 

                 

                Jeans från ginatricot, blus från H&M och linne från H&M.


 

          Vit klocka från Guldfynt och rosa/guldiga armband från H&M.


 

Det va det...!! :) Jag hoppas att allt är jätte bra med er, och att ni haft en fin torsdag!! ♥ Om en liten stund, ska jag bege mig ner till tvn för myyys!! Det blir slapp framför tvn och något bra program. Vad ska ni se på tvn ikväll? Något tv-tips, kanske?;)


Ha en fin kväll, fina ni, så hörs vi imorgon igen!! Imorgon är det fredag!! Wiiie!! Puss!! ♥

Av Sara - 6 april 2011 19:15

Hej på er!! Hoppas att allt är väl ♥ Ni ska veta att jag tycker om er, och att ni betyder mycket ♥ Det känns som jag inte riktigt har någon direkt "rubrik-fantasi", iallafall inte på sådanna här inlägg, då jag berättar om min dag:) Jaja, ni får helt enkelt stå ut, tills jag får lite mer insperation;) Idag är det onsdag, vilket innebär en ganska så kort dag i skolan. Min dag började med idrott inne i stan, då vi körde både handboll och fotboll. Mycket kul! Idag kändes det lite extra roligt dessutom, dock vet jag faktiskt inte direkt varför;), men roligt var det! På förmiddagen hade jag också engelska, innan det var dags för lunch. På eftermiddagen var det matte, no och svenska som gällde. Idag slutade jag alltså tio över tre, precis som igår. När syster och jag kom hem, så gjorde jag iordning en mycket god mellis till oss båda, innan det var dags att släppa ut Embla och Troja i hagen.


På bilden ser det ut som solen skiner, men icke...:( Det är kallt och det är vansinnigt blåsigt!! Usch, vad jag hatar dethär vädret. Jag vill ha solsken, värme och vååååår!! :)


Prinsessorna var iallafall nöjda och glada över att få komma ut, även idag. Det värmer i hela hjärtat att jag hinner med dem så mycket vissa veckor ♥ Dem är så oerhört viktiga för mig, så det är så jätte viktigt att dem har det bra! Och det vet jag att dem har när dem får komma ut i det fria och i hagen. Fina tjejer! ♥


När jag var ute idag, så var jag bara tvugen att fota dem vita, utslagna krokusarna i trädgården igen. Okej, jag har redan visat er dem, i måndags tror jg att det var, men jag tycker dem är så fina!! :) Dem är inte bara fina, utan dem är ju väldigt våriga också.


 

 

 

Runt fem-tiden, så mötte syster och jag upp Madde, för att sedan gå iväg till fritidsgården en sväng. Jag brukar aldrig gå dit, eftersom senaste gången var för två år sedan. Om jag minns rätt, så har jag nog bara varit där två gånger, i sexan. Idag blev det dock ett återbesök! Vi hade med oss lite plugg material, för att jobba med. Vi var där en hel timma, och fick mycket gjort! Härligt! Vi har dock inga läxor den här veckan, men det är alltid skönt att vara i fas med allt och att inte ligga efter, så ännu lite studietid, skadar aldrig:)



Runt sex-tiden, promenderade vi hemåt igen. När syster och jag kom hem, blev det mumsiga våfflor. Åh, vad det är gott! Hur brukar ni äta era våfflor? :) Jag tycker det är lika roligt att veta varje gång, för jag känner till att man kan äta på lite olika sätt och med olika tillbehör. Själv äter jag mina med mammas hemgjorda jordgubbssylt, som för övrigt är riktigt enkel att göra, det är bara att mixa jordgubbar och sockra lite grann, och vips, jordgubbssylt!! Mycket billigare och dubbelt så god, som köpt sylt. Jaja, nog om det. Till den hemgjorda jordgubbssylten, så äter jag våfflan med en klick grädde. Mums!!


Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig. Om en liten stund ska jag kila ner till tvn för myyyys!! Jag ska tända ljus och bara ta det lungt. Lovely! Det blir dessutom tv-tittande, i form av "Sveriges Mästerkock". Bara 5 deltagare kvar nu, och ikväll ska dem deltagande laga och servera en måltid till en speciell person i ens närhet. Spännande....Det får ni inte missa! Klockan åtta, alltså om drygt en halvtimma, i fyran! Ha nu en jätte fin kväll, allihopa ♥ Vi hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 5 april 2011 18:03

Hallå, där! Hoppas att ni mår bra ♥ Ja, då var det redan tisdag. Idag har jag haft en mycket bra dag i skolan. Jag tycker nästan alltid att jag säger så, men idag har det verkligen varit en så himla bra dag! Dagen har inte alls varit speciellt lång, utan från halv nio till tio över tre. Det är alltid så skönt, att få sluta lite tidigare på tisdagar, med tanke på veckans start med en lång måndag. Jaja, en bra dag har jag som sagt haft! Jag har bla. haft musik, vilket jag verkligen tycker är roligt! Syster och jag har spelat gitarr, och det är ju bara för kul! Vi testade lite nya låtar idag, "Spring för livet" med Sara Varga och "Oh my god" med The Moniker. Känner ni igen dem från Melodifestivalen?


Idag slutade jag alltså inte så sent, och kom hem här redan kvart över tre, ungefär. Det blev en snabb mellis, innan det var dags att gå iväg (i regnet), till vår frisör. Jag har toppat av håret några få millimeter och allt slitet är borta, och det är så himla lätt och härligt att fixa med det nu. Man känner verkligen när håret börjat bli slitet, tycker jag. Topparna är inte särkligt roliga, och håret blir allt mer tunnare i toppare. Trist, så ett frisörbesök lite då och då, håller iallafall mitt hår till liv:)


 

  

Efter frissan, så har jag suttit med matte och engelska. Skönt att hinna med en hel del, även fast att man inte kom hem här förrän klockan fem, pga. frisörbesöket. Embla och Troja har inte fått komma ut någonting idag, så trist, när man slutar tidigt och verkligen har tid...Det har regnat hela eftermiddagen och blåser en massa. Så tråkigt! Imorgon eftermiddag, hoppas jag på att kunna ta ut tjejerna i hagen, för då hoppas jag sannerligen på solsken! :)


Just det, vet ni mer vad jag har hunnit med? Jo, lite "sköt om dig"-stund. Jag har nämligen tagit mig en lång och varm dusch, och därefter gjorde jag ansiktsmask. Åh, så härligt det var! Jag har 2-pack av en apelsin-ansiktsmask. Det kanske inte låter så vidare gott, men den luktar ljuvligt! Jag vet faktiskt inte vart de är köpta...för de har jag fått utav mamma ♥ Jag använder också en underbar bodylotion, från Åhléns. Är en utav alla produkter i "Oliv-serien".


Nu har jag precis ätit en mycket god middag med familj, och alldeles strax ska jag göra iordning för morgondagen och allt vad det innebär;) Lite senare ikväll, närmaste bestämt klockan åtta så är det "Huset fullt av hundar" med underbara Claudia Galli, som gäller!


Ha en fortsatt fin tisdag ♥ Hoppas allt är toppen med er! Puss!

Av Sara - 4 april 2011 18:03

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra ♥ Det är måndag, vilket betyder en ny vecka och tusen nya möjligheter. Tänk vad mycket man kan hinna med på en hel vecka! Förra veckan gick i ett, men jag hann ändå med mycket, både i skolan och hemma. Lovely! Det är ju faktiskt bara två ynka veckor kvar nu, till påsklovet! Det gäller att ligga i, för på påsklovet ska jag banna mig, inte göra något som har med skolan att göra! Men jag antar att det slutar med att jag sitter de sista dagarna med plugg...På påsklovet är det London som gäller! Och det ska bli så himla kul! Jag ser verkligen fram emot min London-vistelse, tillsammans med min fina familj.


Idag har jag haft en lång dag i skolan. Här hemma har vädret varit riktigt kanon! Solen har skinit hela dagen, men det är fortfarande ganska så blåsigt, så vinterjackan får vara på ett tag till. Dagen i skolan har gått jätte fort! Jag har bla. fått reda på hur det gick på mitt tyskaprov, som jag hade i förra veckan. Det gick jätte bra! Betyget blev VG, vilket jag är oerhört nöjd med! Det känns så himla roligt, när man har lagt ner en massa tid på en viss sak, och sedan resulterar det i ett riktigt bra betyg. Underbart! När syster och jag kom hem från skolan, sent i eftermiddags, gjorde vi iordning lite mellis. Tanken var att vi även skulle göra smootihe, men eftersom strömmen gick en hel timma under eftermiddagen, så fick vi helt enkelt klara oss utan. Men nu är strömmen iallafall tillbaka, så syster och jag ska avnjuta en smarrig smootihe framför tvn lite senare istället:)


                      

Här har ni dagens outfit! Underbar tröja, nyinköpt från BikBok, som redan har blivit en stor favorit! Jag gav endast 79 kr för tröjan, då den egentligen kostat 199. Jag matchade denna fina tröja till ett par mörkblåa jeanstights, också favoriter, som kommer ifrån Cubus och lite fina smycken till det:) Jag för fortfarande på mina vita gympaskor, men när våren väl kommer på riktigt, så är det Converse som gäller:)


         Mitt fina Sara-halsband, kommer från Sjöbergs Guld inne i stan.    


                   

Klocka från Guldfynd. I London ska jag leta efter en ny klocka. Allt är ju så mycket billigare där, så det kommer garanterat att bli en hel del shopping...och en ny, lite större klocka, finns med på shoppinglistan! Vit ska den va:) Jag tycker det är så fint med vita klockor!



Efter mellisen med syster, begav jag mig ut till Embla och Troja, för att släppa ut de i hagen. Ni ska veta hur glada de blev...!! :) Jag förstår verkligen att de är lyckliga över att få komma ut, efter att ha suttit inne i buren en hel dag, men jag tror också att de tycker det är mycket härligare att bo utomhus, istället för i ett tråkigt garaget. I veckan kommer de att få komma ut en gång varje dag, eftersom det är väldigt praktiskt att släppa ut E och T i hagen innan man gjort mellis. Och så kan de vara ute i hagen, både medans man äter och medans man pluggar, vilket jag faktiskt inte behöver göra denhär veckan. Jippie!


Mina GOA tjejer!! Riktigt soligt och gött väder här hemma i eftermiddags. Så skönt! Känns ännu mer som att våren är påväg:)


De vita, fina krokusarna, som växer i trädgården har slått ut i full blomm. Så fina! Det är ju verkligen ett vårtecken! Snödroppar, tranor, sol och krokus...ja, om bara några veckor, så tror jag att vi har riktig VÅR här hemma!! :)



Idag har jag inte bara hunnit med mina älskade prinsessor, utan också en långpromenad med min älskade syster. Härligt! Extra skönt var det verkligen idag, när solen varit framme HELA dagen...!! Jag har precis ätit en mycket god middag och lite senare är det mys framför tvn. Skönt!


Hoppas att allt är fint med er!! ♥ Ha en fortfatt fin dag, fina ni! Stor kram ♥



Av Sara - 3 april 2011 19:04

           

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards