sarasvensson

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Sara - 28 januari 2011 21:54

                  

Favoriterna ikväll är vackra Alexandra och danspartnern Ludwig. Jag tycker alltid att dom är så fina ihop och verkar ha riktigt kul ihop, vilket man verkligen ser! Dessutom är dom otroligt fina tillsammans och Alexandra är ju världens vackraste! Dessutom så är Alexandra "duellens drottning" som Dermot i juryn sa förra fredagen. Hon förtjänar att vara kvar länge till och jag ser fram emot att fortsätta följa henne och hennes duktiga danspartner, Ludwig. 


Nu är det snart dags för den spännande utröstningen...jag hoppas, hoppas att Alexandra får stanna kvar i tävlingen! Hon är så duktig! Förra veckan strålade hon av glädje och iklädd en rosa, vacker klänning dansade hon glatt loss på dansgolvet. Så härligt att se! Ikväll var det mer elegant och jag har inte sett ett vackrare par! Heja Alexandra!

Av Sara - 28 januari 2011 21:46

               

ikväll har jag gjort en alldeles egen inbakad fläta på mig själv, som jag tyckte blev jättefin:) Gillar verkligen inbakade flätor! Både igår och idag hade jag inbakad fläta i skolan, men då gjorde min snälla och fina syster den:) Men ikväll testade jag att göra en själv, och jag kan säga att det var lite pilligt, men bra gick det:)


Idag testade jag bla. min webbkamera som jag inte använt på länge. Har en inbyggt webbkamera i min egna laptop som jag jämt använder. Jätte bra kamera, verkligen!!

Nu till kvällen. Har haft en jätte mysig kväll med min kära familj. Vi har sett på "Let´s Dance" och myst och haft det trevligt. Massor av tända ljus och en hög med filtar:) Mysigt! Snart dags för utröstning, snart ska jag avsläja mitt favorit-par ikväll:) Hörs då, kramar♥

Av Sara - 28 januari 2011 17:43

Fixade iordning bilderna med något som heter "fotofix" och som man kan göra direkt på mobilen. Älskar att exprimentera med bilder och så tänkte jag att det är roligt att ha lite olika slags bilder här bloggen, med olika effekter:)


För en liten stund sedan var jag ute en ordentlig sväng med prinsessorna. Tyvärr har de inte fått vara ute något i vecka, pga. att jag haft så mycket läxor och plugg, men nu när det är helg har jag lovat både mig själv och mina älskade små prinsessor att ha ute de mycket. Prinsessorna är något som verkligen betyder mycket för mig. Ibland har jag inte den tiden som jag skulle vilja ha. Att kunna gå ut flera gånger om dagen med de i koppel. Förra veckan var jag ute med de en gång om dagen och på helgen var vi t.o.m ute två gånger om dagen. Lycka!


Idag var det återigen dags att städa buren och göra det rent och fint, där prinsessorna har buren. Har tömt hela buren och lagt in ny och mjuk halm. Har också fyllt på hö och gjort alla redskap och grejer rena och fina. Underbart! Hoppas att ni har en lovely fredag och att eran helg börjat på bästa sätt! Puss!♥

Av Sara - 28 januari 2011 15:20

I förrgår och igår var favorittjejerna i Timoteij med i min tidning och idag var det dags att sätta upp dom nya, fina bilder på Timoteij-väggen i rummet. Alla Timoteijbilder som är med i tidningar jag har, klistrar jag först upp på ett vanligt vitt papper, sedan klipper jag ut det och sätter fast kludd i kanterna i bilderna. Efter det sätts dom upp på väggen. Eftersom Timoteijtjejerna är lokala och ofta är med i min tidning, så har det blivit en hel del bilder, vilket är jätte kul!


Timoteij är ambassadörer för Skaraborg och igår var det en massa fina bilder i tidningen i samband med intervjun på radio Skaraborg och vinsten i "Årets Skaraborgare", som jag skrivit om tidigare. Timoteijväggen har fått en massa nya bilder och såhär ser den nu ut.

               

               

               

Älskar verkligen bilder och är det dessutom favorittjejerna som pryds på bilderna, så gillar jag bilderna ännu mer!:) Tycker det både är kul och spännande att exprimentera med bilder och låta fantasin flöda, precis som jag har gjort med Timoteijväggen. Ni ser att det inte är jätte mycket kvar plats på den höga väggen. Lugn:), jodå, jag har då mer plats. Precis ovanför dörren finns det plats för ännu fler bilder, och blir det fullt där också, ja, då fortsätter jag ner och gör det fint vid spegeln:) Stooor kram♥

Av Sara - 28 januari 2011 11:28

Trevlig helg på er!! Är just nu hemma på en liten rast, men ska strax kila iväg på lunch. Inte många lektioner kvar nu, innan helg. I eftermiddag ska jag plugga, vara ute med prinsessorna och städa deras bur. Och ikväll blir det en god middag och mys framför "Let´s Dance". Åh, vad jag gillar fredag!!:D


Nu måste jag kila. När jag slutar för dagen hörs vi igen!! Hoppas att eran helg börjat på bästa sätt!♥ Kramar!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards