sarasvensson

Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Sara - 1 januari 2011 14:19

2010 drog igång med ett vintrigt januari, då jag började skolan igen efter jullovet och mamma fyllde år.



Februari bjöd på ett härligt sportlov uppe i Idre och en mysig "alla hjärtans dag".


I mars tog jag hål i öronen, hade påsklov och så var jag och såg musikalen "Dirty Dancing" i Falköping.


I april fortsatte påsklovet och jag firade påsk hos mormor, lackade tänderna på folktandvården och träffade grabbarna i Scotts.


I maj träffade jag timoteij för första gången, var och shoppade i skövde, var hos farmor och farfar, min bror hade namnsdag och så hade jag elevens val i fyra dagar.


Juni bjöd på den första sommarmånaden. Då slutade jag skolan och sommarlovet började, var på Liseberg och min bror tog studenten.


I juli träffade jag återigen mina favorit-tjejer, då i Götene, en av mina kusiner fyllde år och jag och mamma hade namnsdag.


  I augusti träffade jag timoteij två gånger, en gång i falköping (bilden) och en gång i lidköping, jag sov hos mormor, min syster hade namnsdag, en av mina kusiner fyllde år, min pappa fyllde år, jag och syster fyllde år och skolan började.


September bjöd på den första höst-månaden, träden ändrade färg och prinsessorna var höst-glada.


I oktober fyllde min fina kompis Sanna år så hade jag höstlov, då jag bl.a sov hos mormor med syster.


I november åkte jag och mamma till Tibro, och jag fick träffa mina favorit-tjejer för femte gången. Lycka!, pappa hade namnsdag och kompis Madde fyllde år.


December bjöd på en vacker vintermånad, min bror och min mormor fyllde år och jag firade jul och nyår.


Vill passa på att tacka er för det gågna året! ♥ Det har betytt massor att få så många läsare på en och samma gång, tusen tusen tack! Det är så roligt att ni besöker mig och vill följa mig i min vardag och jag ser fram emot ett 2011 med er!


Tack för att ni är mina läsare ♥

Av Sara - 1 januari 2011 12:18

Nu ska jag äntligen berätta om min nyårs-helg och visa massor av bilder. Eftersom jag inte kunnat blogga på drygt två dagar, så blir det här och nu ett riktigt sara-inlägg, som jag hoppas att ni uppskattar. Jag håller det jag lovat, har jag inte bloggat på några dagar, ja, då blir det helt enkelt ett långt inlägg med mycket bilder och text, för då har jag mycket att berätta, som jag då inte hunnit med. Anledningen till att jag inte bloggat sedan i torsdags, är för att våra nyårs-gäster varit här. Dom träffar jag bara två gånger om året, och när vi väl träffas vill jag verkligen umgås med dom. Men nu, nu ska jag berätta om min nyårs-helg.


Gästerna kom i torsdags. Syster och jag öppnade först ett litet paket, som vi fick av Sanna.


En alldeles egen kortlek....


...kungarna var systers favorit, grabbarna i Scotts...


...knäcktarna var Troja, syster, Embla och jag...


...och damerna var mina älskade favorit-tjejer, timoteij. Resten av kortleken var precis som vanligt. Jätte kul grej tycker jag. Blir också lite mer personligt. Bra idé, Sanna! Tack!!


Det blev också en god lunch, innan vi tog på oss och var ute en stund med prinsessorna i snön. Vi fotade också en del, med systemkamera. Så fort jag fått bilderna av Sanna (hennes kamera), så lovar jag att visa dom.


Igår var det ju som bekant, nyårsafton. På förmiddagen klädde vi på oss riktigt ordentligt och begav oss mot pulkabacken här i Gudhem, för att dels åka, men också för att fota. Det var faktiskt första (!) gången i år, som jag åkte pulka.


   


På fredagen blev det en lätt lunch, bestående av bakad potatis med tillbehör. Bra med lätt lunch, eftersom det blev tre rätters senare på kvällen. På fredagen passade vi också på att fota en hel del. Här kommer lite bilder från plåtningen...


(bilder från systemkameran kommer, så fort jag fått dom)


   

             


På eftermiddagen var det äntligen dags att göra iordning sig inför kvällen. Älskar att klä upp mig och göra mig fin, alltid så roligt! Dessutom mina fina kläder, som jag är otroligt nöjd med. Skinnkjol H&M, spetstopp med puffärm Vero Moda, tights KappAhl, halsband gina, rosettarmband H&M, vitt pärlarmband Ur&Penn och silvriga armband H&M, örhängen gina.


              

              

              

Sanna och jag framför granen, som för övrigt hade en super fin klänning på sig :)


På kvällen vankades det en tre rätters nyårsmiddag, super gott! Efter middagen med det film och massa gott framför tvn, knäck, fudge, chips, skumtomtar och chokladkulor. Efter att filmen var slut, begav vi oss ut för att fira med fyrverkerier och vid 12-tiden blev det bubbel och en GOTT NYTT ÅR-skål framför tvn. Såg ni förresten firandet på skansen? Åh, så fin scenen var!!


Idag tar vi en såndär skön slappdag. Syster och jag har tagit oss en liten promenad upp till affären och alldeles strax blir det lunch, innan nyårs-gästerna åker hem. I eftermiddag ska prinsessorna ut och så blir det en årskrönika om året som gått här på bloggen och massor av bilder, så det får ni inte missa!!


Har också massor av bilder från systemkameran som jag visar så fort jag fått bilderna.


Hoppas att erat 2011 börjat på bästa sätt och att ni hade en magisk och trevlig nyårs-kväll igår!! Vi hörs senare, puss!!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards