sarasvensson

Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Sara - 4 januari 2011 20:03

Oj, vilken härlig dag! Tog sovmorgon till tio tiden, därefter blev det en god frukost, innan det var dags att bege sig ut i det kalla vinterlandet. Prinsessorna har varit ute en stund nu på eftermiddagen och så har jag varit i stan och fixat med litet grejer. Idag har jag haft en sån här dag, då jag inte haft några måsten. Det är otroligt skönt! Imorgon har jag dock en del grejer att fixa med. Prinsessorna ska som vanligt ut, rummet ska städas nu innan syster och jag åker till mormor i några dagar och så ska det packas.


Imorgon ska jag även ge mig ut på en skön och härlig långpromenad med syster. Älskar verkligen att röra på mig, så skönt! Härligt att också få lite frisk luft på köpet. Lovely!


Längtar efter mina älskade timoteij-tjejer...♥ Så snart jag kan ska vi träffas igen. Dom betyder så mycket för mig och det betyder verkligen allt att få träffa dom ♥ Dom är underbara!!

Dethär är världens bästa, vackraste och goaste tjejer!! ♥ Dom är så underbara, så snälla och så trevliga att prata med! Dom är helt enkelt bäst!! ♥


Imorgon hörs vi igen, puss!!! ♥

Av Sara - 4 januari 2011 18:58



Idolerna och Andreas Carlsson -  All I Need Is You


Jag älskar verkligen denhär låten! Den är så bra! Så många vackra stämmor och så fin text på låten. Dessutom så gör dom någonting bra också, det är underbart!


Denhär låten hörde nog dom flesta när "IDOl 2010" gick på tv. Kanon bra låt! Andreas Carlsson är en toppen-låtskrivare :) Den saken är säker!

Av Sara - 4 januari 2011 18:21

Efter lunchen idag, var jag och syster ute en stund med prinsessorna. Det är så fint ute! Eftersom det snöade igår kväll och inatt, så ligger det några decimter nysnö på marken, ovanpå det isiga som kom på nyårskvällen i form av regn. Det är halt ute, så man får akta sig och vara försiktigt, men ack så fint och vintrigt!

Gillar att vara ute med prinsessorna. Skönt att få frisk luft, sammtidigt som embla och troja får röra på sig ordentligt, skutta omkring, busa och leka och också få frisk luft. Härligt!


Imorgon lovar jag mig själv att gå en riktigt lång promenad, när det börjar mörkna. Försöker iallafall gå en långpromenad varannan dag, och eftersom det inte blev av idag, så blir det imorgon istället :) Får alltid med mig min syster på en långpromenad, det är tur de, för själv vill jag inte gå :)



Har precis varit inne i stan en sväng. Fixade av ett ärende och så kilade vi in och handlade lite på Coop, på vägen hem. Nu ska jag äta tacos med familjen och senare blir det mys framför tvn. Ska som vanligt krypa upp i soffan med en filt, tända massvis med ljus, slappa, njuta och vila. Skönt!


Imorgon är syster och jag själv hemma. Då ska jag städa rummet och packa inför mini-semestern hos mormor :) Kommer bli jätte roligt!!


Hörs snart, puss!! ♥

Av Sara - 4 januari 2011 11:32

     Då var det tisdag igen. Började dagen på bästa sätt, nämligen med en sovmorgon till tio. Därefter blev det en snabb frukost, innnan det var dags att snabbt snabbt göra iordning sig och klä på sig. Syster och jag fick kila ner till mamma på skolan och hjälpa henne upp med mat-vagnen som ska till dagis. Det är glashalt ute nu, det snöar som attan och det blåser. Skönt också att få lite skön morgonluft på köpet sammtidigt som man hjälper till. Härligt!


Efter att det var klart, gick syster och jag en promenad upp till affären för att hämta posten och sedan hem igen. Efter lunchen ska prinsessorna ut och så ska jag städa rummet, nu innan jag åker till mormor i några dagar. Vinterlandet är vackert, frostigt och isigt idag. Lovely!


Ha en fin tisdag, så hörs vi lite senare igen. Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards