sarasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av Sara - 27 mars 2011 12:59

Det är söndag! Hoppas att ni mår bra ♥ Först och främst så måste jag ta upp en sak, angående negativa kommentarer. Här på sidan försöker jag hela tiden ha en go stämning, för att ni alla ska trivas, och då tycker inte jag att det är mer än rätt att ni är positiva och snälla tillbaka. Idag fick jag en kommentar ang. videoklippet i inlägget "Sooooliga lördag" igår. Det var en läsare, som var kritisk till att jag skrev "videoblogg" istället för "videoklipp". Jag tycker det är så onödigt och påpeka en sådan liten skitsak, istället för att vara positiv till att jag lägger upp videoklipp.


Imorses tog jag mig en skön sovmorgon till klockan elva (!). Brukar väldigt sällan hända, men eftersom det är fortfarande är konstigt med tiden, eftersom det var dags att ställa om alla klockor till sommartid imorses, så är man lite efter. Kan inte riktigt tro att klockan redan är ett. Den är ju tolv egentligt...Jaja, konstigt det där...Här hemma blåser det och är inte alls så soligt och skönt som det var igår. Det är dessutom ruggigt kallt. Brrrr!! Mamma och jag har hjälpts åt att storstäda mitt rum och moppa och greja. Innan det skrev jag en VISA-redovisning, som blev jätte bra :) Nu är det snart middag och efter det ska jag ut en sväng med E och T. Jo, förresten, jag har klippt ut lite Timoteij-bilder också :) Samma som jag visade en annan gång. Det är så att jag förstå klippte ut alla bilder och sedan klistrade jag upp alla bilder på vitt A4-papper, för att bilderna skulle bi starka och fina, så det är det jag klippt ut nu :) Jätte fina bilder! Har tänkt att göra någonting riktigt fint med dom, men jag vet inte riktigt vad....förslag?:) I eftermiddag blir det lite tyska-plugg och ev. promenad, om jag nu orkar ut i det kalla vädret....Brr!!


Ha en fortsatt fin dag, vi hörs sen!! Kram ♥

Av Sara - 26 mars 2011 19:26

 

                 



Har ätit en kanongod middag tillsammans med min kära familj och alldeles strax ska jag kila ner till tvn och duka upp och göra det sådär lördags-mysigt. Ni vet, duka upp massa gott, tända ljus och bara mysa! Härligt:) Jag har duschat och gjort iordning mig. Ikväll blir det återigen Körslaget, precis som förra veckan. Vilken kör håller ni på? Ikväll är det ju första kören som faktiskt lämnar programet, det ska bli spännande och se vilket gäng det bli...


Idag har jag haft en såndär toppen toppen dag! Solen har skinit och vårvädret har varit framme här hemma idag. Lovely! Prinsessorna har fått vara ute en lång stund på förmiddagen. Både i hagen och så passade jag på att ha ute dom på gräsmattan, så att dom fick springa liten, innan det var dags för dom att komma in i buren igen. Jag har passat på att vila och slappa, och snart är jag helt frisk!:)


Imorgon är det söndag, vilket först och främst innebär sovmorgon. Skönt! Ordentlig frukost ska det också bli och så prinsessorna ♥ Om jag känner mig ännu lite bättre, så kan det hända att jag ger mig ut på en promenad ocskå:) Vi får se, hoppas iallafall att solen är framme även imorgon! Imorgon ska jag även passa på att städa rummet, skriva en VISA-redovisning och plugga lite tyska. Lär bli en bra dag! Uppdatering här på bloggen, ja, det ska jag också försöka hinna med. Imorgon har ni som jag ser lite mer att göra, än vad jag haft idag, så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli, ska i vilket fall göra mitt bästa:) Nej, dags att springa ner till tvn! Dags för myyys!! Ha en underbar kväll ♥ Puss och Kram, så hörs vi imorgon!


Sara

Av Sara - 26 mars 2011 15:48

  Har varit en sväng uppe i affären och köpt lite gott tills ikväll. Mums!


Vad har ni för er, en sån här fin dag, som denna?:) Solen skiner fortfarande hemma och jag är precis lika glad och lycklig över vädret, som jag var innan jag skulle gå ut med prinsessorna i förmiddags ♥ Prinsessorna har fått komma in i buren igen. Dom har ätit och druckit och är riktigt trötta nu. Mina fina ♥ Härligt lördag är det här hemma!! Sol och vårväder!! Tog mig som sagt en kort liten promenad upp till affären och köpte mig lite godis tills ikväll. Då blir det mys!!


Ni missade väl inte videobloggen, som dök upp i inlägget här nedan!? Utan att ens märka, när jag filmade, så lyckades den bli väldigt lång...hela 5 min (!) Jaja, det är iallafall bättre med en lång videoblogg, än ingen alls:) Har planer på att fixa med ytterliggare en videoblogg. Är så sugen:) Kanske idag....kanske imorgon...ja, vi får se:) Puss så länge!! Vi hörs snart ♥

Av Sara - 26 mars 2011 12:01

Här hemma skiner solen och jag blir så glad över detta fina vårväder. Man blir alldeles lycklig!! Har släppt ut prinsessorna i hagen uppe på altanen. Tanken var väl att hagen skulle placeras direkt ute på gräsmattan, med eftersom inte all snö är borta än och så är det ju så kallt för dom en längre stund, så tog vi det såhär istället. Längtar verkligen tills all snö försvinner på riktigt och tills det blir varmare i luften. Tänk vad skönt det blir även för Embla och Troja, med lite härlig värme. Som jag skrev förut, så kommer snart buren at ställas uppe på altanen, istället för inne i garaget, som den stått under vintern, eftersom det varit så kallt. Jag vet att dom mår bäst av att vara ute i friska luten, så mycket som möjligt, så det kommer verkligen bli skönt för dom att bo ute snart. Och när altanmöblerna ska upp på altanen, ja, då flyttas buren ner till trädgården. Förra året när tjejerna bodde både på altanen och ute i trädgården, vaknade dom varje morgon utan solen. Så härligt, och så skönt för dom!


Idag fick jag ta på mig lite extra, för att jag inte skulle frysa. Eftersom jag inte varit ute sen in torsdags, så fick det bli en liten mjukstart idag. Verkligen skönt att komma ut i friska luften! Kaninjackan var ett måste. Solen skiner dock varmt och härligt idag, men trots det, så är det kallt i luften.


Underbart väder här hemma idag...! Solsken, men kalla vindar. Känns mer och mer som våren är påväg!!


Inte behövdes några varma vinterstövar inte, nej nej, det räckte gott och väl med gummistövlarna:)


Deras tunnel, som dom tycker om så mycket, kommer från Ö&B.


En glad Troja ute i vårvädret!


Embla passar på att äta lite ny favvomat, nämligen solrosfrön. Gott, tycker E och T.


Mina goooa tjejer!!



Japp, en videoblogg blev det också :) Hoppas ni gillar den!  


När vi var ute idag, så fick jag även syn på årets första blomma. Ja, ni läste rätt. "Årets första blomma". Haha, jag blev alldeles lycklig! Att få syn på årets första blomma, är ju verkligen ett starkt tecken på att våren är påväg, och ja, en riktigt vårblomma var det också:) Det var nämligen en vit krokus. Så fin!



Prinsessorna är ute och njuter i solen ännu. Förra lördagen var dom ute nästan hela förmiddagen. Absolut inget problem, när det finns både vatten och mat, dessutom så har dom ju varandra också... ♥ Buren har förresten också blivit städad. Syster var snäll och gjorde en insats, eftersom jag fortfarande inte känner mig helt pigg. Snäll syster jag har va!? :) Hoppas att ni har en fin lördag ch att solen lyser på er! Hörs lite senare, kram så länge!!

Av Sara - 26 mars 2011 09:42

Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott ♥ Idag känner jag mig mycket piggare, men är dock inte helt färdigställ. Tror jag behöver några dagar till på mig, att bli pigg och kry. Vaknade inte förrän nio idag. Mycket skönt! Igår blev det en sen kväll och jag somnade faktiskt inte förrän ett (!). Brukar aldrig hända, men igår så gjorde det;) Igår var det ju som ni kanske redan vet den stora Let´s Dance finalen och det blev som jag hoppades på, Jessica vann! Extra roligt är det ju såklart, eftersom både Frank och Jessica kommer från Trollhättan, som inte ligger så långt ifrån mig, men den värdiga vinnaren var helt klart Jessica. Vilken utveckling!


Idag ska jag ha en lugn och skön hemmadag. Inte göra sådär jätte mycket, utan bara vila och slappa, så att jag bli ännu mer pigg och kry:) Tror det kommer bli en bra dag! Jag har precis varit och matat prinsessorna, som precis som vanligt var pigga och krya. Det viktigaste är iallafall att dom slipper sjukdomar ♥ Det är det viktigaste! Tack och lov har jag aldrig behövt åka in till veterinären med dom och det är jag så tacksam för att jag inte behöver! Dels så kostar det ju så otroligt mycket, och sen så är det ju inte speciellt roligt om en person som betyder mycket i ens liv, blir svårt sjuk...♥ Vardaglig motion och nyttig kost, är nog det som håller tjejerna friska!! :) Idag skiner solen här hemma och det känns som våren närmar sig med stormsteg! Om en liten stund ska jag ut med prinsessorna en liten stund. Eller ja, jag ska sitta och sola mig på altanen och tjejerna ska vara i hagen, där solen lyser så underbart! Hagen står uppe på altanen än så länge, eftersom inte all snö försvunnit på marken ännu, och så är det rätt kallt också, men om några veckor ska buren upp på altanen och såsmåninom på gräsmattan:)


Ha en fin lördag ♥ Vi hörs om en stund! Stor kram ♥

Av Sara - 25 mars 2011 17:53

Finaste ni ♥, det är fredag!! Tyvärr har jag inte kunnat blogga någonting idag. Tog mig en skön sovmorgon fram till åtta-tiden. Kände att jag nog behövde det, för att bli bättre. Har till mesta dels vilat och slappat mig idag. Oerhört skönt, även om jag bara vill tillbaka till skolan nu och träffa alla underbara...♥ Idag känner jag mig bättre! Jätte skönt! Jag har inte haft lika mycket feber, som jag hade igår, inte lika mycket huvudvärk och inte lika mycket halsont. Underbart!


Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig. Har inte duschat på två hela dagar nu, eftersom jag inte ens orkat gå ner till duschen...så nu var det verkligen skönt att bli lite ren och fräsch! Har smort in mig med ansiktskräm och tagit på mig myskläderna ocskå. Härligt!


Förresten, visst har jag inte visat er att jag gjort om lite i rummet? Har fixat iordning lite grann och ändrat plats på lite olika saker, skulle man kunna säga. Jag ska snart också framkalla lite nya Timoteij-bilder, som ska komma upp på en utav mina Timoteij-väggar i rummet. Tavlan med prinsessorna på bilden ovan, fixade jag iordning i samband med att familjen och jag reste till Kläppen på Sportlovet. Som jag då skrev, så vill jag ha med mig någonting lite personligt, så en tavla med Timoteij-tjejerna och mina prinsessor var en självklarhet! Dem sex tjejerna är det bästa, finaste och värdefullaste jag har...♥


 

Idag har jag spelat in lite videoklipp till er, men ingen blev särkilt bra...men jag lovar att det snart dyker upp ett nytt videoklipp, så håll utkik! Jag vet att många av er gillar när jag videobloggar, vilket glädjer mig jätte mycket, så jag ska försöka ta mig tid till det och hinna med det så ofta som möjligt. Vad vill ni se i dom här videoklippen? Favoritplagg i garderoben, embla och troja, när jag är ute på någonting, mitt rum, eller någonting helt annat? Ni bestämmer!


Nu har jag precis ätit en riktigt god middag med min kära familj. Lite senare ikväll, närmare bestämt klockan åtta, är det dags för den stora Let´s Dance-finalen. Ska duka upp en massa gott, tända ljus och bara mysa! Härligt! Hoppas att ni har en fin fredag, allihopa och att eran helg börjat på bästa sätt! ♥ Puss!

Av Sara - 24 mars 2011 07:32

        Godmorgon på er! Hoppas att eran dag börjat på bästa sätt ♥ Idag kommer jag att vara hemma och vila upp mig, så att jag snart blir frisk. Som jag skrev igår så är det en kraftig försylning jag åkt på, med feber, halsont och huvudvärk. Usch! Brukar aldrig vara sjuk, men när jag väl blir det, så brukar det hålla i sig några dagar. Hela gårdagen låg jag i sängen och bara vilade. Jag känner mig bättre idag än igår, men jag känner mig inte alls särklit pigg...Jaja, det blir en skön hemmadag idag och massa massa vila.


Ska försöka uppdatera till er under dagen, men när man är sjuk och inte orkar så mycket, så blir det inte mycket bloggning, tyvärr, men jag ska göra mitt bästa. Några inlägg kan ni räkna med iallafall! :)


Ha en fin torsdag, allihopa! Kramar ♥

Av Sara - 23 mars 2011 21:11

             

             

             

Nya snygga grejer från H&M! Åh, vad jag älskar den affären, alltså. H&M säljer så enormt fina saker, precis i min stil, som grejerna här ovan till exempel:) Affären har alltid ett stort utbud med en massa fina plagg, kosmetik, skor och annat. Toppen bra!


På påsklovet är det London med familjen som gäller och oj, så roligt det ska bli! Ska bli så spännande att se en ny storstad. Stockholm har jag varit i två somrar. Ska bli fräkt att flyga och åka till ett engelsk-talat land. Massa shopping kommer det också bli! :) Ska kolla väskor, skor, smycken och kläder. Dessutom är det ju så mycket billigare där än här hemma i Sverige, så mycket shopping kommer det allt bli;) haha!


Nu ikväll har jag slappat och vilat upp mig. Har sett tv4s "Sveriges mästerkock". Tyvärr har jag åkt på en kraftig försylning, så imorgon tvingas jag tyvärr vara hemma :( Känns som det är det bästa, när jag har halsont, huvudvärk och feber. Jaja, det kommer ju iallafall att bli bättre :) Det är en sak som är säker! Hoppas att ni haft en mysig kväll ♥ Kram och godnatt, så hörs vi imorgon :)

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards