sarasvensson

Alla inlägg under maj 2011

Av Sara - 9 maj 2011 19:45

Idag var det oömma kläder som gällde!, så det fick bli jeanstights, linne, t-shirt och munkjacka. Till det, gympaskor och vårjacka. 


Nu ska jag bege mig ner till tvn! Ha en fin kväll ♥ Puss! 

Av Sara - 9 maj 2011 19:29

Idag var jag inne i stan hela dagen. Alla kommuns åttor, är inbjudna till en så kallad "Säkerhetsdag", som äger rum på motorstadion inne i falköping, och idag var det våran tur! :) Jag visste inte alls var vi skulle göra, än att det verkade som att vi skulle åka moped och gå in i ett brinnande litet hus (!). Jaja, nog om det :) Bussen rullade från Gudhem vid halv nio, så strax efter det, var vi framme på motorstadion. Det första vi gjorde, var att få en kort genomgång/föreläsning om mopedförsäkringar, vilket kan vara till mycket bra hjälp, nu när man börjar närma sig femton;) Haha! En mycket bra och lärorik föreläsning! Vi fick också se på en film, där två ungdomar dog i en kraftig olycka, pga. av att dem hade varit alkoholpåverkade. Så trist att se, men ändå myckt lärorik, då jag tror alla, tog till sig av filmen, och hur viktigt det faktiskt är att till exempel knäppa moppehjälmen, vara trygg och lugn i trafiken och inte minst ha alkohol i kroppen.


Det var första stadionen det:) Nästa stadion, som vi gick till var en ambulandsstadion, där en sjuksköterska vid namn Anders, stod och väntade på oss. Vi fick genomgångar av massor av viktiga saker, och sen så fick vi också träna på att ta loss en mopedhjälp på andra, vid livsviktiga sittuationer. Mycket bra att ha med sig det! Därefter begav vi oss till en utav motorstadions motorbanor för moped-åkning! Idag var det första gången jag åkte moped i hela mitt liv, och jäklar, var kul det var! :) Jag trodde sannerligen att det skulle vara betydligt svårare, och mycket läskigare, än var det faktiskt var. Vi fick en noggrann genomgång på banan, som vi skulle åka. Och sedan var det bara att köpa! :) Vi åkte i olika grupper, med 5 mopedåkare i varje grupp. Sammanlagt fick jag åka hela 9 varv runt en bana, kanonkul! Nu är jag säker :) Jodå, visst ska jag ha en EU-moppe!! :)


Efter mopedåkningen, var det dags för lunch, som vi faktiskt avnjöt utomhus, eftersom vädret var helt underbart! Solen har skinit hela dagen och vi hade sannerligen tur med vädret :) Helt underbart! Till lunch åt vi en mycket god kycklingsallad. Är faktiskt inte så mycket sallader och sådant, men oj, vad god den var! :) Efter lunchen satt vi utomhus, och fick en mycket bra föreläsning om dels droger och alkohol, men också lite mer repetion från tidigare stationer, vilket alltid är bra! Vi fick också lite allmänn info av en polis, som också ytterliggare informerade kring allt om mopeder. Mycket intressant!


Sist på dagen, begav vi oss till en brandman, vid namn Göran. Där var det dags för tre olika brandövningar! Jag hatar verligen sådanna övningar, men jag gjorde självklart mitt bästa! :) Första övningen, var att lägga över en brandfilt på rätt sätt såklart, på en brinnande docka. Syster och jag hjälptes åt :) Därefter släckte vi en eld, med hjälp av en brandsläckare med skum. Lätt som en plätt! :) Sista övningen var att bege sig in i ett brinnande hus, för att hämta ut samma tygdocka, som vi la på brandfilten på. Det var en två och två-övning, så syster och jag gjorde det tillsammans :) Usch, var rädd jag var innan! Jag tänkte inte så mycket på att jag var där inne, utan på att istället klara av uppgiften. Man såg ingenting pga. all den jäkla rök! Och sen sved det som attans i ögonen! Usch! :) Men men, syster och jag klarade av uppgiften och vi fick ut dockan, ur det brinnande lilla huset :) Härligt! 

Av Sara - 9 maj 2011 15:58

 

 

Dessa tre bilder från symbolisera mitt liv just nu!!;) Vi har det underbart är hemma! Solen skiner och det är ruggigt varmt. Idag har jag varit inne i stan hela dagen, berättar mer om det senare! Nu blir det långpromenad med syster! Hörs sen ♥, puss!

Av Sara - 8 maj 2011 18:07

Förlåt, förlåt, förlåt....♥ Jag känner mig sannerligen som en dålig bloggare idag :) Ingen vidare bra uppdatering, här inte. Sorry för det! Men jag har verkligen haft fullt upp idag...!! Jag passade på att ta mig en skön sovmorgon idag, till klockan nio. Sen har det bara blivit en massa plugg idag! Embla och Troja har varit ute och njutit av vädret hela dagen, i hagen :) Goaste tjejerna! Jag har gjort matte, engelska och är faktiskt nästan hela klart med en idrottinlämning, som jag började på idag (!). Betar av sista frågan imorgon :) Vädret har varit helt underbart idag! Solen har skinit och vårvädret har varit på topp! Det är dock varit rätt blåsigt, men men :)


I eftermiddags, så tog jag mig en break från allt pluggande, och begav mig ut på en löpartur, tillsammans med systeryster! Och jäklar, vad gött det var!! :) Visst, det kändes en hel del i benen och det var grymt varmt och jobbigt, men det är bara så härligt att springa....!!!


 

 

 

Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig. Fixat benen finfina och smort in the body med Brun utan sol ♥ Lovely! Just det, efter löparturen, så passade syster och jag på att cirkelträna på altanen. Jodå, det gick faktiskt finfint :) Vi började med 5 armhävningar, sedan 5 sittups, därefter 5 upp-hopp, sedan 5 sekunders plankan och sedan 5 sekunder sittandes i 90 graders vinkel, mot ett staket. Förstår, ni? Sedan gjorde vi detta i tre omgångar, så vi gjorde varje sag tre gånger :) Såklart var vi även noggranna med att stretcha efter löparturen :)


Favvotjejerna är i Polen...♥ Och jag får ta del utav deras härliga dagar på bloggen!! Och vet ni vad? Jo, igår studerade jag tjejernas turnélista riktigt ordentligt, och såg att jag kunde ta mig till flera ställen, och gissa hur GLAD jag är över det!? :D Åh, vad det ska bli kul att träffa tjejerna igen! ♥ Jag ser sannerligen fram emot en sommar med dem...♥


Hoppas att ni mår jätte bra, allihopa och att ni har en riktigt fin söndag! Vad har ni haft för er idag? Må gott! Kramar ♥

Av Sara - 7 maj 2011 16:24

 

 

Solen skiner och vädret är helt underbart här hemma! Embla och Troja är fortfarande ute i hagen, från i förmiddags. Goa tjejerna! Dem klarar av det kanon, att vara ute nästan en hel dag. Dem är ju en såpass stor hage, leksaker, mat, vatten och varandra :) Dessa tre bilder från symbolisera lite hur det ser ut här hemma just nu :) Jag testade att lägga upp tre "bloppers" från igår, när jag filmade till videobloggen, men när jag väl lagt upp allting, så fungerade bara ljudet. Man kunde alltså inte se någonting. Jag ska testa senare igen, så hoppas vi att det funkar då :) Hoppas att solen skiner på er! Puss!

Av Sara - 7 maj 2011 13:00

Hallå!! Hoppas att ni har en fin lördag!! ♥ Åh, vilket härligt väder det är! Solen skiner och vårvädret är på topp!! Embla och Troja har precis fått komma ut i hagen, där dem stormtrivs :)


I förmiddags begav jag mig till Kinnarps skor, tillsammans med mamma och syster. Därefter åkte vi till Axel & Ebba, inne i stan. Det fick bli en snabb liten shopping-runda, vilket alltid är så himla roligt! Nästa helg blir det ev. Skövde!! :) På Kinnarps skor hittade jag ett par riktigt fina Gladiatorsandlar, som jag tycker är dösnyggt! Jag ville verkligen ha ett par bruna, som passar till det mesta. Passar tilö Jeansshorts, maxiklänning, blommiga toppar och blusar mm. Hittade ett par från märket "Duffy".


299 kr


På Axel & Ebba som ligger i stan, hittade jag också finfina saker. Dem har fått in massor av fin vårkläder, så åk dit om ni bor i närheten :) SÅ fina grejer...!! Massa vita klänningar, blommiga blusar/klänningar/toppar, enfärgade toppar och linnen och även massa snygga accesoarer...som klockor, halsband, örhängen, armband mm. Rekomenderas VARMT!! :)


Köpte en blommig klänning och en blommig topp. Båda utan band.


Klänning 198 kr och linne 139.


Linnet finns i tre andra mönster och färgkombinationer. SÅ fina...!! Märket Rut m flera.


Klänningen finns också i svart...!! Märket VILA.


Dagens shopping...!! Linne 139 (märket Rut m flera), klänning 198 (märket VILA) och gladiatorsandaler 299 (märket Duffy)


Hoppas att ni har en riktigt FIN lördag, allihopa!! ♥ Vi hörs senare, då med lite "bloppers", från när jag filmade till videobloggen som jag visade igår. Ja, det går helt enktelt fel;) Haha!! Ses då!! KRAM

Av Sara - 6 maj 2011 19:37


Bjussar på en liten videon, nu när det är fredag och allt;) Här ser ni dagens outfit!


Nu har jag precis ätit en mycket god middag, och ska alldeles strax bege mig ner till tvn för mys! Åh, vad jag älskar hemmakvällar! Tänkte att jag kunde visa lite "bloppers", eller vad det nu heter;) Ja, när jag helt enkelt filmar till videoblogg, och det går fel. Haha!! Ha en fin kväll ♥ Puss! 

Av Sara - 6 maj 2011 15:27

Hej! Hoppas att ni mår bra och att ni har en toppen-fredag! ♥ Hur är vädret hos er? Här hemma är det helt underbart! Solen skiner och det fina vårvädret, som jag saknat i denna veckan, har äntligen kommit tillbaka och jag är allt annat än nöjd!! :) Åh, vad gött det är! Att kunna sitta ute på altanen och blogga (som jag gör nu) och att sitta ute på altanen och äta mellis! Det har jag verkligen saknat dem förra dagarna, i denna veckan. Idag är det favorit-dagen FREDAG! Gött, va? :) Timoteij-tjejerna ska till Polen i helgen och jag har skickat en MASSA kramar och LYCKA TILL-hälsningar till dem på fb!!:) ♥ Bästa tjejerna som finns! Idag har jag haft en mycket härlig dag! Den börjande med, att jag imorses, inte alls var särkilt trött, när jag väl skulle gå upp och äta frukost. DET är en bra början på dagen, minsann!! :) Gillas! En god frukost med syster, innan det var dags att kila ut till E och T, göra iordning sig och hinna med att kolla datorn några minuter. Tyvärr hann jag inte med något morgon-inlägg här på bloggen, men jag lovar att det kommer så snart som möjligt!


Dagen i skolan har varit kanon! Mina fyra lektioner har rullat på bra, och jag är mycket nöjd med skoldagen :) På no:n hade jag prov på två stycken kapitel som handlar om ljud, på svenskan fortsatte jag att läsa in min "Sandor slash Ida"-bok och så diskuterade jag tillsammans med syster. Eftermiddagen bjöd på syslöjd, då jag fortsatte att virka på min amigurumi-mus, som snart är klar. Lovar att visa den när jag är klar och jag har hämtat hem den! Sista lektionen idag var so, då det bjöd på både genomgång och film.


Nu i eftermiddags har syster och jag fikat ute på altanen. HÄRLIGT! Och Embla och Trojas bur har precis blivit städat och fin. Dem är förresten ute i hagen just nu :) GOA tjejerna!


Det är så fint i trädgården nu! Alla blommor har slått ut, och det märks att det är vår :)


   

Mina goa tjejer! Embla Nea och Troja Nike ♥


 

 

Leksaksboll till E och T, som kommer från Djurshopen inne i stan.


 

Hagen har blivit STOOOOR, och det älskar både Embla och Troja! Snart ska det också köpas in en ny tunnel...!!, eftersom våran förra, är spårlöst försvunnen....:(


 

Det är varmt, solen skiner och det är VÅR här hemma!! Hoppas att ni också har det jätte gött!! ♥ Nu ska det snart klippas klor, och så ska det nog också hinnas med en långpromenad med syster sen också :) "Dagens outfit", kommer upp senare!! Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards