sarasvensson

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Sara - 20 januari 2011 19:17

     Idag kom sakerna jag beställt från H&M. Väska, armband och örhängen.

                                 Så fina saker! Är jätte nöjd!

                  

   

Av Sara - 20 januari 2011 18:36

Idag har jag varit i stan hela dagen. Det har alltså inte varit någon vanlig skoldag med lektioner, utan en heldag inne i stan med föreläsningar och aktiviteter, för idag var det Ållebergsdagen, dit alla åttor och nior i Falköpings kommun är inbjudna. Det har varit en intressant dag och jag har lärt mig mycket. Under dagen har jag bla. spelat fio, dansat/dramatiserat och sjung i kör, eller rättare sagt karaoke :) Mycket kul! Hoppas att ni också haft en bra dag!


Efter att jag slutat för dagen och kommit hem, var det dags för en liten mellis innan syster och jag satte oss i mitt rum och repterade no-läxan som vi har tills imorgon. Imorgon är det en kort och trevlig dag, för det är FREDAG!! Det är alltid en sådan underbar känsla på fredagarna. Man är så glad över att det snart är dags för helg!

Nu i eftermiddag har jag inte barat pluggat no, utan även tyska som jag har tills på tisdag i nästa vecka. Alla rätt på de 13 glosorna på fjärde försöket! Härligt :) Har också kollat en del på engelskan. Efter en massa plugg, begav jag mig ut tillsammans med syster på en liten promenad och nu har jag precis ätit middag med familjen. Ikväll planerar jag för att hinna med att läsa en hel del i min bok och fixa iordning lite på skribordet, där det just nu ligger en massa papper från när jag pluggade i eftermiddags.


Idag kom H&M-grejerna!! Jag hade beställt en väska, 6-pack örhängen och 6-pack armband och idag fick jag äntligen grejerna! Visar er strax :)


Vi hörs snart!! Puss!!♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards