sarasvensson

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Sara - 29 januari 2011 19:44

Nu ska jag om en liten stund kila ner till tvn för lördagsmyyyys!! Fredags och lördags-mys är något jag verkligen älskar. Tända massa ljus, se ett bra program och massa gott:) Lovely! Idag har jag varit hemma och haft en "hinna med mycket"-dag;) Jag har hunnit med en massa och är jätte nöjd med dagen! Sovmorgon, långpromenad, en massa plugg och så var jag ute en sväng med embla och troja. Det har blåst och varit kallt är hemma idag, så nu ska jag strax kura upp mig i soffan med några filtar och tända ljus:) I love it!


Imorgon ska jag vara hemma igen. Jag gillar verkligen hemma-dagar, då man hinner med så otroligt mycket. Jag ska vara ute med prinsessorna, klippa deras klor, gå en långpromenad, städa rummet och plugga en massa, precis som idag. Morgondagen kommer bli toppen! Vad ska ni hitta på imorgon? Jag har hört att det ska bli jätte fint väder här hemma imorgon också:) Lovely! Ne, dags för lördagsmyyyys! Ha en mysig kväll och tack för alla fina kommenterar! ♥ Puss!

Av Sara - 29 januari 2011 18:13

Nu är det färdigpluggat för idag! Oj, så mycket jag har hunnit med idag! Det lönar sig verkligen att sitta en stund på helgen, tycker jag iallafall:) Har repeterat och pluggat den sista engelskan, so:n och tyskan för idag. Underbart!


Nu känner jag att jag är i fas inför den kommande veckan, på läxor och prov-fronten:) Härligt! Imorgon blir det engelska, tyska, so, matte och så ska jag läsa en massa sidor i min bok. Hoppas att ni har en härlig lördag! Stor kram!

Av Sara - 29 januari 2011 16:52

                

                

Japp, även idag blev det en inbakad fläta, som jag själv gjorde. Åh, jag tycker det är så fint! Nu ska jag kila ner och duscha och efter det blir det lite repetion från det jag har pluggat idag. Har tänt och gjort det mysigt här i rummet, imorgon ska det städas! Puss!

Av Sara - 29 januari 2011 16:02

               

               

Idag har jag en sånhär dag, då jag har en massa inplanerat och massa saker att göra. Min lördag började på bästa sätt, nämligen med en sovmorgon till lite efter halv tio. Passar på att sova länge på helgerna, när man måste gå upp så tidigt på vardagarna, när man ska iväg till skolan. Det blev sedan en god frukost innan jag satte mig på rummet för att plugga. Efter att jag fått i mig frukost, så hade jag en massa ny energi, så då tänkte jag att varför inte plugga och använda energin på bästa sätt?


Jag har pluggat en hel del idag och jag är så glad över att jag hinner med så mycket på helgerna. På tisdag har jag muntlig prov i so, så det har jag koncentrerat mig på riktigt mycket idag, såsom tyska-läxan tills på tisdag, matte-diagnosen till på tisdag, ja, det är en hel del saker just tills på tisdag. Jag har också hunnit med lite engelska inför mitt engelska-prov, som jag har på onsdag och så har jag läst en massa sidor i min svenska-bok, Starlightboken ni vet, som ska redovisas skriftligt om ungefär en vecka.


Gjorde en paus mitt i allt plugg, genom att gå ut en sväng med prinsessorna. Solen sken i förmiddags, så då passade jag på att ta ut de en sväng. Jätte skönt! Då hade jag också hunnit med en hel del, så det blev en belöning för mig själv, tid med mina älskade prinsessor! Dessutom så uppskattar alltid embla och troja, när dom ska få komma ut:)Efter att både jag och mina prinsessor, varit ute en stund, fått rört på oss och fått en massa frisk luft, var det dags att bege sig tillbaka till pluggandet. Så fort jag har tid, exempel vis på helgerna, då jag har en massa ny ork och energi, så brukar jag sitta en stund med läxor lördag förmiddag, lördag eftermiddag och samma sak på söndagen. Älskar verkligen att hinna med mycket, och så är ju faktiskt läxor och prov väldigt viktigt, speciellt när man går i åttan som jag:)


Har faktiskt gjort ett till uppehåll med allt pluggande idag:), då gick jag nämligen en skön långpromenad med min mamma. Åh, så härligt det är att bara få komma ut i friska luften och röra lite på sig. I love it!

              

Nu har jag precit fikat lite med familjen och om en liten stund ska jag kila ner och duscha. Ikväll ska jag ha en mysig kväll med bla. "Fångarna på fortet". Det är final ikväll, och den finalen tänker jag inte missa!:) 20.00 i tv4!


Ska duka upp med massa gott, tända ljus och myyyyyysa. Jag tänker ha en riktigt mysig lördag-kväll:) Vad ska ni hitta på? Snart ska ni få se hur fin jag var i håret idag:) Puss!

Av Sara - 29 januari 2011 13:45

 

Pluggar för fullt här hemma och har hunnit med en hel del. Engelska, tyska, so och läsning och alldeles strax ska jag sätta mig med lite matte. Idag har jag också hunnit med att vara ute en sväng med prinsessorna och lite senare blir det en härlig långpromenad med syster. Lovely!


Hoppas att ni har en underbar lördag och en trevlig helg! Vi hörs lite senare♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards