sarasvensson

Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Sara - 22 januari 2011 19:23

Nu är lördagen snart slut, men innan dess ska självklart lördagsmys framför tvn hinnas med. I sin vanliga ordning. Idag har varit i Skövde på förmiddagen. Hann med en liten shoppingrunda och införskaffade mig nytt nagellack och fitnesset. På eftermiddagen har jag varit ute en sväng med prinsessorna, gått en långpromenad med mamma och pluggat tyska och engelska. Nu har jag dukat upp massa godis framför tvn som jag ska gotta mig i ikväll.


Imorgon ska jag ta vara på dagen så mycket jag bara kan, för imorgon har jag lovat mig själv att hinna med mycket. Det ska pluggas en hel del inför kommande veckan, prinsessorna ska ut, rummet ska storstädas och så ska jag gå en långpromenad. Hoppas att ni haft en lovely lördag och att ni är nöjda med dagen! Önskar er en riktigt mysig kväll. Unna er någonting riktigt gott och mys med nära och kära. Det ska jag göra!

Hittade en härlig, gammal bild från "fångarna på fortet", som har sänts i många år. Gillar verkligen dethär programet! Ikväll ska jag bänka mig igen, då möts två stycken syskonlag med småsyskon i det ena laget och storasyskon i det andra. Spännande! Missa inte det, kl. 20.00 i tv4. Puss och tack för idag!♥

Av Sara - 22 januari 2011 17:22

                

Fortsatt trevlig helg på er! Har precid duschat och gjort iordning, innan det pluggade jag engelska och tyska. Ikväll blir det middag med familjen och mys framför tvn och "fångarna på fortet". Funderar på en tävling också...hmmm...jag får funderar vidare och så meddelar jag er hur det blir :)


Jag vill återigen passa på att tacka för alla fina kommenterar jag får utav er! Ni gör mig så glad! och Alma, kul att du hör av dig och kommenterar! :) Du gör mig jätte glad!♥ All kärlek / S

Av Sara - 22 januari 2011 15:35

Min lediga lördags-eftermiddag fortsätter här hemma. För en liten stund sedan var jag ute en sväng med mina älskade prinsessor, som imorgon ska få komma ut igen. Var nyss ute på en skön promenad med mamma, på hemvägen stannade jag i affären för att köpa lite gott tills ikväll :) Nu ska jag avbeställa ett paket och sedan plugga tyska och engelska. Hörs om en stund, pussar! / Sara

Av Sara - 22 januari 2011 13:50

               

Har precis ätit middag med familjen och innan det kom jag hem från Skövde. Mamma, pappa, syster och jag åkte dit i förmiddags för att fixa av några ärenden. Det blev också ett besök på Elins Esplanad, vilket alltid är trevligt :) Det var inte alls mycket folk där ni väl var framme, på Elins. Men efter ett tag blev det mer och mer folk. Idag blev det bara en liten shopping-runda, för att kika in favorit-affärerna på Esplanaden, dvs. ginatricot och H&M :)


Innan vi åkte till Esplanaden var syster och jag inne på Rusta, där vi köpte ett träningskit med en pilatesboll, trämningsmatta, pump och tre gummiband.

Detta fitnesset kostar 199 kr på Rusta. Vi köpte detta tillsammans, så det blev ca. 50 kr var. Vi planerar lite smått för att göra iordning en liten tränings-hörna nere i källaren, där våra grejer ska stå. Har längtat efter att komma igång riktigt ordentligt med hemmaträningen och nu ska det bli av! Timoteijtjejerna delar med sig av så mycket bra tips för hemmaträning, så de tipsen ska jag självklart ta del utav.

Det blev också ett fint nagellack från KICKS. Detta köpte syster och jag tillsammans och kostar 55 kr, från märket Isadora. Gillar verkligen färgen! Jättefin! 


Det har varit jätte trevlig att få en liten shopping-förmiddag i Skövde med familjen. Härligt! Resten av dagen ska jag hinna med en massa! Om en liten stund ska jag ut en sväng med prinsessorna och efter det blir det en långpromenad. Ska också försöka hinna med en del plugg idag. Vi hörs om en liten stund, hoppas att ni har en underbar lördag!!


Kärlek / Sara 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards