sarasvensson

Alla inlägg under april 2011

Av Sara - 3 april 2011 18:52

Tre pics från promenaden...!! Syster och jag tog oss alltså en mycket härlig promenad idag, närmare bestämt en långpromenad:) Härligt väder, har det varit här hemma idag, förutom regnet, som har legat i luften hela dagen. Det känns som att våren närmare sig ännu mer. Vi hittade också ännu ett vårtecken, snödroppar!!


Hoppas att ni mår bra, allihopa ♥ Ha en fin kväll!! Puss!

Av Sara - 3 april 2011 16:57


Ett live-inlägg här hemifrån. Puss!

Av Sara - 3 april 2011 16:10

Jag har snabbt städat av rummet. Dammsugit golvet, städat av nattduksbord, hyllor, fönster och skrivbord. Jag hade egentligen planer på att storstäda rummet idag, men eftersom det blev så sent, så fick det bara bli en snabbis, så nu är det iallafall rent:) Förra veckan, så moppade jag golvet och gjorde det extra fint!


Nästa vecka blir det iallfall påskstäd i rummet! Härligt!


Nu ska jag och syster ut på långpromenad:) Hörs sen, kraaam!!

Av Sara - 3 april 2011 12:07

Hej, allihopa! Hoppas att eran söndag börjat på bästa sätt ♥ Jag har varit ute i flera timmar nu, i det regniga kalla vädret. Det är riktigt kallt här hemma idag. Det är vått i luften, och alldeles nyss, så regnade det. Vi har varit ute en ordentlig stund nu, och fixat iordning med Embla och Trojas bur, som just nu står uppe på altanen. Det blev att först fixa iordning med buren och därefter hade jag själv ute E och T i koppel i trädgården. Buren bärdes upp till altanen, och när den väl var på plats, så var det äntligen dags att göra iordning...!! Jag tycker det är så roligt att göra fint:) Och det har det verkligen blivit! Vi har städat och gjort det kanonfint hos tjejerna uppe på altanen. Så skönt för de också...för i flera månader, har buren stått inne i garaget, pga. den kalla vintern, men nu när det äntligen blivit iallfall lite varmare, så det var dags att ställa upp buren på altanen.

Vi har såklart lagt i ännu mer halm, så att prinsessorna inte ska frysa ♥ Och det har blivit riktigt riktigt fint...!! :)



 

 

 

Hagen fick komma ut idag också...!! Vi har, som ni redan vet, använt buren en del uppe på altanen, när det var så kallt, men idag fick tjejerna leka i hagen på gräsmattan!! Härligt!!


Dags att komma in, men inte i garaget...!! :) GOA tjejer ♥


Såhär blev det!! Ordning och reda, OCH mycket prylar :) Men det har bara blivit så, har man djur, så måste man också ha en hel del grejer. Observera att vi EJ gjort iordning på bänken ännu;)...


...men här har vi precis städat upp och gjort iordning på bänken. Rent och fint!! OCH ordning och reda :)


 

Prinsessornas kanonbra koppel. Köpte dom på Djurmagazinet inne i stan, för 79 kr styck. Ordentlig knipps, att fästa i selen. Dessutom är dom riktigt kraftiga, så att dom inte lätt går sönder. Verkligen värda varenda liten krona, jag gav för dom...!! Selarna köpte jag innan, kommer också från Djurmagazinet. Troja har svart och Embla har röd :)


Som sagt, det är ett regnigt och trist väder här hemma idag. Ska ta tag i läxor efter lunch och så ska rummet städas. Det blir inte springtur idag, pga. att det är alldeles för vått för att springa. Får försöka hinna med det nästa helg istället:) Långpromenad blir det istället...!!



Kram på er! Hoppas att ni har en fin söndag ♥

Av Sara - 3 april 2011 10:37

Hoppas att ni sovit gott ♥ Idag vaknade jag inte förrän halv tio...Skönt! Jag har ätit en god helgfrukost och tagit på mig. Kvällen igår blev verkligen lyckad...! Först blev det en god middag, tillsammans med familj och därefter mys framför tvn och "Körslaget". Lovely!


Idag är det söndag, vilket fortfarande innebär helg:) Vad ska ni hitta på idag? Om en liten stund ska jag ut en sväng med prinsessorna. Vi ska fixa iordning uppe på altanen och städa och greja, för idag ska buren ut! Ska bli så skönt, både för mig och för E och T, att buren nu ska stå utomhus. Om ungefär en måndag, då utemöblerna ska upp på altanen, ja, då ska buen flyttas ner på gräsmattan:)


Idag ska jag inte bara göra iordning buren, utan jag ska också städa rummet, springa tillsammans med syster senare ieftermiddag och plugga no, eng och ma. Lär bli en bra dag!


Ha en underbar söndag, allihopa! ♥ Ska försöka fixa med en videoblogg under dagen också, så det får ni missa:) Puss!

Av Sara - 2 april 2011 18:10

Hej, fina ni ♥ Hoppas att ni mår kanon! Verkligen trist att inte skrivit till er, på hela dagen, men som jag skrev igår, så har jag varit upptagen i princip hela dagen. Även om det bara har blivit drygt en dag, som jag inte bloggat, så har jag ändå saknat er...♥ Ni är ju en sån stor del utav mitt liv, eftersom min blogg är en otroligt stor del utav mitt liv numera, så att inte blogga på en hel dag, är väldigt ovant, även om det låter konsigt. Jaja, nu är jag iallafall hemma :) Och ska berätta om min dag för er.


Imorses fick jag gå upp lite tidigare, än vad jag brukar gör på helgerna. Klockan halv nio satt jaa och åt frukost, innan det sedan var dags att göra iordning sig och packa ner lite smått och gott. På förmiddagen, åkte min familj och jag till Lidköping, där min mormor bor. Vi har alltså varit där hela dagen och hjälpt till med en del, och haft det riktigt härligt!

På förmiddagen cyklades syster och jag till Råda Mosse. Det är så skönt att cykla!! Man rör på sig, samtidigt som man är ute i friska luften:) Härligt! Som sagt, en cykeltur till Råda Mosse blev det. Vi passade även på att svänga in på Netto, och köpte lite gott till ikväll:)



På eftermiddagen begav jag mig, tillsammans med mamma, på ännu en cykeltur, men då till Villaparken, precis bredvid Skogshyddan. Det är så fint där nu, när det har blivit lite färg på träden. I vintas var ju allt så vitt och trist, men nu har det äntligen blivit lite färg:) Och det är ett tecken på att våren är påväg....!!



 

 


   


 



   


 


 


 


Som ni märker, så har jag varit ute mycket i naturen idag, vilket jag fullkomligt älskar! Så skönt att bara kunna ta sig en promenad vis sjön eller en lång cykeltur. Jag älskar helt enkelt att vara utomhus :) Haha, det är bra härligt, det! Min lördag har varit riktigt riktigt bra, och jag hoppas att ni haft en minst lika bra dag ♥


Idag fick jag en kommentar utav en läsare, som gett lite förslag på vad jag skulle kunna visa i mina videobloggar framöver. TACK, för dina förslag! Det är precis vad jag vill, jag vill att NI ska bestämma, för det är för ER, jag gör det, så tipsa om jag ska skulle kunna visa i mina videobloggar :) Nu har jag alltså lite nya förslag. Jag ska försöka fixa med en videoblogg imorgon!!


Vi hörs lite senare!

Love to you ♥

Av Sara - 1 april 2011 19:41

               

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har fina planer för kvällen ♥ Jag ska ha en mysig hemmakväll framför tvn och bara slappa och ta det lugnt. Skönt! Verkligen härligt att bara lägga sig framför tvn och slappa, efter en lång skolvecka. Tummen upp för fredag och helg! :)


För en liten stund sedan åt jag en riktigt god middag tillsammmans med min familj, som min mamma tillagat. Nu ska jag strax rusa ner till tvn och duka upp med lite gott, för det är fredag! :) Imorgon ska jag eventuellt åka till mina kära mormor i Lidköping och vara där i hela dagen. Hon behöver hjälp med lite saker hemma hos henne och så blir det en runda på stan tillsammans med syster och långa promenader vid skogen och sjön:) Lovely!


Hörs imorgon!! ♥ Ha en fin kväll. Puss!

Av Sara - 1 april 2011 16:36

Hej! Hoppas att ni mår bra ♥ Det är fredag!, och då kan vi ju inte må annat än bra:) Ellerhur!? Vad har ni haft för er idag? Själv har jag varit i skolan från halv nio imorses till tio över två nu på eftermiddagen. Oerhört skönt med kortdag, om man jämför med gårdagen, då jag slutade jätte sent. Nu är veckans alla skoldagar avklarade och det är dags för helg!! När syster och jag kom hem från skolan idag, så blev det en snabb fika med bla. en supergod smoothie som syster gjort, innan det blev dags att börja videoblogga:) Jag tycker det är så roligt! Och jag vet att många av er också tycker det är roligt och vill se mer utav just det i bloggen, så videobloggar är verkligen någonting som ni kommer att få se mycket utav framöver! Ni har väl inte missat omröstningen i frågerutan? Vad tycker du att jag ska dela med mig mer utav? Det är för er jag skriver, så självklart ska NI få vara med och bestämma vad min blogg ska innehålla, så var med och rösta:)


Som sagt, även idag tog jag fram mobilen och filmade lite till er. Jag känner att jag blivit bättre på att videoblogga, för min blogg har jag inte direkt innehållit just det tidigare, men nu är det ändring på det! I veckan publicerade jag mitt allra första videoblogg och nu har det bara rullat på, kan man säga. Jag är varje dag sugen på att spela in ett nytt och tycker det är så himla roligt! Och det är ju det som är meningen! Att blogga och att videblogga SKA vara roligt, och det tycker jag absolut att det är! :)



Dagens videoblogg. Jag visar mina nya Timoteijbilder (som ni kanske redan sätt, isåfall på bilder), min Sara-bok och dagens outfit. I helgen dyker det upp fler videbloggar, så håll utkik!


Efter att inspelningen av dagens videblogg var avklarad, begav jag mig alltså ut, tillsammans med syster, till Embla och Troja. Deras bur står just nu i garaget, men tanken är att ställa ut buren på altanen istället. Eventuellt fixar vi med det nu i helgen. Det ska bli så skönt när tjejerna få vara ute i friska luften dygnet runt. Efter den kalla vintern i garaget, så är jag säker på att de längtar ut till vårplatsen på altanen. När det blir ännu varmare sen, så kommer buren att flyttas ner på gräsmattan. Jag längtar verkligen till våren nu, och jag tror inte jag är ensam direkt...!! När vädret tillåter, så kommer jag självklart att videoblogga mycket mer utomhus. Tanken är att videoblogga mycket mer än vad jag gör nu. Vad säger ni om det?;) Förresten, dyker ni att det är bra skärpa på videobloggarna, när jag spelar in med mobilen? Fördelen med att spela in med mobilen, är att det bara tar några få sekunder att ladda upp här på bloggplatsen, men ska jag istället spela in med kameran, så tar det grymt mycket längre tid! Men vad säger ni, är det okej om jag fortsätter att filma med mobilen?


Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa och att ni njuter riktigt ordentligt av att det är helg!! ♥ Vi hörs lite senare. Puss! 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards