sarasvensson

Alla inlägg under maj 2011

Av Sara - 5 maj 2011 19:24

Nu ska jag bege mig ner till tvn, för myyys!! Det känns som det behövs, efter en lång och stressig dag i skolan :) Hoppas att ni alla mår bra ♥ Puss!

Av Sara - 5 maj 2011 18:38

Igår spenderade jag kvällen i Lundsbrunn, tillsammans med min mamma och min mormor. Mamma och jag åkte härifrån, vid fem-tiden ungefär, och mötte upp mormor i Lundsbrunn, som åkt från Lidköping. Jag har gått tjej sjuan! För fjärde året :) För er som inte känner till det, så är det en promenad på 7 km, som alla tjejer är inbjudna till, i alla åldrar :) Jag har gått flera gånger, och förra gången jag gick var för två år sedan, så nu var det dags igen! Att vara ute i naturen och samtidigt röra på sig, är någonting som jag tycker är helt underbar! Det är så härligt! Som sagt, kvällen spenderade alltså i Lundsbrunn. Vi anmälde oss och fixade iordning nummerlappar, som vi sedan satte på våra jackor.


                                75 fick bli årets startnummer!


18.45 var det dags för uppvärmning! Det är riktigt bra, att värma upp, innan en så pass lång promenad, tycker jag. Efter en härlig uppvärmning, var det dags att ställa sig tillrätta, för att starta! Vi gick och gick och gick....och hade det riktigt riktigt härligt! Vi gick till mesta dels i skogen, men också på fina ängar, men en massa blommor. Solen sken, och vädret var verkligen på topp! Härligt!




   

 

 

Jag trodde att det skulle vara betydligt jobbigare, än vad det faktiskt var. Eftersom jag både hade simmat och livräddat på idrotten på morgonen, så trodde jag att det skulle gå trögt i benen, men det gjorde det faktiskt inte! :) Det gick riktigt bra att gå, och jag höll tempo, så mycket jag bara orkade :) Banan är varje år detsamma, så självklart känner jag igen mig en hel del, vilket kan vara en fördel. Helt plötslig var jag inne på 2 km, sedan 5 km och till sist blev det 7 km :)


I mål väntades korv med bröd, och bulle och självklart prisutdelning! :) Dock hade jag ingen vidare tur den här gången, men men :) Jag gick ju eftersom jag tycker både det är skönt och roligt, och sen är det ju upplevelsen som räknas :) I mål, väntades också en massa goodiebags!


Bröd, mathavre, lotion, sportchoklad och kex choklad blåbär, innehöll min goodiebag.


Det var det, hörrni! Någon som hade gissat rätt, på att jag gick tjej sjuan igår kväll?;) Igår kväll kom jag hem vid 21.30, så det blev en snabb, men ordentlig dusch och sedan plockade jag iordning på rummet och gjorde iordning, efter kvällens lilla utflykt, innan det var dags att bege sig till sängs, och bläddra i nya SE&HÖR :) Härlig dag!


Igår hade jag förresten simning på morgonen i skolan. Det gick jätte bra! Och det var så himla roligt :) Jag simmade 22 längder på 20 minuter, och sedan var det dags för livräddning, och att hämta en 80 kg-docka på botten. Jag trodde verkligen inte, att det skulle gå speciellt bra, men sen tänkte jag, att jag verkligen ska klara det! Och det gjorde jag :) Är supernöjd över min insats, och stolt över alla andra härliga 8or, som också klarade av uppgiften kanon! Matte-prov, var det igår också och det kändes som det gick bra :) Jag måste bara säga det, igår hade jag en super BRA dag! Ingen huvudvärk heller, när jag kom hem från skolan, som jag har haft både måndag och tisdag, den här veckan. Imorgon är det fredag! ♥ Puss! Hoppas att ni har en fin torsdag ♥


Av Sara - 5 maj 2011 07:43

 

                      


     

Godmorgon! Slänger in några bilder på gårdagens outfit, som jag inte kunde visa för er igår, eftersom jag var på andra skojigheter;) Tyvärr inga blogginlägg igår, men i eftermiddag ska jag berätta vad jag gjorde och vart jag var :) Någon som vill gissa? Ni får en ledtråd! Jag var i Lundsbrunn, hmmm....vad kan jag har gjort tro ni? ;) I eftermiddag får ni veta allt!


Förresten, märkte ni att min blogg var stängd inatt? Mellan kl. 02.30 till 06.00 Eller det kanske inte var någon utav er, som var uppe så tidigt, kanske :) Min blogg och alla andra bloggar här på sidan var stängda pga. uppehåll.


Hoppas att eran torsdag börjat på bästa sätt, hörrni!! Så roligt att hinna med ett morgon-inlägg, som jag annars aldrig brukar hinna med :) Skön morgon här hemma! I eftermiddag hörs vi igen! Ha en fin dag ♥ Kram!

Av Sara - 3 maj 2011 18:54

Hej! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin tisdag! ♥ Idag är det regningt, blåsigt och kallt här hemma. Det har blåst hela dagen, och i skolan idag så haglade (!) det! Och så har det regnat nu i eftermiddag, också. Usch! Nu håller jag tummarna för sol och varmt vårväder, resten av veckan :) Idag har jag haft en mycket bra dag! I skolan så hade jag kort-dag, vilket alltid är skönt :) Jag började halv nio på morgonen, och slutade tio över tre på eftermiddagen. Min näst kortaste dag, på hela veckan! Idag har jag haft matte, idrott, resurstid, tyska och musik. På musiken, på förmiddagen, så övade syster och jag på vårat pianospel. Det är nämligen så, att nästa vecka ska hela klassen, dvs. 8B, spela en låt tillsammans. Det har vi gjort vid några tillfällen tidigare, och det är ju bara så kul! Syster och jag ska spela två/fyrahändigt på piano :) Så idag övade vi, och det så jätte bra! Det ska bli så kul!


I eftermiddags blev det en ordentlig mellis med syster, som bland annat bestod utav en god hallon och blåbärs smootihe, innan det var dags att plugga, plugga, plugga! Det känns inte som att jag gör någonting annat, än att plugga...Den här veckan har vi oerhört mycket att göra! Läxor, prov, inlämningar...Usch! Jag blir galen :) Det är så mycket, men jag antar att det är bland det sista nu, på terminen, för idag i skolan, så konstaterade vi att det bara är 25 vanliga skoldagar kvar, om man bortser från elevens val, som är nästa vecka. Snart sommarlov! :)


                  

Den här bilden tog sista dagen i London!! :) Åh, vad jag längtar dit! Det har sannerligen varit en mäktig upplevelse, och jag har varit med om så mycket på så få dagar. Det har varit så himla kul! :) Som sagt, den här GOA bilden, fick avsluta min London-resa! :)


Ha det gott, nu ska Timoteij-Johannas födelsedagspresent påbörjas!! :)


Kram Sara

Av Sara - 2 maj 2011 18:25

Hej på er! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en riktigt fin måndag! Och så hoppas jag innerligt att eran vecka börjat på bästa sätt! :) Idag är det måndag! I love it! En ny vecka, tusen nya möjligheter, men också en väldans massa nytt att göra;) Haha. I natt som jag nästan ingenting, eller jo, fast färre timmar än vad jag brukar sova. Igår kväll, såg jag på tv till 22. Jag kunde inte motstå "Det blir bättre", där kända svenskar berättar om hemska saker, som hänt i deras liv. Otroligt fint, och bra program! Igår fick vi tittare, ta del utav Magdalena Graafs historia. Som sagt, förre timmars sömn i natt. Idag gick jag upp vid 7-tiden, åt en god frukost tillsammans med syster, innan det var dags att ge dig ut till prinsessorna. Det är så skönt att få komma ut i friska luften, varje morgon! Det gillas! :)


Jag gjorde snabbt iordning mig, för att sedan få lite datortid på morgonen. Och vet ni vad!? Idag spelar Timoteij-tjejerna in musikvideon för "Het"!! Bästa, finaste, underbaraste tjejerna ♥ Jag fick höra låten för någon dag sedan, och den är ju bara för bra! Grym! Jag ser sannerligen fram emot att få se musikvideon, som släpps i slutet av månaden. Det ska bli så roligt, och så spännande!, för med världens bästa och finaste tjejer, så kan det inte bli annat är riktigt riktigt bra! :)

Idag hade jag lång-dag i skolan. Jag gick ända från halv nio till tjugo i fyra. Skönt att en utav två lång-dag är klara för veckan!:) Annars bra dag i skolan! Roliga lektioner!! I eftermiddags blev det en snabb mellis med syster, innan det var dags att plugga. Idag hann jag med båda matte och tyska, vilket var riktigt skönt! Embla och Troja har också fått vara ute i eftermiddag :)


 

 

Nu har jag precis ätit lite grann och innan det duschade jag, och gjorde iordning mig. Myskläderna är på och magen är mätt:) Det är riktigt soligt här hemma idag!, dock är det rätt kallt och näst intill snöade (!) en stund idag. I maj!? Hoppas, hoppas på riktigt fint vårväder nu, resten av dagarna i vecka :)


Slänger in en "dagens"!!


Vit klocka från Guldfynd. På andra armen bar jag fina armband, i guld och cerise, från H&M.


 

Jeanstigts från Cubus, linne från H&M och blus från H&M. Till detta, vita Converse och beige vårjacka.



        Ha en fortsatt fin dag, allihopa!, så hörs vi imorgon!! ♥ Puss!

Av Sara - 1 maj 2011 18:09

             God kvällsmat ikväll! Enkelt, nyttigt och riktigt gott:)

Av Sara - 1 maj 2011 16:40

Då var rummet rent och fint! Det har plockats iordning och dammsugits. Det var mitt söndagsstäd,det! Det är fortfarande dåligt väder här hemma. Trist. Det har regnat, men håller just nu uppehåll, och så är det jätte mörkt på himlen! Hoppas, hoppas på solsken och vårväder imorgon!:) Hur är vädret hos er? Puss!!

Av Sara - 1 maj 2011 15:41

Oj, vilken dag! Jag har haft fullt upp hela dagen och har fortfarande mycket och göra, vilket resulterar i att jag inte kan uppdatera så vidare mycket här på bloggen. Hoppas att ni mår bra och att ni har en fin söndag! ♥ Idag är det första dagen i Maj...snart sommar :) Idag tog jag mig en skön sovmorgon till 10, innan det var dags för frukost. Så fort jag var klar, tog jag ut E och T i hagen, som varit ute hela dagen. Nu regnar det dock, och det är jätte mörkt på himlen, så nu har dem fått komma in.


Jag har pluggat som en galning! Jag har tränat inför ma-provet på onsdag och no-provet på fre. Härligt och hinna med mycket, och verkligen ta vara på den lediga tiden, såhär på helgerna...!! Nu återstår dock lite läsning i både min sv-bok och eng-bok, som jag läser lite senare :) Jag och syster har suttit på altanen med massa flitar och plugg. Mycket! Nu ska jag städa rummet och sedan läsa i min eng-bok! Vi hörs lite senare ♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards