sarasvensson

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Sara - 15 januari 2011 19:41

   Nu stänger jag bloggen för idag! och tackar för att ni dag efter dag kikar in och besöker mig och vill följa mig och mitt liv! Är så tacksam över att jag får göra det jag älskar! Tack!


Idag har jag haft en jätte härlig lördag. En liten shopping-runda med mamma och syster på förmiddagen, god lunch, prinsessorna på eftermiddagen, ordning och reda med alla skolgrejer, plugg och så har jag hunnit med att skriva och uppdatera till er! Det är jag glad för :) Imorgon ska jag sova länge, har jag bestämt. Då ska jag även städa rummet, plugga, gå en långpromenad och vara ute med prinsessorna. Det är allt som krävs för en lovely söndag! Älskar att hinna med mycket, speciellt på helgerna.


Vet ni vad? Jag funderar på att fixa med lite videoinlägg imorgon :) Tänkte att ni skulle få kika in i mitt rum i ett videoinlägg, där jag visar lite mer detaljer, än vad som kommer med på bild och så ska ni få följa med ut med embla och troja! :) Jag älskar verkligen den nya funktionen här på sidan och jag hoppas att ni också gör det!! Kika in imorgon igen, så hörs vi då! ♥


Ha en mysig kväll, kram och tack för idag!


Sara

Av Sara - 15 januari 2011 19:25

Dethär är sängklädseln som köptes in idag och som jag visade er i förmiddags, efter att jag kommit hem från stan. Köpt på Hemtex, för ett kanonpris! Hmmm...det är svårt att förklara vad som denhär klädseln används till. Ni ska istället få få se lite bilder :)


Ser ni det röda tyget, precis under sängen? Det är alltså en sådan sängklädsel som jag fick utav mamma idag. Jag har nu alltså en röd sådan, men idag köptes det in en beige :)

Hoppas att ni har en riktigt mysig lördag!! Snart ska jag duka upp nere vid tvn med massa gott, tända ljus och mysa!!! Om en halvtimme blir det "fångarna på foret" i tv4!! :) Puss, så hörs vi snart!! ♥

Av Sara - 15 januari 2011 17:17

              

Titta så fint det blev i blomvasen med plastblommorna! Så fint med så mycket färger! Har köpt på mig lite blommor på olika ställen, bla. på IKEA och i en inredningsaffär i Kinnarp. Vad tycker ni, visst blev det snyggt? Lovely!! Nu ska jag ut på en långpromenad med syster, innan det blir för mörkt. Vi hörs lite senare, puss och kram ♥

Av Sara - 15 januari 2011 16:22

Har precis suttit med lite läxor, både tyska och engelska som jag har i läxa till tisdag och ondag i nästa vecka. Skönt att beta av lite varje dag, så att det sitter som en smäck och att man kan det kanon! Innan det var jag och syster ute en sväng med prinsessorna. Vi tog två varv runt huset och tränade sedan mage, då embla och troja fick springa upp och ner för höga snöhögar. Det klarar dom kanonbra, dom är så duktiga!! Verkligen bra träning för deras små magar :) Efter att vi varit ute blev det belöning och sedan vila i buren.


Innan jag var ute med prinsessorna,sorterade jag och fixade iordning alla skolgrejer jag tagit med mig hem över helgen, dvs. alla mappar och mina två pärmar. Jag har satt in gjorda papper och arbeten jag gjort i en stor pärm med en massa flikar, där det ryms plats för alla mina ämnen. Jag har dessutom bytt alla mina mappar, eftersom alla varit trasiga och väldigt slitna. Har haft mapparna i ett och ett halvt år, så nu var det dags att byta ut dom :)


Nya,färgglada mappar, som kommer passa bra i mitt blåa plåtskåp i skolan :)


Ny pärm som jag fick i fredags. Gjorde även en snygg framsida, i form av min autograf :)


 

            

Gillar verkligen att ha ordning och reda, inte bara hemma och i mitt rum, utav även i skolan. Har skrivit in alla ämnen på mitt nya register och satt in massa papper och arbeten. Visst, vi kanske inte har så mycket papper och arbeten i hemkunskap, idrott, slöjd mm, men det kommer arbeten och uppgiter teoretiskt framöver, så det gäller att vara beredd :)


Klart! Visst blev det härligt med så mycket fina färger?


 

Hoppas att ni har en lovely lördag!! Sköt om er och ha en fortsatt trevlig helg!! Vi hörs om en liten stund, igen! Puss! ♥ / Sara

Av Sara - 15 januari 2011 13:14

För en liten stund sedan kom jag hem från stan. Har varit inne på en liten shoppingrunda med mamma och syster. Mysigt! Det var inte alls mycket folk på stan, på vero moda var vi faktiskt helt själva!! :) Det var roligt att kika in alla reor!! Nu ska jag visa er mina fynd :)


2 st. plastblommor från ÖB (finns i massa olika färger) 2 för 10 kr!! Dessa ska göras iordning i min fina blomvas med massor av plastblommor i olika färger :) Visar er snart!


2 st. plastmappar, som också finns i massa andra färger. Ska sortera och fixa iordning med nya mappar och en ny pärm plus register. Nu ska det bli ordning och reda med alla skolgrejer!


munkjacka från Axel&Ebba, ca. 120 kr.


sängklädsel från Hemtex. Har ju en lite annorlunda säng, så jag ska alldeles strax visa er vad dethär är för något :)


Nu blir det alldeles strax middag och efter det ska syster och jag ut en sväng med prinsessorna i snön. I eftermiddag blir det också en långpromenad och lite plugg. Nu ska jag börja göra iordning med mina mappar och pärmar! Puss och Kram, så hörs vi lite senare igen!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards