sarasvensson

Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Sara - 17 januari 2011 20:42


Monday Morning - Melanie Fiona


Passar på att välja en måndags-låt, nu när det ändå är måndag ;) Tycker dethär låten är fantastiskt! Melanie har en otroligt vacker röst som jag tycker passar låten väldigt bra. Dessutom så är musikvideon otroligt snyggt gjord!

Av Sara - 17 januari 2011 19:32

Dethär blir mitt fotobidrag i fototävlingen, som jag berättade om. Är jätte nöjd med bilden och har dessutom använt en riktigt bra kamera, nämligen min kompis systemkamera. Nu hoppas jag att bilden tar mig till vinst! :) Håll tummarna för mig och mitt bidrag!


Puss!!

Av Sara - 17 januari 2011 18:00

Då var det måndag igen. En ny vecka och tusen nya möjligheter! Gick upp vid sju-tiden imorses, där efter blev det en frukost innan det var dags att kila ut till prinsessorna. Vid åtta-tiden imorses, begav syster och jag oss till skolan. Dagen har rullat på bra, men för mig är det alltid något extra jobbigt med måndagar. Efter helgen, många och långa lektioner, ja, det tar emot att gå upp en måndag morgon...Slutade tjugo i fyra och tog sällskap utav madde och syster när jag gick hem från skolan i eftermiddags. Alltid trevligt med sällskap! :)

När jag var hemma från skolan, slängde jag i mig lite mellis för att sedan sitta i rummet och plugga. Idag preoriterade jag tyskan först, eftersom jag har det tills imorgon. Och efter att tyskan satt som en smäck, gjorde jag även engelska, som jag har i läxa till onsdag. Imorgon blir det mer plugg, i form av no och engelska.


Idag fick jag ett paket på posten...från tl-klubben, min bokklubb som jag är medlem i. På kuvertet stod det "Vinnare", och så vidare jag vet så har inte jag varit med i någon tävling på tl-klubbens hemsida, som jag fattade det som. Men, så var det inte. Jag hade visst gjort någon tävling på hemsida som hette "Emelies hullerombuller"-tävling som jag vunnit. Jätte kul!

Priset var denhär dvd, "Hairspray". Någon av er som har sett den? Själv har jag inte sett den, eftersom jag inte är så mycket för film, men som jag förstår så är den hela klart sevärd, eftersom både "Stockholm city", "Nyhetsmorgon", "Aftonblandet" m.fl satt 4 av 5 möjliga stjärnor.

             

                                       Tack tl-klubben för filmen!


Nyss åt jag middag med familjen, nämligen fisk, som man blir smart av :) Innan det fick jag en promenad med syster. Skönt att få komma ut i friska luften och röra lite på sig, efter en lång och jobbig dag i skolan. Och så mötte vi Jennie!! :) Så vi stod och pratade en stund och hade det trevligt :) Härligt! Ikväll ska jag fixa med lite grejer inför morgondagen, packa gympapåsen, skolväskan, plugga lite mer och så ska jag lägga mig tidigare idag, så jag kan läsa en hel del i min svenska-bok. Har nämligen planerat för att läsa många många sidor idag :)


Igår uppdaterade jag profilen. Klicka på "Sara" under rubriken av inlägget, så kommer du till den uppdaterade profil-sidan :) Hoppas du gillar den!


Tack för idag, fina underbara läsare! Tack för att ni följer mig! Hoppas att ni haft en bra måndag och en underbar start på veckan! Imorgon hörs vi igen, Puss!



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards