sarasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av Sara - 15 mars 2011 19:36

Ikväll är det säsongsstart av "Huset fullt av hundar" klockan 20.00 i svt1. Hundälskare som jag är, så tänkar jag inte missar det här programet, som jag tror kommer vara riktigt bra :) Claudia Galli är programledare för programet. Grym tjej! Ni missar väl inte? :) ettan, 20.00 Ha en fin kväll!! Puss ♥

Av Sara - 15 mars 2011 19:10

                     Orkidé, min favoritblomma :)  bild från google


Idag har jag haft en helt vanlig tisdag. Jag har varit i skolan från halv nio till tio över tre. Skoldagen bjöd på många roliga lektioner. Härligt! Jag hade bl.a musik, som jag gillar så mycket. Syster och jag spelade upp för våran musiklärare på bas :) Gick kanon! För er som inte vet, så håller vi just nu på med att testa och spela en massa industrumet. Gitarr, piano, elbas och trummor. Jag har hunnit med att spela upp på alla, så nu ska jag välja ut några utav dessa och koncentrera mig lite mer på:) För ett högre betyg, helt enkelt. Jag tycker verkligen det är kul med musik! Jag har sjöngt i kör när jag var mindre, jag har spelade piano och spelar lite gitarr också:) Så roligt, och dessutom är det ju underbart kul att spela tillsammans med några andra! Några tjejer som jag tycker är grymt duktiga och musikaliska det är mina älskade favorittjejer i Timoteij!! ♥ Vad annars?;) Haha, mina älskade tjejer! ♥ Dem är världens underbaraste, jag lovar! Jag har haft turen att träffa dem 5 gånger under förra året och minst lika många gånger ska det bli även i år! :) ♥♥

                             bilder på favorittjejerna, från google


På tal om favorittjejer:) Jag jobbat just nu för fullt med en sv/SO uppsats, som jag ska vara klar med på fredag. Då ska den vara färdig och inlämnad. Och vet ni vad? Jag är klar!! När jag fick beskrivningar och en hel genomgång på hur man skulle skriva, vad som förväntades utav en och framför allt vad som krävdes, som kände jag att det inte alls skulle bli särkilt lätt. Men efter att jag börjat lite smått och jobba, så kändes det mer och mer bättre. Och nu sitter jag här, flera dagar innan inlämningen med ett färdig uppsats! Det känns underbart! Och det, det är ett tecken på att man klarar allt. Man klara så mycket mer än vad man tror! Har man bara den rätta inställningen och tänker man bara positivt och gör sitt allra allra bästa, så fixar man allt! Jo, jag ska skicka min färdiga uppsats till min pappa imorgon, som i sin tur skriver ut på sitt jobb och tar med hem till mig. Nu när det ändå är dags för utskrift igen, så passade jag också på att skriva ute lite nya fina Timoteij-bilder :) Det är så roligt! Det är ju bara det, det är ju enormt svårt att välja ut bilder! Det är det som är problemet. Tjejerna är ju så vackra på alla bilder dem är med på...♥ Riktiga skönheter!


I eftermiddags har jag suttit med det sista på min uppsats och nu har jag precis tagit med en snabbdusch. Innan det var jag ute med prinsessorna ♥ Mina fina tjejer, som jag är så glad över att jag har! Och så blev det en god middag med mamma och syster nu ikväll :) Härligt! Vi hörs snart, puss!

Av Sara - 14 mars 2011 18:40

                                               vackra Lidköping!


                            två bilder från förra helgen :)


Idag har jag haft en lång dag i skolan. Från halv nio till tjugo i fyra. Dagen har bjudit på en massa viktiga och lärorika lektioner, så det var bara att kämpa på. Ungefär kl. fyra i eftermiddags, kom jag hem. Trött efter skoldagen. Syster och jag åt mellis innan det var dags att sätta sig och plugga. Jag började med ty-läxan tills imorgon och så har jag hunnit med en massa på min SO/sv-uppsats!! Underbart! Jag är nästan klar!! :D Har varken hunnit med promenad eller prinsessorna idag...hoppas på att få hinna med det imorgon istället! :)


Vad har ni haft för er idag? Ikväll blir det sista delen av "familjen annorlunda" och vila, slapp och mys framför tvn. Gött! Ha en fortsatt fin dag, allihopa! ♥ Hoppas att eran vecka börjat på bästa sätt! Ni missar väl inte när jag sumerar Mello-finalen i inlägget här nedan? :) Puss!

Av Sara - 13 mars 2011 18:58

Igår var det äntligen dags för den stora Mello-finalen med alla grymt duktiga artister, som tagit sit ända till final. Och vilket startfält det var! Duktiga artister och bra låtar. Nu är det dags att sumera gårdagens magiska kväll!

                           Brolle, Danny, Eric, Swingfly och The Playtones


                      Grymma programledare, Rikard och Marie


Vad tyckte ni om kvällens artister och låtar? Hade ni någon eller några favoriter som ni höll lite extra på? Innan finalen, trodde jag att det skulle bli Sanna, Eric och Danny i toppen och i botten Nicke, Brolle och The Playtones.


1. Danny-In the Club- Jag tycker att låten är helt okej, men inte mer...Energin och glädje, som Danny bjuder på, på scenen är ju helt magalöst! Att sjunga en låt, samtidigt som man dansar som Danny gjorde, det är inte helt lätt, men Danny, han klarade det galant:) Snygg outfit och början på låten är ju så bra! Hur höga toner kan denhär killen ta egentligen!? Grymt!


2. Sara Varga-Spring för livet-Fina fina Sara. Att skriva en låt, alldeles själv, som dessutom berör, är en konst. Den här tjejen klarar det galant och berör ända in i hjärtat. Hon sjunger om någonting som någon annan aldrig sjung om i Melodifestivalen. Det är grymt, tycker jag! Jätte fin röst och vacker klänning!


3. The Moniker-Oh my god!- Jag kan inget annat än att gilla denna pajas, alltså!! Han är ju för grym! Här har vi verkligen någon som kör sin egen stil och det är så underbart! Hela konceptet, med allt på scenen, kläderna, låten, rullbandet, ja, allt hänger bara ihop så bra. The Moniker is very good! :)


4. Brolle-7 days and 7 nights- Grymma Brolle!! Han har också en egen stil, vilket jag verkligen uppskattar. Jag tycker att låten är bra och hans scennärvaro och energi på scenen, är heller inget att klaga på. Snygg outfit, som passar bra till låten och han sjunger ju görbra, dessutom!!


5. E det fel på mej-Linda Bengtzin- Schlager-Linda! Jag kan inget annat än gilla denna härliga tjej :) Låten är jätte bra, tycker jag. Det är så mycket schlager, så det är inte klokt! Jag tycker dock att hennes klädval, var under all kritik...


6. Nicke Borg-Leaving home- Kul med en skräll-finalist i Globen, tycker jag :) Bra låt, speciellt refrängen, men kläderna kan jag inte riktigt förstå mig på...


7. Me and my drum-Swingfly- Här har vi någon som också har skrällat till sig en final plats :) Swingfly!! Jag tycker att låten är grymt bra. Roligt dessutom, med flera olika musik stilar. Låten bjuder ju både på popigt schlager och coolt rapp. Grymma Christoffer Hiding, som sjunger i refrängen, är ju så braaa!! Trum-tjejerna passar också in perfekt på scenen, med tanke på låtens namn :)


8. I´m in love-Sanna Nielsen- Vackra, begåvade Sanna! Jag tycker att hennes låt är riktigt riktigt bra. Det är äkta schlager! Att hon skippade jackan igår, var ju kanon :) Jätte fina skor och klänningen, så vacker! Såg ni att hon hade bytt klänning? Jätte fin, var det iallafall :) Det runda rullbandet är ju så häftigt i hennes låt! Grymt!


9. The king-The Playtones- Roligt med lite annan musikstil i festivalen. Jag tycker annars att just dansband passar bättre på dansbanorna runt om i landet, än i Melodifestivalen, men det tycker jag inte när det gäller The Playtones :) Jag tycker att dem passade utmärkt i en stor final, som denna. Så grym låt!


10. Popular-Eric Saade- Grymma Saade! Jag kan inte förstå mig på hur han kan dansa som han gjorde och samtidigt sjunga låten!? Så grymt!! Han bjuder på så mycket glädje och energi på scenen, och det är så otroligt kul att se!! Och så dansarna, grymma dem också!! :)


Mina egna favoriter i finalen var Sanna, The Moniker, Eric och Danny :)


Men det blev som dem flesta hade trott, förhands-tippade och 19 år gamla Eric Saade stod som vinnare av Melodifestivalen 2011 igår kväll. Värdig vinnare!


Shit, vilken spännande final det var! Dem internationella jurygrupperna och svenska folket tyckte faktiskt någolunda lika, att det var Eric som skulle stå som vinnare. Ni har väl inte glömt att han medverkade även förra året? :) Japp, spännande final och en värdig vinnare, ja, det bjöd gårdagens kväll på. Melodifestivalen är verkligen en program som jag är en trogen tittare utav!! Det är mitt absoluta favorit-program :) Det är så roligt och det är så mycket duktiga artister och bra låtar med!!


GRATTIS ERIC!!!!!! Nu håller vi alla tummar och tår för att det går bra för honom i Dusseldorf!!

Av Sara - 13 mars 2011 18:35

Förlåt...♥ Idag har jag haft så mycket att göra, att jag inte haft någon tid till bloggen. Vissa veckor har jag inte alls mycket att göra, då jag också hinner med er mycket och vissa veckor har jag jätte mycket att göra och då blir bloggen lidande av det, tyvärr. Jaja, nu ska ni iallafall få en uppdatering från dagen:)


Jag kallas själv min dag "plugg-söndag", för det är ungefär det jag hållit på med idag. Jag har hunnit med att skriva mycket på min Sv/SO-uppsats, jag har gjort no-läxan till kommande veckan och så har jag pluggat tyska till kommande veckan. Härligt att hinna med mycket! Idag blev det också en mycket god middag här hemma med familjen:) I förmiddags var jag ute en sväng med prinsessorna, i det slaskiga vädret. Jag vill ha våååår!! Det är ett enda slaskigt väder ute nu, trist. I eftermiddags tog jag mig en skön promenad. Alltid skönt att komma ut i friska luften och röra på sig! Ja, dagen har varit riktigt riktigt bra! Vad har ni haft för er idag?:)


Nu sitter jag och kollar på "Melodifestivalen, dagen efter". Riktigt kul:) Final-snack kommer strax!! :) Har ju inte hunnit med det idag, så det får ni snart ta del utav :) Puss!! Hoppas att ni har en underbar söndag ♥

Av Sara - 12 mars 2011 19:15

                



Nu är det snart dags!!! Om mindre än en timme är det dags för den stora finalen i Globen!! Nu ska vi heja och rösta! Vi ska skicka en representant till Eurovision, vem blir det? Det får vi se ikväll. Klockan 20 i ettan!! Puss och ha en magisk kväll!! ♥


Imorgon blir det final-snack och så bjuder jag på min alldeles egna "tycka till-hörna" om finalen. Missa inte det!

Av Sara - 12 mars 2011 16:52

               

Härliga, underbara lördag!! ♥ Åh, så skönt det är att vara ledig! Idag har jag hunnit med mycket. Falköping och Skara på förmiddag, middag med familjen och nu har jag precis städat av rummet. Innan det var jag ute en lång stund med prinsessorna och innan det blev det en 5 km långpromenad med mamma:) Häääärligt!!! Ikväll blir det dessutom Mello-final, lovely! Hoppas att ni har en riktigt bra dag, allihopa!!♥


I inlägget nedan kan ni läsa allt om min förra helg. Bjuder också på massa bilder, så glöm inte att kika in det:) Puss!

Av Sara - 12 mars 2011 14:15

Nu ska ni få ta del utav förra helgen, som ägde rum i underbara vackra Lidköping. Jag och min syster sov hos min mormor från fredag till söndag och vi har verkligen haft det jätte härligt! Det är så roligt at vara där. Dels att träffa min mormor, men också för att staden betyder så mycket. Lidköping är bäst!

Har haft så mycket i skolan den här veckan, vilket betyder att det blev lite sent med det här inlägget, men jag hoppas det är okej :) På fredag eftermiddag, när syster och jag hade slutat skolan, så kom mormor hit. Vi fikade och packade iordning det sista, innan vi begav oss mot Lidköping.


På fredagen tog vi oss även en skön promenad och på kvällen blev det en god middag och mys framför tvn och Let´s Dance. Lovely! Dagen därpå, gick vi upp lite tidigare, för att åka iväg till stan för en liten shoppingrunda. Lilla Falköping, har ju inte så jätte mycket affärer, om man jämför med Lidköping, så en sväng i affärerna är ett måste:)


               

               

               

Jacka Vila, kängor DinSko, jeanstights Cubus, vantar KappAhl och tubhalsduk H&M


På lördag eftermiddag begav jag mig, tillsammans med syster, ut på en lång och härlig cykeltur till vackra Råda Mosse. Det var faktiskt första gången i år, som jag cyklade. Mycket härligt, var det iallafall! Dessutom är det så otroligt vackert!


                                       

 

På lördag kväll blev det en god middag, innan vi satt bänkade framför tvn för att se Melodifestivalens andra chansen. Oj, så spännande det var! Alla artister som deltog, var ju så grymt duktiga! Ni har väl inte missat när jag tycker till om den kvällen?


Söndagen var vår sista dag i Lidköping, så vi gick upp rätt tidigt även då, för att ta vara på dagen så mycket som möjligt och på bästa möjliga sätt! Vi började vår dag med en en cykeltur till Skogshyddan, så vi promenerade ner till sjön, för att sedan promenera på isen. Vi promenerade också en lång stund i skogen. Så härligt!


                  

                        

                         

   

På eftermiddagen tog vi oss en lång och härlig cykeltur till Råda Mosse igen. Solen sken och det var ett riktigt fint väder! Sent på eftermiddag kom mamma och pappa för att hämta oss och för att åka hem till Gudhem igen. Jag älskar verkligen att vara hos min mormor! Det är så underbart ♥ 


Hoppas att ni har en fin lördag, allihopa!♥ På förmiddagen idag var jag inne en sväng i stan och så var jag i Skara. Nu har jag precis ätit middag och ska nu fortsätta med min so/sv-uppsats och efter det blir det prinsessorna:) Puss!                      


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards