sarasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av Sara - 11 mars 2011 22:01

Förra helgen var jag hos min älskade mormor, som bor i Lidköping. Innan jag åkte dit, så lovade jag er att ni efteråt skulle få ta del utav allting här på bloggen :) och självklart håller jag det jag lovat! Imorgon ska ni få massa bilder från förra helgen, som var helt underbar :)


                     

Hoppas att ni har en underbar fredagkväll! ♥ Här hemma väntas snart utröstning i Let´s Dance. Vem håller ni på? Jag håller tummarna för Jessica :) Puss, så hörs vi imorgon!!

Av Sara - 11 mars 2011 19:06

Åh, så skönt med fredag:) Idag har jag haft en mycket bra dag i skolan. Varje fredag slutar jag tio över två, vilket är jätte skönt:) Många roliga lektioner idag, dessutom. Det gillas! I eftermiddags gjorde jag först iordning lite mellis till syster och mig innan vi begav oss ut med prinsessorna. Eftersom vi haft så mycket i skolan den här veckan, så har dem inte fått komma ut varken måndag, tisdag, onsdag eller torsdag, men idag så :) Vi var ute en lång stund med dem i snön, storstädade buren och gjorde dessutom iordning i prinsess-hörnan, så nu är det riktigt rent och fint inför helgen:) Underbart! I eftermiddags har jag också suttit med min so/sv-uppsats. Jag tycker det är roligt att skriva och att göra det snyggt och prydligt, så att skriva en uppsats är verkligen ett arbetssätt som jag gillar :)


Nu har jag precis ätit middag med min fina familj och innan det tog jag mig en snabbdusch och gjorde iordning mig. Ikväll blir det mys framför tvn och ett av mina favorit program, Let´s Dance. Det kommer bli en toppenkväll! Vad har ni för planer på kvällen? Nu blev det en hel del text i det här inlägget, ser jag, så jag bjussar på lite fina bilder :) Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa och så hoppas jag att ni får en fin kväll! ♥ Puss!!

     

Av Sara - 10 mars 2011 18:58

  Idag har det snöat och snöat och snöat. Snön har vräkt ner och det har varit riktigt kallt och blåsigt! Usch, jag vill ha våååår! Jag gillar faktiskt snö, men nu är jag en aning trött på det, faktiskt :) Senare i eftermiddags regnade det istället...hmmm....ja, tråkigt och konstigt väder.


Idag har jag haft en lång dag i skolan. Jag kom inte hem förrän tjugo i fyra, vilket är oerhört jobbigt. Det blev mellis direkt när jag kom hem och efter det massa plugg. Idag har jag fokuserat helt och hållet på min so/sv-uppsats, som ska vara klar om en vecka. Jag planerar väl och ser till så att jag hinner med lite varje dag. Det är nog det bästa, tror jag. För visst vill man inte sitta kvällarna innan? Prinsessorna har inte fått komma ut någonting på hela veckan, pga. att jag haft så mycket i skolan. Vissa veckor har jag nästan inga läxor, då dem får komma ut lite varje dag, men tyvärr är det vissa veckor, då tiden inte räcker till, som denhär veckan till exempel. Imorgon har jag kort-dag och slutar redan tio över tre. Sköööönt!! Eftermiddagesn ska jag spendera ute med prinsessorna, då deras bur ska städas och så ska jag fortsätta med so:n :) Imorgon berättar jag om mina helgplaner :) Hoppas att ni har en fin torsdag! Puss ♥

Av Sara - 9 mars 2011 18:39

Är det någon av er som älskar smoothie, precis som jag? :) Jag tycker det är så friskt och gott och dessutom är det ju jätte nyttigt. En riktig energi-kick! Jag gör smoohtie flera gånger i veckan till mellis och det är ju så gott! Jag tror jag har lagt ut receptet här på bloggen förut, men det var isåfall väldigt väldigt längesen, så nu kommer det igen:)


Ingredienser du behöver:


* 1-2 bananer (en banan per person)

* frukt eller bär (finns att köpa i småkartonger på ICA)

* mild yoghurt


Du behöver också en mixer, gaffel, skärbräda, bunke.


Gör såhär:

1. Skala 1-2 bananer och mosa dem med en gaffel på en skärbräda.

2. Häll sedan i bananmoset i en bunke.

3. Värm dem frusna bären eller frukterna i micron en liten liten stund. (Om det är färska frukter och bär du använder dig utav, så behöver du inte värma)

4. Häll i bären och frukterna i bunken och mixa sedan samman till en jämn smet.

5. Efter att du mixat klart ordentligt, häller du i mild yoghurt (hur mycket du vill) Tips! Desto mer du häller i, desto mer smoothie blir det. Om du är rädd att det ska smaka för mycket yoghurt, så sockra i lite när du är klar eller häll i mer frukt och bär.                  

Sånna här förpackningar med frukt och bär, finns i dem flesta ICA-affärer. Jag har alltid hemma några förpackningar, så att det alltid finns, när man vill slänga ihop en smarrig smoothie :)


En av mina hallon-smootihes, toppat med blåbär och hallon.


Smoothien jag gjorde idag, med massa goda frukter och bär.


Lycka till!!

Av Sara - 9 mars 2011 18:33

Hoppas att ni har en fin onsdag, allihopa! ♥Idag har jag haft en kort dag i skolan, vilket alltid är skönt. Har hunnit med en massa, vilket känns jätte bra, nu när helgen närmar sig:) Förra veckan och den här veckan har gått så fort! Visst, denhär veckan är ju inte över än, men imorgon är det ju redan torsdag! Det går fort. I eftermiddags gjorde jag en toppen-god smoothie till syster och mig bestående av bl.a hallon, blåbär, vindruvor, banan och ananas. Mycket gott! Snart kommer mitt smarriga smoothie-recept, så missa inte det :)


I eftermiddag har det också blivit mycket plugg. Har hunnit med både no och so. Skönt! Imorgon har jag lång-dag i skolan och kommer inte hem förrän tjugo i fyra...önskar er en underbar kväll! ♥ Puss!!

Av Sara - 8 mars 2011 18:59

Nu är det dags att sumera andra chansen, som ägde rum i Sundsvall i lördags:) Eftersom jag sumerat dem fyra deltävlingarna, så ska vi ju självklart inte missa andra chansen och på lördag, ja, då blir det den magiska finalen jag tycker till om:)

Dessa underbara och otroligt duktiga artister medverkade i andra chansen i Sundsvall, i lördags. I år tycker jag att det varit med så många bra låtar och andra chansen var ju så spännande! Jag tyckte alla skulle gå vidare, eftersom jag tycker alla är bra;) Men självklart hade jag mina favorit :) Det ska man ha, tycker jag!


Love Generation-dem fina, duktiga tjejerna, Melanie, Mikaela, Cornelia och Charly bjöd på lika mycket glädje och energi som vanligt. Det gillar jag verkligen! Riktigt snygga kläder och vilken jätte bra låt!! Go girls!


Loreen-grym tjej, tycker jag! Hon har en jätte fin röst, men låten tyckte jag inte var på topp....skulle mer än gärna hört en liten bättre låt. Annars snygg frisyr och coola kläder.


Shirleys Angels-Bra låt och snygga scenkläder! Det här med tre tjejer i en grupp är väl inte jätte vanligt i Sverige, va? Det är väl mest grupper mer fyra styckna? Snygg koregrafi!


Linda Pritchard-Denna vackra tjej! Oj, så duktig hon är! Jag tycker verkligen om låten, så himla fin! Jag tycker också att låten passar henne och hennes röst. Jätte fin klänning.


Sara Varga-Duktiga Sara! Kul tycker jag, med en låt i sin egen stil. Det blir eget och det blir grymt cool! Vackert på scenen med en lirare på gitarr, fina Sara och så den fantastiska låten! En värdig finalist :)


Pernilla Andersson-jag gillar låten! Och jag gillar Pernilla :) Så fin tjej och så underbar låt! Snyggt på scnenen!


The Moniker-Idol-Daniel i The Moniker. Gryyym låt! Allt på scenen, i låten, outfit, människorna på scenen, ja, allt hänger ihop så bra, tycker jag. Det är så genomtänkt alltihop. Återigen en värdig finalist :)


Jenny Silver-Äkta Schlager :) Klänningen är vacker och låten är så otroligt bra, tycker jag.





Av Sara - 7 mars 2011 17:24

Såhär har min eftermiddag sett ut. Ungefär. När jag hem från skolan, sent nu i eftermiddag, fixade syster och jag iordning en god mellis, bestående av bl.a smoothie, som vi båda älskar:) Även idag blev det en smarrig blåbär och hallonsmootihe. Efter det, tills nu, har jag suttit med tyska och engelska. Jag har tyska-läxa tills imorgon och engelska-läxa tills på onsdag. Glosor i båda läxorna, och det är ju inte jätte svårt att träna in:) Det är bara att plugga, öva, repetera, plugga, öva, repetera...så sitter det snart:)


Om en liten stund ska jag syster och jag ut på promenad. Jag har suttit inne en hel dag, utan att vara ute speciellt mycket. Jag har också haft värsting-huvudvärk, vilket jag inte brukar ha speciellt ofta...men måndagar är så otroligt jobbiga! Jaja, hoppas att ni har en underbar måndag och att eran vecka börjat på bästa sätt! ♥ Vet ni vad jag ska bjuda på imorgon? Jo, det blir min lilla tycka till-hörna med andra chansen-snack från i lördags. Puss!

Av Sara - 6 mars 2011 18:50

Nu är jag hemma. Jag har haft en underbar helg i härliga, vackra Lidköping. Hoppas också att ni haft en bra helg ♥ Det har självklart varit tråkigt och väldigt annorlunda att inte blogga på en hel helg, men så fort jag har ordentligt med tid, så ska ni få ta del utav min minst sakt härliga helg :) Det låter väl bra? Har fotat en hel del, så även massa bilder ska ni få:) Vad har ni hittat på i helgen?


När jag kom hem idag, nu sent på eftermiddagen, så var jag först ute en sväng med prinsessorna, innan jag begav mig in för att duscha och göra iordning mig. Nu har jag precis ätit lite och ska strax börja packa upp allt. Ikväll är det underbara "Solsidan" som gäller!! Lovely! Ha en fortsatt fin helg, underbara ni! Kraaam!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards