sarasvensson

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Sara - 9 januari 2011 21:31

             

                                         bild från google


Nu finns en ny fråga i omröstningen här på sidan. Vilken är din favorit-klädes-butik? Var med och rösta.


Ikväll har jag sett på "Minuten" på sv1. Gillar spänning, så dethär programmet tillhör raden med favoriter. Riktigt roligt, faktiskt! Såg ni det ikväll?

Denhär söndagen är snart slut, dagarna går så fort och på tisdag är det dags att återgå till skolan igen. Men imorgon är jag ledig! Sista dagen på mitt jullov.


Imorgon vill jag hinna med mycket! Jag vill ta mig en sovmorgon, men inte för länge :), prinsessorna ska ut, rummet ska städas och så blir det en långpromenad med syster.


Tack för idag, fina, underbara läsare! Imorgon hörs vi som vanligt igen. Till er som börjar skolan imorgon efter lovet, ha en härlig första-dag!! :) Puss!

Av Sara - 9 januari 2011 18:13

Då var söndag snart slut...tycker dagarna går så fort. Man hinner inte alls med så mycket som man faktiskt skulle vilja hinna med! Iallafall, min söndag har varit riktigt mysig och härlig. Den började med en sovmorgon till klockan tio ungefär, sedan frukost och därefter ut till prinsessorna. Var hemma på förmiddagen, gick en promenad med syster och plockade iordning på rummet. Vid två-tiden var det dags att åka in till stan för att äta middag med hela familjen. Jätte mysigt! Det blev återigen ett besök på Gondolino, en mycket bra resturang! Så har ni vägarna förbi Falköping någon gång, så besök denna resturang :)

Nu på eftermiddagen har jag fixat lite här på datorn, en ny header har jag också :) Tack Sanna som gjorde den!! För en stund sedan var syster och jag ute en stund med prinsessorna. Det är verkligen glashalt ute nu, så man får verkligen vara försiktig när man är ute och traskar. Det känns som hela Gudhem är en stor isbana. När syster och jag var ute på promenad i förmiddags, ja, då var det verkligen svårt att ta sig fram :) Även nu när prinsessorna var ute, såg och märkte man att det är farligt halt ute.


Idag har jag även beställt mina grejer från H&M :) Örhängena och armbanden kommer v.2 och väskan v.3


Ikväll blir det mys framför tvn och mitt nya favorit-program "Minuten". Ser ni på det? 20.00 i svt1. Ett riktigt roligt program, vill jag lova!! Älskade timoteij-Bodil svarade även på mitt inlägg jag skrev till henne på fb. Gissa om jag blev glad!? :)

Imorgon är det sista dagen på lovet och jag ska verkligen se till att njuta riktigt ordentligt :) Hoppas att ni har en mysig söndag, puss!!!

Av Sara - 9 januari 2011 13:48

               

  Nu har jag precis gjort iordning mig med kläderna och smyckena jag ska ha på mig på middagen :) Det blir jeanstights från Cubus, linne, halsband och blus från H&M, klocka från Guldfynd och nya armband från KICKS. Nu är det bara ansikte och hår kvar, lite efter två åker vi!! :) Puss!!

Av Sara - 9 januari 2011 11:10

               

Hmm...varför har jag otur med bloggen idag? Skrev först ett lång inlägg med bilder, som sedan inte gick att publicera, så då försökte jag igen, men då gick det inte heller! Jag hatar verkligen tekniska fel här på sidan, men jag ska inte klaga, för här på bloggplatsen händer det tack och lov inte så ofta :) Jag började min söndag med en sovmorgon till klockan tio, därefter blev det en god frukost, innan det var dags att bege sig ut till prinsessorna. Mina fina tjejer!

Idag ska jag ta mig en skön slapp-dag här hemma. Jag ska ta en långpromenad med syster, prinsessorna ska ut och så ska det plockas iordning lite på rummet. I eftermiddag åker jag in till stan och äter middag med familjen. Mamma fyllde år igår, så det ska firas även idag med ett trevligt resturang-besök :) Grejerna från H&M, som jag visade er igår, ska snart också beställas. Har någon av er beställt från nätet? Jag tror vi testar det denhär gången, det verkar rätt så lätt. Det blir en väska, 6-pack örhängen och 6-pack armband för mig, syster besäller även hon en väska och ett armband.

                

Jag älskar verkligen denhär väskan! Helt underbar! För er som undrar, så finns den även i en svart modell med vita duvor. Väskan kostar 249 kr. Dom 6-pack örhängerna finns även i guld och grön/blåa färger, är nickeltestade och kostar 29.50, så mycket kostar äve dom 6-pack armbanden som finns i flera färger. Väskan kommer att bli min nya vår och sommar väska, tänkte jag :) Den ska jag även ha med mig när jag åker till London. Åh, jag längtar verkligen dit!! Något annat jag längtar till är skidsemestern i Kläppen. Snö, skidåkning och soligt väder! Åh, så härligt det ska bli!!


Idag är det min näst sista dag på lovet. Skulle egentligen börjat imorgon, men eftersom vi har studedag imorgon, så blir det en extra ledig dag för min del :)

Ha en toppen-söndag, så hörs vi lite senare! Puss!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards