sarasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av Sara - 4 mars 2011 11:11

Är hemma på en liten matrast, nu innan maten, så jag passar på att säga hejdå till er. Om några timmar, efter att jag kommit hem från skolan kommer kära mormor och hämtar upp mig och syster, innan vi beger oss mot vackra, underbara Lidköping. Kika in inlägget här nedan, så kan du läsa om mina planer för helgen:) Jag kommer som sagt befinna mig på en plats som jag älskar, vila upp mig och slappa, vara ute mycket i naturen, göra en massa roliga saker,sova länge på morgonen, inte ha någa måsten och et bästa av allt, inte plugg något. Prinsessorna är hemma och mår bäst utav det. På söndag får jag pussa och krama på dem igen ♥


Jag hoppas att ni har en underbar fredag, så hörs vi på söndag igen! ♥ Ha nu en riktigt go helg! På söndag är det full fart på bloggen igen:) Då ska ni bla. få ta del utav massa bilder från min helg, nya inlägg, kanske några videobloggar;) och massa annat kul! Då ska jag även sumera "andra chansen" i Melodifestivalen, som äger rum imorgon. Då är min egen lilla tycka till-hörna tillbaks:) Ha en underbar helg, så hörs vi på söndag!!


Massa kramar♥

Sara

Av Sara - 4 mars 2011 08:00

                           

             Vi önskar er en underbar dag!! Stor kram från oss♥

Av Sara - 3 mars 2011 19:56

      Imorgon eftermiddag, direkt efter att jag slutat skolan, kommer min kära mormor hit och hämtar mig och syster. Vi ska spendera helgen hos hennes, där hon bor i underbara, vackra Lidköping. Jag blir glad av att vara där. Det är så härligt att bara komma ifrån allting, inte behöva stressa upp sig för en massa saker som händer på hemmaplan och bara vila och ta det lungt. Det behöver vi alla, så jag jag tycker att alla borde ha en sådan mys-helg:) Att bara komma bort från allting och ta nya tag. Just nu är det väldigt mycket i skolan, vilket gör att man fokucerar så mycket på det, och kanske glömmer bort att ta hand om sig själv.


I helgen kommer jag vila och ta det lungt, umgås med två personer som betyder otroligt mycket för mig, min syster och min mormor♥, jag kommer hitta på en massa saker som jag älskar att göra, mysa, ha det trevligt, vara ute mycket i naturen och befinna mig på en plats som jag älskar. Jag kommer inte alls att plugga någonting i helgen. Jag tror att det är extremt viktigt att man kan släppa läxor och plugg någon helg. Det ska jag göra denhär helgen:) Jag vet att jag kommer att ha det så otroligt härligt och underbart, och det vet jag att mina prinsessor också kommer att ha♥ Jag ska visserligen vara borta ifrån dem i två dagar, men dem mår bäst över att vara hemma. Jag tror att det är nyttigt att vara ifrån varandra ibland och verkligen längta efter varandra.


Jag kommer inte ha tillgång till någon dator i helgen, vilket gör att jag inte heller kan blogga och uppdatera för er. Jag tycker det är otroligt skönt att slippa datorn i några dagar. Visst, självklart är bloggning bland det bästa jag vet och det är något jag verkligen älskar♥, men ibland är det nog också viktigt att släppa det i några dagar. Mitt liv är till stor del uppbyggd med bloggen. Jag är van vid att skriva varje dag, och när jag inte gör det, så är det naturligtvis väldigt konstigt och ovant, men det kan nog vara nyttigt det med. Ni är underbara, det ska ni veta!! Dethär är mina fantastiska planer för helgen:) Visst låter det härligt?


Hinner nog krama om er, innan jag åker imorgon:) Men vet ni? Jag är ju bara borta i två dagar, så på söndag blir det full fart här på bloggen igen:) Puss!!!

Hoppas att ni har en underbar kväll. Nu fick ni iallafall ta del utav mina "helg-planer". Kram och tack för idag!!♥♥♥ Vi hörs imorgon!


xx,

Sara

Av Sara - 3 mars 2011 19:38

Just nu håller jag på och packar iordning det jag ska ha med mig imorgon, och är nästan helt klar:) Eftersom jag inte ska vara borta så jätte länge, utan bara över helgen, så behöver jag heller inte packa ner så jätte mycket, vilket kan vara skönt. Just det, jag ska även liveblogga för er om några dagar:) Det missar ni inte, va? Håll utkik här på bloggen, så berättar jag när det kommer bli:) Ha en mysig kväll, alla!! ♥

Av Sara - 3 mars 2011 19:06

            Klocka från Guldfynd och nyinköpta armband från H&M


        

Jeans från ginatricot, blus från H&m och linne från H&M. Det var dagens outfit, det :)


Idag har jag haft en bra, men lång dag i skolan. På måndagar och torsdagar går jag ända till tjugo i fyra, vilket är otroligt jobbigt, men det är bara att bita ihop och kämpa på:) I eftermiddags blev det först god mellis med syster, bla. hallon och blåbärs smootihe, innan det var dags för tyska-plugg. Efter det blev det promenad och sedan storstäd av prinsessornas bur.


Jag städar ju alltid buren på fredagar, men imorgon eftermiddag kommer min mormor och hämtar mig och syster. Vi ska vara där över helgen, mysa och bara ha det trevligt och härligt:) Berättar mer om det lite senare eller imorgon! :) Nu måste jag packa!! Puss, hoppas ni har en bra dag! ♥ 

Av Sara - 2 mars 2011 19:10


Många av er vill att jag bjuder på lite mer videoklipp/videobloggar, så här kommer ett på prinsessorna, efter att jag varit ute med dem i helgen:) Puss! 

Av Sara - 2 mars 2011 18:44

Hej, allihopa! Hoppas att ni har en underbar onsdag♥ Idag har jag bla. varit inne i stan på en yrkeslivsmässa, vilket var oerhört intressant. Jag har också haft matte-prov, vilket gick bra:) Ni höll tummarna, va? :) Nu i eftermiddag har syster och jag pluggat no, en massa massa no har det blivit;) Och efter att det var klart var vi ute på långpromenad och gick nästan en halvtimme. Duktigt, va? Och efter det så var vi ute en sväng med prinsessorna. Nu har jag precis duchat och ätit middag och ska lite senare bege mig ner till tvn för myyyys:) Ha en fortsatt fin dag!! Puss!

                             

                        bild från när jag var hos mormor för några veckor sedan:)

                  Snart ska ni få videoklipp på prinsessorna:) Det missar ni väl inte?♥

Av Sara - 1 mars 2011 19:11

 

Fina ni, hoppas att ni har en underbar tisdag och att den nya månaden börjat på bästa sätt♥ Idag har jag haft en jobbig dag. I morses for jag upp klockan sju, för att säkert hinna med allt på morgonen, ni vet, det är ju en hel del och göra:) Och så hatar jag att stressa! Det är bland det värsta som finns! Bättre är det att gå upp säkert i tid:) Iallafall, klockan sju var jag uppe och åt frukost, innan jag for ut till prinsessorna, för att sedan gå till skolan. Idag har jag bla. haft musik, vilket jag tycker är roligt:) Jag spelade upp på piano idag och det gick kanon bra! Jag har också blivit bjuden på tårta idag:) 7A på min skola har nämligen vunnit någonting som heter "Mattemästarna", stort grattis till dem!


Nu i eftermiddag har jag ätit mellis med syster, då hon gjorde iordning goda mackor och jag gjorde en god hallon & mango-smootihe:) Det har blivit en massa plugg även idag. Har dock en ganska lung läx-vecka, vilket är oerhört skönt. Men imorgon har jag faktiskt matte-prov, så det har jag ägnat mig åt idag:) Ni håller tummarna för att det går bra,va?:)


Imorgon ska jag på yrkeslivsmässa i stan på förmiddagen och sedan är jag i Gudhem på eftermiddag. Lär bli en bra dag! Vad ska ni hitta på imorgon? Ha en fortsatt fin tisdag♥ Kraaam!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards